Setimo AB logo

Setimo AB

0 (0)
Setimo AB - Kontaktperson
Kontaktperson

André Backer Meurke

+46701759738

Adress

VALLHAMRA TORG 12 B

433 65 SÄVEDALEN

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Hej och välkommen till Setimo! Mitt man är André och jag är grundaren av det byggföretaget. Vi har en lång erfarenhet av att bygg och renovering. Vi har ett dedikerat team av byggare och erbjuder tjänster inom alla områden av byggnation. Vad som gör oss unika är vår personliga touch - jag är personligen involverad i varje projekt. Vårt byggföretag är nystartat men har redan många nöjda kunder. Vi gör allt vi kan för att kunden ska bli nöjd. Så om du behöver hjälp med att bygga eller renovera ditt hem, tveka inte att kontakta oss. Bygg med oss - vi erbjuder kompetens, erfarenhet och hög kvalitet!

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

trygghansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

5 000 000

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Företagarna
Företagarna

Medlem i Företagarna - Sveriges största företagarorganisation.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Svensk Solenergi (SSE)
Svensk Solenergi (SSE)

Svensk solenergi (SSE) är en branschorganisation som arbetar för att främja användningen av solenergi och medverkar till att solenergitekniken utvecklas.