A-Bolaget Konsult AB logo

A-Bolaget Konsult AB

4.6 (8)
A-Bolaget Konsult AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Michael Strandman

+46707330037

Adress

Markövägen 2

132 35 Saltsjö-boo

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2020

A-Bolaget Konsult AB är ett företag som startade år 2001.

Vi arbetar med mark, Schakt- och anläggning såsom: Schaktarbeten, Dränering, Grundisolering, Infiltration, Vatten och Avlopp, Hus/garage-grunder, Plattsättning, Betongarbete, Sten- och Mursättning, Tomtplanering, Trädgårdsanläggning mm.

Vi utför uppdrag år privatpersoner, bostadsrättsföreningar samt mark- och byggföretag.

review-person
Johan
VA-arbete, Utgrävning och schaktarbete 100 kvm i Saltsjö-Boo, Nacka
2023-08-25

Mycket nöjd med flytten av min avloppspump. Det blev en del spräckning vilket förstås gjorde att kostanden drog iväg, men det var det värt. Kändes mycket tryggt att få er hjälp. Ni vet vad ni gör. A-Bolaget kan varmt rekommenderas.

review-person
Claudia
Dränering 30 m i Enskede, Stockholm
2021-01-04

A-bolaget bytte vår gamla vattenledning (efter läckage) och avloppsstam mellan gatan och huset, 40 meter. Vi är mer än nöjda då allt har gått toppenbra. I en stressad situation precis innan jul ryckte bolaget ut och med kort varsel löste vårt problem under mellandagarna. Michael Strandman som ledde arbetet var engagerad, kreativ och mycket kommunikativ. Hans förmåga att koordinera alla delar och alla inblandade imponerade. Arbetets kvalitet och hastighet var mycket hög. A-bolaget och Michael Strandman kan varmt rekommenderas! //Jonas & Claudia, Stureby

review-person
Nicklas
Poolbyggnation i Värmdö
2020-11-14

A-Bolaget schaktar nu pooler för oss på Folkpool Nacka Värmdö och både vi och våra kunder är mycket nöjda. Seriösa och duktiga entreprenörer. Kan verkligen rekommenderas

review-person
Jesper
Dränering åt BRF i Stockholm
2020-09-24

Huvuduppdraget med dränering av bakgård blev inte slutfört pga. att det visade sig vara ett mycket större jobb än vi var inställda på. Men A-bolaget kunde i alla fall ta sig an en rengöring av en avrinningsbrunn som blivit tilltäppt. Deras underleverantör orsakade att kupolsilen gick sönder på ett ställe, men Michael på A-bolaget har varit väldigt tillmötesgående och jobbar nu för att få fram en ersättningsring.

review-person
Jonas
Utbyggnad källare i Enskede, Stockholm
2020-09-22

A-Bolaget fick i uppdrag av oss att dränera befintlig byggnad samt att göra markarbete, gjuta bottenplatta, mura och putsa en tillbyggnad i källarnivå. Michael Strandman visade stort engagemang för vårt projekt, var snabb med att lämna priser och berätta hur de tänkt göra. Tyvärr fanns stora brister i planeringen gällande bland annat hur djupt det skulle grävas för att uppnå angiven takhöjd vilket ledde till att några moment drog ut på tiden och skapade onödiga orosmoment för oss som uppdragsgivare. Vid slutbesiktning hade vi ett antal punkter som blev åtgärdade snabbt vilket räddar upp betyget.

review-person
Eva
Stensättning 30 kvm i Ingarö, Värmdö
2020-05-20

Vi behövde göra en parkeringsplats på 30 kvm med stenläggning inkl kantsten. Allt blev gjort på utsatt tid och proffsigt utfört. Det var väldigt lätt att alltid komma i kontakt med Micke så det var en bra kommunikation. Han ringde och rapporterade hur arbetet fortskred och även om han hade några frågor. Jag kan varmt rekommendera detta företag.

review-person
Lou
Breddning uppfart 50 kvm i Tyresö
2020-04-20

Jobbet med garageuppfarten blev utfört i tid och med bra kvalitet. Därför kan jag rekommendera A-bolaget som en proffsig och engagerad samarbetspartner för Era kommande anläggningsprojekt

review-person
Kristian
Dränering 23 lpm i Saltsjö-Boo, Nacka
2020-02-16

A-Bolaget Konsult tog sig an vår dränering och därtill gjorde en terassering på baksidan. Allt gick som önskat och vi fick också bra idéer av Micke om hur vi kunde göra på baksidan. Tack för det. Det blev 5 stjärnor på jobbet, men det finns förbättringspotential i uppstädningen efter jobbet.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt

Maskinentreprenörerna
Maskinentreprenörerna

Maskinentreprenörerna – ME – är landets ledande bransch- och arbetsgivarorganisation för maskinentreprenörer. ME tillhör föreningen Svenskt Näringsliv och har ca 3 700 anslutna medlemsföretag, som sammanlagt förfogar över 12 000 mobila maskiner. Företagen säljer tjänster och kunskap när de gräver, schaktar, lyfter, lastar, transporterar, lossar, krossar, planerar och bryter och bänder för att utveckla samhället.

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000000

Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis
Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis

Företagets hantverkare har Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Auktoriserat elinstallationsföretag
Auktoriserat elinstallationsföretag

Ett företag måste enligt lag vara auktoriserat för att få utföra elinstallationsarbeten. Du kan enkelt ta reda på om ett företag är auktoriserat genom att kolla i Elsäkerhetsverkets register. Offerta kontrollerar att företaget är registrerat och behöriga att utföra elinstallationer, men inte för enskild verksamhetstyp.