ABC Brunnsborrning AB logo

ABC Brunnsborrning AB

0 (0)
Kontaktperson

Gustav Wettsjö

+46735952222

Adress

vassunda - säby 424

741 91 Knivsta

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

ABC Brunnsborrning är ett borrföretag från Knivsta, grundat 2006. Vi förser våra kunder med energibrunnar och vattenbrunnar. Vi erbjuder också kompletta installationer i samarbete med våra partners.

Vi utför både stora och små jobb. Från små villor till stora bostadsrättsföreningar. Vi borrar, sätter i kollektorrslang, schaktar, utför håltagning in i fastigheten och återställer marken. Så att rörmokaren kan slutföra installationen.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000000

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Certifierad Brunnsborrare
Certifierad Brunnsborrare

En certifierad brunnsborrare har alltid minst tre års erfarenhet av brunnsborrning, avlagt godkänt svetsprov, godkänd kurs ”Arbete på väg”, certifikat för ”Heta arbeten”, godkänt resultat i ”Juridik för brunnsborrare”, och godkänt resultat i ”Praktisk hydrogeologi."