Guide

Underlätta arbetet i din bostadsrättsförening

2023-11-01

Färgglada husfasader med glänsade fönsterrutor och vackra takåsar med grönskande träd intill.

Så lättar på arbetsbördan för föreningens styrelse

Det kanske inte är så enkelt som många först tror att driva en bostadsrättsförening och arbetet sträcker sig mycket djupare än att ta några beslut och ringa runt till lite hantverkare. Beslut ska fattas i enlighet med styrelsens regler och när ett arbete ska utföras har man pressen på sig från de boende att detta utförs väl och till ett lågt pris så att det sedan finns pengar över till annat.

Ibland när man sitter i bostadsrättsföreningens styrelse så kan det kännas som att resten av föreningen har orimliga krav på kvalité, tidsåtgång och pris. Samtidigt så är det ju faktiskt så att de flesta i styrelsen gör detta på sin fria tid och inte har oändligt med tid att lägga.

Det är då man kanske känner att det måste gå att effektivisera arbetet och detta kan mycket väl vara anledningen till att du just nu läser denna artikel. I sådana fall har du hittat helt rätt då vi nu kommer diskutera simpla lösningar för bostadsrättsföreningar.

Få flera offerter på arbeten & tjänster

Offerta.se har vi samlat företagare och arbetsgivare och förenklat arbetet avsevärt för den som behöver få något arbete eller någon tjänst utförd.

Om vi tar som exempel att hissen i byggnaden behöver service lägger du bara upp detta som ett arbete på vår hemsida och så kommer ett flertal kontrollerade företag i ditt närområde att lämna offerter.

På så sätt är det inte längre du som måste ringa runt till företagen för att hitta den bästa offerten, utan det är företagarna som kommer till dig. De företag som svarar är matchade med din bostadsrättsförenings behov och du kan välja den som passar bäst för just ert uppdrag.

Du låter alltså marknaden och den konkurrensen som finns agera till din fördel.

Se över alternativen och spara tid!

Att göra en förfrågan på vår hemsida är helt gratis och förbinder dig inte till att anlita något av företagen som besvarar din förfrågan. Däremot kan det spara dig en massa tid. Efter du har lagt upp din förfrågan kommer du att få in offerter från företag och du kan därefter gå igenom företagens profiler och se tidigare kunders omdömen.

Börja spara tid för din bostadsrättsförening nu genom att lägga ut ert uppdrag här!

Så fungerar Offerta

Beskriv uppdraget

Upp till 6 företag hör av sig

Jämför och välj