ABC Tapetekonomi AB logo

ABC Tapetekonomi AB

ABC Tapetekonomi AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Tony

084452240

Adress

Kungsholmstorg 10

11221 Stockholm

Tapetsering & Målning En bättre tapetserare i Stockholm

Tre enkla skäl till varför du skall välja oss.

Du har en kontakt som ansvarar både för tapeterna samt slutresultatet
Vi gör ett perfekt underarbete vilket säkerställer ett bättre slutresultat
Vi har specialutbildade målare som kan tapetsera

Med 160 års erfarenhet inom tapeter vågar vi påstå att vi kan ett och annat om produkterna och att tapetsera. Våra specialutbildade målare kan även de lika mycket om tapeter som vi själva. Och vi lämnar alltid ett perfekt resultat.

För en professionell tapetsering

Få professionell hjälp med tapetsering i Stockholm. Vi vet vilket underarbete krävs, hur mönstret ska sättas, vilket lim tapetens material kräver och mycket, mycket mer.

Vår nya tjänst - Uppsattt och klart - köp tapeten på väggen. Dessutom vet både våra målare och vi att du har viktigare saker att göra än att passa hantverkare, så med Uppsatt & Klart får du en tapetserare kan du lita på. Vi kommer i god tid, gör färdigt dina väggar och lämnar arbetsytan städad och snygg, helt enkelt uppsatt & klart!

Enklaste valet för tapetsering

Uppsatt & Klart är det enklaste, snabbaste och proffsigaste sättet att få snyggare väggar på. Det bästa valet av tapetserare i Stockholm, med det största utbudet och med stor kunskap inom området. Du har en kontaktperson på Björklund & Wingqvist som hjälper dig hela vägen. Från förslag på färgsättning och mönster till att den sista våden sitter uppe.

När du väljer tapet tillsammans med oss ser vi till att den hänger på dina väggar inom ett par veckor – Uppsatt & Klart! Självklart sker tapetsering med fast pris.

Maila butiken@b-w.se för ytterligare information eller förfrågan eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Du är även välkommen att ringa oss på 08-445 22 40