AB Sundin Sthlm logo

AB Sundin Sthlm

4.6 (12)
AB Sundin Sthlm - Kontaktperson
Kontaktperson

Robin Sundin

+46702690104

Adress

AGAVÄGEN 52 A

18155 Lidingö

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2018

Hej och välkommen till AB Sundin Sthlm!

AB Sundin Sthlm är en byggfirma som tar uppdrag i hela Stockholmsområdet. Vi erbjuder alltid dig som kund en mycket god service med både känsla och kärlek. Vi har hög arbetsmoral och hjälper dig under hela processen, från början till slut. Vi strävar alltid efter 100% kundnöjdhet och tydlighet utan några dolda utgifter. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg vi kan även hjälpa till med att inspirera och ge råd för att slutresultatet skall bli så bra som möjligt.

Kvalité i arbetet är det viktigaste för oss. Ett bra utfört projekt är ett projekt där alla parter blir nöjda och där kvalitén inte får ge vika.

Vi som jobbar med bygg vet att om inte arbeten utförs noggrant och korrekt så kan det ge större kostnader i efterhand. För er och vår trygghet jobbar vi alltid med skriftliga avtal där vi på förhand kommer överens om vilka villkor som skall gälla för samarbetet.

Vi är medlemmar i Bygg och Keramik Rådet (BKR) och auktoriserade av Plattsättnings Entreprenörers Riksförening (PER). Detta ger er den tryggheten ni behöver när ni anlitar ett företag som arbetar med kakel och våtutrymmen. PER var via Byggkeramikrådet med och skapade PERs Branschregler för våtrum, idag benämnda BBV, Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum.

Vi ser fram emot att förverkliga dina drömmar!

review-person
Therese
Målning Invändigt 108 kvm i Stockholm
2023-09-07

Vi är mycket nöjda med målerijobbet. Ett gott resultat! Ett snabbare jobb än planerat. En mycket god dialog och uppföljning. Extra plus för proffsighet gällande förarbete och efterarbete. Stort tack Robin och Sundin Sthlm.

review-person
Zachary
Del av entreprenad 15 kvm i Stockholm
2023-08-21

Proffsig, flexibel, och noggrant. Rekommendera 100%.

review-person
Melissa
Målning Utvändigt 115 kvm i Järfälla
2023-08-17

AB Sundin Sthlm hjälpte oss med ommålning av huset utvändigt samt lite andra externa arbeten. Allt gick väldigt smidigt och resultatet blev bra! Målaren Victor var väldigt noggrann!

review-person
Marcus
Målning Utvändigt 150 kvm i Saltsjö-Boo, Värmdö
2023-08-09

Bra samarbete och professionellt utfört uppdrag.

review-person
Jörgen
Fasadarbeten 130 kvm i Enebyberg, Danderyd
2023-07-01

AB Sundin Sthlm verkade bra och lovande, men visade sig vara urusla. De skulle skrapa och måla vårt hus, ett slitigt men väldefinierat jobb. Det var mycket snack och lite verkstad, å gubbarna dök aldrig upp i slutändan. Det var sagt att de skulle komma nästa eller nästa vecka flera gånger, men sen var de sjuka å tillslut var de fast i Polen å kunde inte komma hit alls. Under tiden låg ställning och materiel å väntade. När de efter en halv dags planering av tre gubbar gav besked om att de inte kunde utföra arbetet hade det gått en månad. Det var då veckan innan midsommar å de bästa förutsättningarna började vara passé. Detta var en av de underligaste upphandlingar jag gjort. Bättre med raka besked och att man håller det man lovat. Jag annonserade igen, fast på Servicefinder å fick tag på grymma gubbar. Nu är jobbet nästan klart efter två veckor. Uruselt av AB Sundin Sthlm, alltså!

