12 Träd AB

Mikael Andrèn
Kontaktperson
Mikael Andrèn
070-523 07 75
Adress
Ryttarbol 8
C/o Andrèn
755 97  Uppsala

Företagsbeskrivning

Hej Nu kör vi igång här på offerta.

Ett två träd startades 2018 av några vänner som ville driva företag med god etik och servicetänk som ledord.

Nu är det en av oss som driver det vidare och försöker att hålla samma tanke och standard. Vi fäller alla typer av träd stora som små. Vi bygger de flesta typer av staket. Tillsammans hittar vi en lösning som passar för dig. Vi som jobbar gör vårat bästa för att du ska bli nöjd. Vi har erfarenhet av många olika fällningar och staket Vi löser det mesta.

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Borttagning av 14 st stubbar i Uppsala

Bästa servicen!

Bygge av staket 40 m i Vallentuna

Ett mycket väl genomfört jobb, otroligt duktiga; noggranna och effektiva. Höll tidsplanen bra och väldigt seriösa. Kan varmt rekommendera 12 träd AB.

Staketbyggnation 30m i Upplands Väsby

Bra firma som är enkelt att ha göra med . Svenska killar som jobbar direkt utan att sälja kontraktet vidare till oseriösa underleverantörer, (som jag råkat ut för tidigare)

Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Gjensidige*
Beloppsbegränsning: 10 000 000*
*Företagets egna uppgifter.


Certified Professional TreeClimber

Certifieringen Certified Professional TreeClimber (CPT) får man efter att ha genomgått en fullständig CPT-utbildning inom trädklättring och arboristarbete. Certifieringen är giltig i tre år efter avslutad utbildning.