7H Flytt AB logo

7H Flytt AB

0 (0)
7H Flytt AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Zulfikor Qahor

+46793300230

Adress

Åsboholmsgatan 25

504 51 BORÅS

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Vår berättelse:

Välkommen till 7H flytt AB, där vi förvandlar flytt- och städupplevelsen till något enkelt och trevligt. Grundat år 2023, har vi stolt betjänat våra kunder med professionell expertis och en äkta vilja att göra deras övergång till nya platser smidig och bekymmersfri.

Vi började som ett passionerat team av flytt- och städentusiaster som insåg behovet av förbättring inom branschen. Med målet att erbjuda enastående kundservice och högkvalitativa tjänster växte vi snabbt till att bli en pålitlig partner för dem som söker pålitliga flytt- och städlösningar.

Vår primära målsättning är att förenkla processen och reducera den stress och påfrestning som vanligtvis är förknippad med flyttning och städning. Tveka inte att informera oss om ditt kommande flytt- eller städuppdrag – tillsammans kan vi skapa en skräddarsydd lösning som passar just dig.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygg Hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

2300000

A Soliditet - Kreditvärdig
A Soliditet - Kreditvärdig

Enkel-A ges till företag vars nyckeltal ligger i närheten eller i nivå med genomsnittet för br/anschen. Kreditvärdiga företag som inte funnits så länge får A.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Yrkestrafiktillstånd
Verifierad av Offerta 2023-08-31
Yrkestrafiktillstånd

Transportstyrelsen har prövat företaget som lämpligt att få ett trafiktillstånd och driva ett trafikföretag.