Nyårsfirande - 5 kök att fira nyår i

2018-12-14


Snart är det dags för nyårsfirande och vi är många som antingen planerar eller redan har planerat vart vi ska ringa in det nya året. Något som säkert många skulle vilja ha vid ett sånt här tillfälle är ett riktigt snyggt kök där vi kan avnjuta nyårsmiddagen med de nära och kära som vi spenderar de sista stunderna av året med. Kanske är ett nytt kök det som blir ditt nyårslöfte för 2019?

Vi har spanat runt efter några snygga kök som skulle kunna fungera som inspiration om du känner att det kliar i fingrarna att fixa drömköket. Ett kök där du som värd/värdinna kan bjuda in vänner och familj för härliga middagar.

16-Fastighetsbyr-n
Foto: Fastighetsbyrån

Samlas runt den stora köksön och avnjut några snittar och drinkar. Ett kök i trä känns väldigt mysigt och varmt, framför allt såhär i vintertider!

01-3etage-via-Hemnet
Foto: 3etage via Hemnet

Slå er ner vid denna grymt snygga köksö i marmor, öppna champagneflaskan och fyll på glasen och gör er redo inför att ringa in det nya året.

24-Sk-na-Hem
Foto: Sköna Hem

Kolla in den läckra mörkblå träväggen och vilken häftig kontrast den skapar mot den snygga träbänken. Ställ fram alla snittar och drinkar här, perfekt när du välkomnar dina gäster.

14-Notar
Foto: Notar

Här finns det bra med plats för att hänga med dina gäster före, under eller efter middagen. Gulddekorationer blir jättesnyggt i kontrast mot allt det mörka!

22-Sk-na-Hem
Foto: Sköna Hem

Hur mysigt är det inte med en kakelugn, framför allt i köket? Det plus en stor fin köksö ger definitivt en lyxig känsla. Duka bordet och gör dig redo för dina gäster!


Tänk dig att dimra belysningen lite, lägga fram gulddekorationerna, hänga upp ballongerna, korka upp champagneflaskan och peppa inför starten på det nya året. Allt detta i ett stort och härligt kök, det kan ju inte bli så mycket bättre än så!

Om du känner dig sugen på att renovera och fixa till köket hemma så får du genom Offerta tillgång till väldigt många experter inom köksrenovering. Lägg in en förfrågan så kommer du bli kontaktad av dessa experter och har då tagit första steget till att få det absoluta drömköket!

Emelie Söderlund Lärkfors
Dela den här artikeln


Vad behöver du hjälp med?

Offerta mig