Guide

Så sparar din BRF pengar varje år

2023-10-23

Stenbelagd gata mellan flerbostadshus, byxkar och träd växer på sidorna

Dagens moderna marknad gör möjligheterna till besparingar oändliga

När man sitter som ledamot i en bostadsrättsförening så tar man väldigt ofta sig an uppgifter och fattar beslut gällande stora summor pengar. När så pass höga belopp är involverade så är det också ännu viktigare att man är noggrann och har en klar bild över hur man i dagens marknad gör det smartaste valet av tjänsteföretag.

Först och främst ska man vara klar över att när beloppen är höga så är det också sannolikt att det finns möjligheter till mycket större besparingar. Kom dock ihåg att kvalité och pris går hand i hand. Se till att ta in flera offerter för att få en rättvis och marknadsmässig bild.

Att hitta besparingarna utan att lägga en väldig massa av sin personliga tid är det som förr var absolut svåraste när det kommer till stora upphandlingar.

Den digitala marknaden sparar dig både tid och pengar

I stort sett vad det än gäller så har internet revolutionerat det och inte minst så när det kommer till upphandlingar. En av de största besparingarna ni kan göra som bostadsrättsförening finns online och handlar om digitala marknadsplatser.

På vår hemsida så kopplar vi samman kund och leverantör genom att kunden, det vill säga ni, lämnar en förfrågan och sen så får den leverantörer som är bäst lämpad för jobbet chansen att vinna er bostadsrättsförening som kund.

Vi kontrollerar våra anslutna företag

På Offerta är vi måna om att ha nöjda användare och vi har därför en noggrann kontrollprocess av företagen som registrerar sig som leverantörer.

Denna processen innebär att vi kontrollerat att företagen är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och skuldfria hos kronofogden.

Vi ger också företagarna möjligheten att utöka sin profil med till exempel certifikat och behörigheter så att ni lättare kan hitta den som passar bäst för ert arbete. Ni som kunder kan även läsa andra kunders omdömen och kan lämna era egna. Alla omdömen som finns på vår sida är äkta och kan endast lämnas av personer som har anlitat företaget genom oss.

Behöver din BRF se över sina upphandlingar?

Så fungerar Offerta

Beskriv uppdraget

Upp till 6 företag hör av sig

Jämför och välj