ABC Tegeltak & Tätskikt AB logo

ABC Tegeltak & Tätskikt AB

ABC Tegeltak & Tätskikt AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Rafael

0735448925

Adress

Carl Bondes Väg 6A

14870 Sorunda

ABC Tegeltak&Tätskikt AB är företaget du anlitar när du är i behov av en takomläggning eller renovering. Vi arbetar mot privatpersoner såväl som företag och strävar efter att i alla våra projekt uppnå högsta möjliga kvalitet. Företagets verksamhetsområde innefattar bl a takarbeten och renoveringar med tegeltak, betongtak och papptak. Vi utför även tillbyggnader av takkupor, installation av takfönster och andra ingrepp och förändringar på ert tak. Vårt mål är att leverera en mycket väl utförd totalentrepenad till sveriges nöjdaste kunder.

Kontakta oss för bokning av en tid som passar er, vi går då igenom vad ni önskar få åtgärdat. Mötet och besiktningen ligger sedan till grund för den offert som inom ett par dagar efter mötet skickas till er.

Söker du kunskaper om takarbeten eller takomläggning passar vi på att delge er vår kunskap som behandlar tak och tillbehör till dessa. Vår strävan är även alltid att lämna ut referenser på begäran i anslutning till en anbudsförhandling. Ett enklare referensverk finner du även här på vår hemsida, då i form av bilder på av oss utförda takarbeten.

Ring och boka redan idag! Telefon: 08-52014050 Mobil: 0735448925

Utnyttja ROT-avdraget Du kan dra av 30% av arbetskostnaden ända upptill 100.000 kronor i ett hushåll med 2 personer, 50.000 kronor per individ. Läs mer hos SKV.