Sommarstuga – den svenska drömmen

2017-04-06


Sommarstuga – den svenska drömmen

Sommarstugan är lite utav en svensk dröm. Vad vore sommaren utan färska jordgubbar, doften av solvarm barrskog och kvällsdopp. Lika mycket som myggmedel är ett måste sena julikvällar längtar många efter att få ha en alldeles egen sommarstuga. I en stuga finns det alltid något att göra och då är det inte bara kortspel och melodikryss vi talar om, utan en stuga måste pysslas om för att må bra.

Sommarstuga – den svenska drömmen

Sommarstugan - platsen som bringar lycka

Visst innebär det en del arbete med en stuga. Det ska huggas ved, oljas verandor och sopas tak, men det mesta handlar om njutningen. Färska kanelbullar och saft, doften av nyklippt gräs och små ljuvliga båthus som doftar tjära och fiskfjäll. Nej. Det blir faktiskt inte bättre än så.

Sommarstuga – den svenska drömmen Sommarstuga – den svenska drömmen Sommarstuga – den svenska drömmen

Det som höjer en sommarstuga till max är ju en brygga eller en stor veranda där man kan sola, grilla och äta sena sommarfrukostar. Sedan har vi ju såklart en viss rådjursproblematik i stora delar av vårt underbara avlånga land och då är ju ett växthus alternativt ett inhägnande odlingsnät något som kommer spara in på vredesutbrotten.

Sommarstuga – den svenska drömmen Sommarstuga – den svenska drömmen Sommarstuga – den svenska drömmen Sommarstuga – den svenska drömmen

Redan nu kan vi känna smaken av nypotatis till den salta midsommarsillen, doften av blommor och en skön havsbris i håret. Om du också tänker byta ut arbetskläder och asfalt mot gummistövlar och blåbärsris i år kan vi hjälpa dig att hitta rätt person som kan hjälpa dig med dina sommarstugebestyr. Hos oss kan du enkelt jämföra offerter och hitta rätt proffs för dina projekt.

Ha nu en fantastiskt fin kväll alla trevliga läsare!

Sommarstuga – den svenska drömmen Sommarstuga – den svenska drömmenVad behöver du hjälp med?

Offerta mig