Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.

Få hjälp med magasinering och förråd

Beskriv ditt behov och ta emot upp till sex offerter från lokala tjänsteföretag.


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort
Magasinering & Förråd
(Ex. kvm, omfattning, adresser, datum, transport till förråd, övriga önskemål)
Postnr. eller kommun
Bifoga filer

Magasinering & Förråd

Ibland uppstår situationer när du behöver hitta lösningar för magasinering eller hyra ett förråd. Oavsett om det är möbler eller andra saker du behöver magasinera eller förvara så kan du vända dig till oss för att hitta någon som hjälper dig.

Beskriv vad du behöver magasinera, hur länge och om du behöver hjälp med packning och transporter så låter vi företag i din närhet skicka sina prisförslag.

Det finns olika typer av magasinering med olika säkerhetsgrader och olika grader av skydd mot fukt och temperaturförändringar så var noga med att berätta om du har några specifika önskemål. När du gjort detta är det bara att jämföra offerter och välja vem du vill anlita.Kontrollerade företag
400
Branscher
139
Offerter förmedlade
926 207

Populära förfrågningar just nu

Sök bland förfrågningar

Senaste omdömen

Förvaring av kontorsmöbler i Lund

Bra kundbemötande från första kontakt per telefon till själva arbetet var utfört. Snabb hjälp och väl utfört arbete!
— Marie-Louise

Hyra varmförråd, 4m2 i Nacka, Orminge, Gustavsberg

VInterförvaring av båtprylar. Hjälpsamma och trevliga. Bra upplägg med olika alternativ för förvaring/magasinering ger fördelaktigt pris. TIllhandahåller riktiga flyttkartonger. Bara plus!
— Per

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3585 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största tjänsteförmedling på nätet!

Anslut ditt företag