Svar från AB Sundin Sthlm
2023-07-04

Tack för din feedback. Vi på AB Sundin Sthlm tror starkt på öppenhet och ärlighet, och det är av stor vikt att korrigera vissa missuppfattningar som framkommit i din recension. Vi tar varje projekt och varje kund på allvar, vilket gällde även för ditt uppdrag. Ditt projekt stötte på ett oväntat hinder, utanför vår kontroll, vilket påverkade starttiden för arbetet. Trots detta, vill vi poängtera att du vid tillfället informerades om komplikationen och godkände förseningarna som uppstod. Det glädjer oss att höra att ditt projekt nu är nästan klart. Med vänlig hälsning, AB Sundin Sthlm.

review-person
Hamid
Golvläggning 36 kvm i Bromma, Stockholm
2023-02-26

AB Sundin gjorde bra, trevliga personal, de brukade hålla löfte och jag är mycket nöjde med deras jobb när de bytte våra vardags rum och köks golv. Vi rekommenderar företaget Hamid K

review-person
Cecilia
Rivning & bygge av ny innervägg i Enskede, Stockholm
2023-02-26

Bra kommunikation och resultat!

review-person
Andreas
Renovering av tvättstuga 30 kvm i Täby
2022-09-19

Vi har jobbat med Robin och hans team i flertalet projekt, stora som små. Bra kommunikation, fina resultat och alltid noga med att hitta kreativa lösningar. 5/5 👍

Svar från AB Sundin Sthlm
2022-09-20

Tack för ert omdömme Andreas. Det har vart ett nöjje att hjälpa er med era projekt.

review-person
Maria
Del av entreprenad 90 kvm i Saltsjö-Boo, Nacka
2022-09-18

Bra kommunikation genom projektet, snabba, trevliga, kunniga, hade bra lösningar. Tydligt redovisade kostnader. Körde löpande räkning - det dyker ju alltid upp överraskningar i gamla hus. Mycket nöjd!

Svar från AB Sundin Sthlm
2022-09-19

Tack Maria, för era vänliga ord. Vi på AB Sundin är måna om att försöka möta våra klienters behov på så bra sätt vi kan.

review-person
Carl-Johan
Ombyggnation 10 kvm i Täby
2022-02-08

Väldigt bra utfört arbete med bra dialog under hela projektet. Tog hänsyn till önskemål men kom med bra professionell input och genomförde arbetet snabbt.

Svar från AB Sundin Sthlm
2022-08-01

Tack för ert fina omdömme. Det uppskattar vi här på Sundin

review-person
Thomas
Tillbyggnation 15 kvm i Tyresö
2020-04-27

Har fungerat mycket bra från dag 1, bra dialog och information löpande. Duktiga hantverkare som tar ansvar.

review-person
Geza
Total badrumsrenovering 3 kvm i Järfälla
2019-02-24

Supertack för ett mycket proffsigt arbete. Badrummet blev kanonfint...och i tid och allt är snyggt städat efter byggjobbet. Jag rekommenderar varmt dom här grabbarna:-)

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

Köksrenovering på Södermalm

Köksrenovering på Södermalm - 1
Renovering av lägenhet i Vasastan

Renovering av lägenhet i Vasastan - 1
Renovering av lägenhet i Vasastan - 2
Renovering av lägenhet i Vasastan - 3
Altanbyggnation i Täby

Altanbyggnation i Täby - 1
Badrumsrenovering, Vendelsö

Detta var en renovering av ett badrum i Vendelsö. Väggen mellan badrum och sovrum revs ner för att ersättas med en vägg som uppfyller de krav som skall finnas för en vägg i ett badrum. - Badrumsdörren flyttades och en skjutdörr installerades. - Taket sänktes ner för att montera spotlights med dimmerfunktion. - Ny badrumsinredning efter beställarens önskemål, samt nytt kakel och klinkers som beställaren valt ut. - El-golvvärme installerades samt en handdukstork.

Badrumsrenovering, Vendelsö - 1
Badrumsrenovering, Vendelsö - 2
Badrumsrenovering, Vendelsö - 3
Ombyggnad av kök och ny barnkammare, Södermalm

Detta var ett jobb som utfördes mitt på södermalm. En ung familj som väntade tillökning önskade bygga om sitt kök till sovrum samt flytta hela köket till vardagsrummet/allrummet. I jobbet skulle även en vägg flyttas 60 cm för att få plats med nya köket. Detta resulterade i en öppnare planlösning och gav ett ljust utrymme att laga mat på.

