AB Sundin Bygg logo

AB Sundin Bygg

4.9 (13)
AB Sundin Bygg - Kontaktperson
Kontaktperson

Robin Sundin

+46702690104

Adress

AGAVÄGEN 52 A

181 55 Lidingö

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2018

Hej och välkommen till AB Sundin Bygg!

AB Sundin Bygg är en byggfirma som tar uppdrag i hela Stockholmsområdet. Vi erbjuder alltid dig som kund en mycket god service med både känsla och kärlek. Vi har hög arbetsmoral och hjälper dig under hela processen, från början till slut. Vi strävar alltid efter 100% kundnöjdhet och tydlighet utan några dolda utgifter. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg vi kan även hjälpa till med att inspirera och ge råd för att slutresultatet skall bli så bra som möjligt.

Kvalité i arbetet är det viktigaste för oss. Ett bra utfört projekt är ett projekt där alla parter blir nöjda och där kvalitén inte får ge vika.

Vi som jobbar med bygg vet att om inte arbeten utförs noggrant och korrekt så kan det ge större kostnader i efterhand. För er och vår trygghet jobbar vi alltid med skriftliga avtal där vi på förhand kommer överens om vilka villkor som skall gälla för samarbetet.

Vi är medlemmar i Bygg och Keramik Rådet (BKR) och auktoriserade av Plattsättnings Entreprenörers Riksförening (PER). Detta ger er den tryggheten ni behöver när ni anlitar ett företag som arbetar med kakel och våtutrymmen. PER var via Byggkeramikrådet med och skapade PERs Branschregler för våtrum, idag benämnda BBV, Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum.

Vi ser fram emot att förverkliga dina drömmar!

review-person
Linnea
Målning, uppsättningar av innervägg & kakelsättning 78 kvm i Skarpnäck, Stockholm
2024-04-25

Supernöjd! De gjorde en vägg där en dörr varit, målade och lade nya lister. De tog bort gammalt och satte nytt kakel i köket. Jättebra o tät kommunikation med projektledaren dagligen. Svarade snabbt och kom förbi varje dag för att se till att allt blev bra och att jag var nöjd med arbetet.

review-person
Bianca
Klinkersättning 50 kvm i Sundbyberg
2023-12-10

Resultatet blev mycket bra men arbetet tog lång tid. Vi föredrar att kvalitet på arbetet är exemplariskt genomfört jämfört mot att det genomförs snabbt. Grundarbetet var gediget och vid ett par tillfällen gjorde de om arbeten för att de inte tyckte att det blev perfekt - trots att vi inte hade kunnat avgöra skillnaden.

review-person
Therese
Målning Invändigt 108 kvm i Stockholm
2023-09-07

Vi är mycket nöjda med målerijobbet. Ett gott resultat! Ett snabbare jobb än planerat. En mycket god dialog och uppföljning. Extra plus för proffsighet gällande förarbete och efterarbete. Stort tack Robin och Sundin Sthlm.

review-person
Zachary
Del av entreprenad 15 kvm i Stockholm
2023-08-21

Proffsig, flexibel, och noggrant. Rekommendera 100%.

review-person
Melissa
Målning Utvändigt 115 kvm i Järfälla
2023-08-17

AB Sundin Sthlm hjälpte oss med ommålning av huset utvändigt samt lite andra externa arbeten. Allt gick väldigt smidigt och resultatet blev bra! Målaren Victor var väldigt noggrann!

review-person
Marcus
Målning Utvändigt 150 kvm i Saltsjö-Boo, Värmdö
2023-08-09

Bra samarbete och professionellt utfört uppdrag.

review-person
Hamid
Golvläggning 36 kvm i Bromma, Stockholm
2023-02-26

AB Sundin gjorde bra, trevliga personal, de brukade hålla löfte och jag är mycket nöjde med deras jobb när de bytte våra vardags rum och köks golv. Vi rekommenderar företaget Hamid K

review-person
Cecilia
Rivning & bygge av ny innervägg i Enskede, Stockholm
2023-02-26

Bra kommunikation och resultat!

review-person
Andreas
Renovering av tvättstuga 30 kvm i Täby
2022-09-19

Vi har jobbat med Robin och hans team i flertalet projekt, stora som små. Bra kommunikation, fina resultat och alltid noga med att hitta kreativa lösningar. 5/5 👍

Svar från AB Sundin Bygg
2022-09-20

Tack för ert omdömme Andreas. Det har vart ett nöjje att hjälpa er med era projekt.

review-person
Maria
Del av entreprenad 90 kvm i Saltsjö-Boo, Nacka
2022-09-18

Bra kommunikation genom projektet, snabba, trevliga, kunniga, hade bra lösningar. Tydligt redovisade kostnader. Körde löpande räkning - det dyker ju alltid upp överraskningar i gamla hus. Mycket nöjd!

Svar från AB Sundin Bygg
2022-09-19

Tack Maria, för era vänliga ord. Vi på AB Sundin är måna om att försöka möta våra klienters behov på så bra sätt vi kan.

review-person
Carl-Johan
Ombyggnation 10 kvm i Täby
2022-02-08

Väldigt bra utfört arbete med bra dialog under hela projektet. Tog hänsyn till önskemål men kom med bra professionell input och genomförde arbetet snabbt.

Svar från AB Sundin Bygg
2022-08-01

Tack för ert fina omdömme. Det uppskattar vi här på Sundin

review-person
Thomas
Tillbyggnation 15 kvm i Tyresö
2020-04-27

Har fungerat mycket bra från dag 1, bra dialog och information löpande. Duktiga hantverkare som tar ansvar.

review-person
Geza
Total badrumsrenovering 3 kvm i Järfälla
2019-02-24

Supertack för ett mycket proffsigt arbete. Badrummet blev kanonfint...och i tid och allt är snyggt städat efter byggjobbet. Jag rekommenderar varmt dom här grabbarna:-)

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2

null - 1

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Gjensidige försäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 miljoner

Våtrumsbehörig enligt BBV
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.

Auktoriserat VVS-företag, Säker Vatten
Auktoriserat VVS-företag, Säker Vatten

Företaget har rätten att benämna sig som Auktoriserad VVS-installatör. Auktorisationen görs av Säker Vatten AB.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

SRY Yrkesbevis
SRY Yrkesbevis

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. Därför utfärdar SRY ett yrkesbevis. Företag som har detta yrkesbevis får lägga till denna stämpel.

AB Sundin Bygg - video thumbnail
play-button