Inspiration

Bygg din drömveranda i sommar

2024-05-08

Uteplats med människor som sitter i en trädgård, lampor hänger ovanför

Dagarna instängd i mörkret bakom fördragna gardiner är ett minne blott. Sommaren ligger framför oss och få saker är då härligare än att kunna öppna dörren, kliva ut på trädäcket och känna doften av nyklippt gräs medan fåglarna kvittrar i skogen. Vi listar varför du ska satsa på en härlig uteplats till sommaren!

Med en altan, terrass, balkong eller veranda får du ytterligare ett rum. Ett rum att umgås i, men också att hämta energi i - med små och enkla medel kan du skapa en oas som du aldrig vill lämna. Arbeta med upphöjningar, trappsteg och spotlights så blir din uteplats genast mer spännande, unik och dynamisk.

Få offerter från hantverkare

Lägg ut uppdrag
Två bilder på uteplatser, en med dukat bord och en med fåtöljer

Föreställ dig bara att duka upp frukost på en sådan här plats. Den härligt romantiska och lantliga stilen kan ju inte göra annat väcka liv i sommarlovsbarnet inom dig!

Arbeta med upphöjningar, trappsteg och spotlights!

Två bilder på uteplatser, en med tält en med ett dukat bord

Om du är ute efter att komma närmare naturen så kanske den mer spartanska och enkla stilen med naturnära material och färger faller dig bättre i smaken. På så sätt smälter skog och mark ihop med din veranda och du blir ännu mer i ett med naturen.

Veranda med utomhussoffa och grill, ovanför hänger lampor

Den moderna altanen med raka former och linjer är lika fräsch som inbjudande. Men oavsett om du föredrar det moderna, det lantliga eller naturliga så kan vi lova att vänner, familj och grannar gärna kommer förbi när du bjuder in till grillfest i sommar vad du än väljer. Fixa veranden och inbjudningskorten redan nu!

Känns det svårt att planera och bygga en altan? Via Offerta kommer du i kontakt med kontrollerade proffs som kan hjälpa till att få din veranda byggd på nolltid.

Kom i kontakt med hantverkare

Lägg ut uppdrag

Lycka till med ditt altanbygge!

Så fungerar Offerta

Beskriv uppdraget

Upp till 6 företag hör av sig

Jämför och välj