Nabo Group AB logo

Nabo Group AB

0 (0)
Nabo Group AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Magnus Karlevall

+46852522510

Adress

Hammarbybacken 31

12030 Stockholm

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2014

Nabo är en av Sveriges ledande förvaltare och erbjuder fastighetsförvaltning åt bostadsrättsföreningar, både gällande ekonomisk och teknisk förvaltning. Bolaget är en sammanslagning av Rådrum, Conzignus Hem och Fastighet, Valvet Förvaltning samt Ekonomisk förvaltning i Uppsala.

Vi kände att det var på tiden med en förvaltningstjänst som faktiskt är i tiden. Våra 120 medarbetare är experter inom ekonomi, fastigheter, IT och juridik. Varje dag jobbar vi för att underlätta vardagen för brf-styrelser i deras uppdrag. Vi tror på att använda digitala verktyg där det underlättar samtidigt som vi är engagerade och personliga.

Enkelt: Vem som helst ska kunna sitta i styrelsen. Vårt egenutvecklade webb-verktyg gör det löpande arbetet tydligt, enkelt och utan papper. Verktyget meddelar styrelsen när något måste utföras.

Tryggt: Allt material som behövs för att sköta arbetet finns inlagt digitalt i webb-verktyget. Alla i styrelsen kommer enkelt åt alla handlingar och det ger en trygghet i föreningen att inget kan försvinna eller falla mellan stolarna.

Prisvärt: Smarta lösningar ska inte kosta mer än nödvändigt. Vi köper inte in dyra komplexa system utan utvecklar själva ihop med våra kunder ett anpassat bostadsrättsförvaltningsverktyg. Ni får det ni behöver till ett konkurrenskraftigt pris.

Vår förvaltningsmodell - Kunden i fokus Vi utgår från din förenings behov och vill göra styrelsearbetet så enkelt som möjligt så att styrelsen får mer tid över åt andra frågor. Med våra IT-lösningar och klok rådgivning ser vi till att er förening får en rättvis och långsiktigt hållbar ekonomi.

Tveka inte att höra av dig till oss med frågor, vi finns här för er!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

20 000 000

Nabo Group AB - video thumbnail
play-button