A&A Bygg och Renovering logo

A&A Bygg och Renovering

Kontaktperson

Omar Farid Omar

0735367478

Adress

Box 4006

13304 Saltsjöbaden

Välkommen till A&A Bygg och Renovering. Företaget bildades 2016 av Andreas och Anna. Vi är ett allservice företag med hög kvalité och nöjda kunder i fokus. Vi har F-skatt, försäkringar och allt som krävs för att du som kund ska känna dig trygg. A&A Bygg och Renovering har duktiga arbetare med olika specialkompetenser vilket gör att även de mest avancerade uppdrag avslutas med toppresultat.

Vi uppskattar god kontakt mellan dig som kund och oss som entreprenör, vilket behövs för att uppföra era önskemål och idéer på bästa sätt. Därför brukar vi under hela arbetet ha en personlig kontakt med kunden, så att du som kund ska känna dig alldeles säker på att det blir som du önskar.

Nöjda kunder är det viktigaste för oss! Vi tackar våra kunder för deras förtroende.

Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss!

Som kund hos A&A Bygg och Renovering får du alltid:

TRYGGHET * BÄSTA PRIS * HÖG KVALITET

Vi utför alla typer av bygg och renoveringstjänster. Oavsett hur stort eller litet ditt projekt är- hjälper vi gärna att förverkliga dina drömmar enkelt och snabbt!

Nedan kan ni se några av våra tjänster:

BYGG OCH RENOVERING -Ut-och Invändiga renoveringsarbeten -Om-/Tillbyggnationen -Badrum och Köksrenovering -Snickeri, golvläggning, murning, betongarbete, kakel och klinker -Altaner, fasader, terasser

STÄDNING -Veckostädning -Flyttstädning -Storstädning -Fönsterputs -Ekostädning

TRÄDGÅRDSSERVICE -Gräsklippning, häckklippning, lövkrattning, beskärning av träd, trädfällning - vi tar hand om den löpande trädgårdsskötseln utifrån säsongens behov.

SNÖSKOTTNING -Marksnöskottning, halkbekämp- ning och takskottning

m.m

Vi har hela Stor Stockholm och Uppsala som vårt arbetsområde.