ABC Rör AB logo

ABC Rör AB

Kontaktperson

Anders Lundkvist

08929300

Adress

Sollentunav. 137

19144 Sollentuna

Välkommen till ABC Rör AB!

ABC Rör är ett företag som tillhandahåller produkter och tjänster inom VVS Blandare av olika slag för både privata och företagskunder gällande vatten, värme, kyla, gas, solvärme och energibesparing. Med ett brett utbud av tjänster utför vi arbetsuppdrag såsom projektering, installation, servicearbeten och reparationer i Storstockholm, Uppsala, Södertälje och vid samtliga orter längs med Fortums gasledningsnät.

Du kan lita på oss! ABC Rör är sedan många år känt som en mycket pålitlig leverantör av robusta produkter, beprövad teknik och noggrant utförda arbeten. Vi ser till att de offerter du får inkluderar högkvalitativa, hållbara komponenter och har täckning för ett väl utfört arbete. Då vi installerar lösningar som representerar ny teknik, sätter vi oss först grundligt in i ämnet och överväger valet i samråd med uppdragsgivaren. Personalstyrkan på ABC Rör är uppbyggd som ett lag bestående av skickliga specialister Rör och rörkomponenter till olika rörsystemmed sina respektive kompetensområden. Allt arbete inom ABC Rör och alla uppdrag utförs utifrån noggranna kvalitetssäkrande rutiner och checklistor.

Vi arbetar för att inom kort Auktorisera oss enligt Säker Vatteninstallation föreskrifterna.

Varmt välkommen att höra av dig till oss på ABC Rör så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Certifierad leverantör

Auktoriserade att utföra arbeten på kommunalt vatten och avlopsnät enligt den tidigare kraven för AA-rör. Godkänt installatör av industriföreningen Auktoriserat av svenska gasföreningen att utföra gasinstallationer för gasol, naturgas och stadsgas Behörighet att utföra gasinstallationer på Fortums stadsnät upp till 350 kw, därutöver tillkommer en speciell prövning Behörighet att installera värmesystem av olika tryckklasser Certifierade för utförande av ”heta arbeten” (all personal) Vi har påbörjat arbetet med att ansluta oss och arbeta efter säkervattens regelverket.

Besök gärna vår hemsida för mer information http://www.abcror.se/