Compact living

2017-04-24


Compact living påminner oss om våra första bostäder. Det var inte de största lyorna, men absolut de mysigaste och helt klart en plats där några av livets absolut bästa minnen för alltid lever kvar. Några som alltid lyckas fånga en underbar känsla av boenden är Historiska Hem. Just nu har de ett par riktiga pärlor ute till salu som på bästa vis fångar känslan av compact living, men också med uttänkta förvaringslösningar och snygga materialval.

Söderpärlor med compact living charm

Södermalm är en vibrerande stadsdel med ett levande folk. Här flockas de intresserade kaffekonnässörerna, miljömedvetna shopparna och de läckra specialbutikerna med spännande inredning. Oavsett om det blev sommaren på söder eller ett helt liv kan vi inte annat än längta lite när vi ser dessa två södermalmspärlor. Häng med på inspirationsresan!

På Ringvägen ligger denna charmiga tjugotalstvåa.
Tegelväggar har vi talat varmt om tidigare, men det är få saker som med bara sin blotta uppenbarelse kan väcka så mycket inspiration och feeling.

alt

alt

Vackert personligt golv. Hur läckert är det inte att lägga en touch av lite mer spännande golv någonstans i lägenheten? Urläckert om du frågar oss.

alt

Lagom stort badrum med snygga materialval. Ofta funderar man på hur man ska renovera små badrum, här har vi ett prima exempel.

alt

Inbyggd del i vardagsrummet skapar känslan av zoner. Uppdelningen mellan mys och matplats blir tydlig, men helheten är öppen och social. 10 poäng.

alt

Om vi blickar mot en annan lägenhet på söder snubblar vi in på denna tvåa som garanterat väcker ha-begär.

Detta är inredning i absoluta toppklass. Vem blir sugen på att sätta sig och ta ett glas och skapa nya minnen ihop?

alt

Kakelugn i köket, ord känns överflödiga. Kanske kan vi ändå tala om att det kommer väl till pass en kylig höstkväll i november när brasan sprakar och en mustig gryta puttrar på spisen medan vinet korkas upp och samtalen fortsätter ända in på småtimmarna…

alt

alt

Vi är inte så bortskämda med öppen skåpinredning i kök, men allvarligt talat, hur rart är inte detta?

alt

I detta vackra badrum med personligt golv och smakfull inredning kan vi inte annat än säga, sommaren i city, vi vill spendera den i en lägenhet på söder!

alt

Du kan läsa allt om objekten hos Historiska Hem. Behöver du hjälp med att renovera din lya eller söker efter en inredningsdesigner så kan Offerta hjälpa till. Släng iväg en förfrågan redan idag!

Julia Åsgård
Dela den här artikeln


Vad behöver du hjälp med?

Offerta mig