Ombyggnad av kök och ny barnkammare, Södermalm - 1
Ombyggnad av kök och ny barnkammare, Södermalm - 2
Ombyggnad av kök och ny barnkammare, Södermalm - 3
Ombyggnad av kök och ny barnkammare, Södermalm - 4
Tillbyggnation i Åkersberga

Tillbyggnation i Åkersberga - 1
Renovering av lägenhet på Kungsholmen

Renovering av lägenhet på Kungsholmen - 1
Köksrenovering på Kungsholmen

Köksrenovering på Kungsholmen - 1
Köksrenovering i Vasastan

Köksrenovering i Vasastan - 1
Totalrenovering av villa, Åkersberga

Detta är en fin villa som var i kraftigt behov av renovering efter att ha stått utan underhåll i många år. Vi fick i uppdrag att renovera en liten toalett, ett badrum, kök samt att luktsannera i källaren. Huset hade även en fuktskada mellan våningarna. KORT ARBETSBESKRIVNING: Detta var en total restaurering av hela huset, dessutom hade det rökts i huset så att samtliga väggar och tak var gulnade och illaluktande, detta skulle åtgärdas med luktsanering samt målning. - Samtliga rum på övervåningen målades om och fick nya golv i ekparkett. - På undervåningen slipade vi upp den befintliga parketten i furu. - I garaget renoverades betonggolvet, som slipades och målades om med betongfärg. - Samtliga fönster renoverades både ut- och invändigt. - Köket totalrenoverades med nya bänkskivor, vitvaror, skåp, luckor och diskho, utöver målningen och golvet. - Samtliga våtutrymmen fuktspärrades och badrum och toalett totalrenoverades. - Fuktskadan öppnades upp och torkades ut samt att hela skadan fick inspekteras av besiktningsman innan vi satte igen taket.

Totalrenovering av villa, Åkersberga - 1
Totalrenovering av villa, Åkersberga - 2
Totalrenovering av villa, Åkersberga - 3
Totalrenovering av villa, Åkersberga - 4
Totalrenovering av villa, Åkersberga - 5
Badrumsrenovering, Ekerö

Från början var detta en tvättstuga/toalett i ett hus byggt under 1960-talet, som delades upp i ett badrum och en separat tvättstuga. Dessa utrymmen hade aldrig renoverats tidigare. Toalettstolen var riktad rätt in i tvättmaskinen så man kunde lugnt sitta ner och observera sin tvätt. För att utföra detta arbete så revs hela den befintliga tvättstugan/toaletten. 2 st golvbrunnar skulle in, samt golvvärme i den delen som skulle bli nytt badrum. I tvättstugedelen så gjorde vi det standardarbete som skall göras i ett våtrum, däremot så lades det lite mer arbete på det som skulle bli badrum. Fönsterna byttes ut mot glasblock som fogades ihop med kaklet. Vi byggde in väldigt praktiska och vackra kaklade hyllor som familjen blev väldigt nöjda med. Taket sänktes ner för att montera spotlights med dimmerfunktion. Ny badrumsinredning efter beställarens önskemål, samt nytt kakel och klinkers som beställaren valt ut. El-golvvärme installerades samt en handdukstork. I det hela så var det ett riktigt fint badrum som ni kan se på bilderna.

Badrumsrenovering, Ekerö - 1
Badrumsrenovering, Ekerö - 2
Badrumsrenovering, Ekerö - 3
Badrumsrenovering, Ekerö - 4
Badrumsrenovering, Ekerö - 5

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Gjensidige försäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 miljoner

Våtrumsbehörig enligt BBV
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.

Auktoriserat VVS-företag, Säker Vatten
Auktoriserat VVS-företag, Säker Vatten

Företaget har rätten att benämna sig som Auktoriserad VVS-installatör. Auktorisationen görs av Säker Vatten AB.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

SRY Yrkesbevis
SRY Yrkesbevis

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. Därför utfärdar SRY ett yrkesbevis. Företag som har detta yrkesbevis får lägga till denna stämpel.

AB Sundin Sthlm - video thumbnail
play-button