Bygg din drömveranda i sommar

2019-05-03


Dagarna instängd i mörkret bakom fördragna gardiner är ett minne blott. Sommaren är på ingång och snart kommer du kunna öppna dörren, kliva ut på trädäcket och känna doften av nyklippt gräs medan fåglarna kvittrar i skogen.

...Om du har en altan eller terrass, det vill säga. Har du inte en bör du skaffa en så fort som möjligt. En härlig uteplats ger så otroligt mycket frihet och ro i själen, och vad är bättre att investera i än det?

Föreställ dig bara att duka upp frukost på en sådan här plats. Den härligt romantiska och lantliga stilen kan ju inte göra annat väcka liv i sommarlovsbarnet inom dig!

Svenskt-1

Med en altan, terrass, balkong eller veranda får du ytterligare ett rum. Ett rum att umgås i, men också att hämta energi i - med små och enkla medel kan du skapa en oas som du aldrig vill lämna. Arbeta med upphöjningar, trappsteg och spotlights så blir din uteplats genast mer spännande, unik och dynamisk.

Bloggkollage-sea

Om du är ute efter att komma närmare naturen så kanske den mer spartanska och enkla stilen med naturnära material och färger faller dig bättre i smaken. På så sätt smälter skog och mark ihop med din veranda och du blir ännu mer i ett med naturen.

Bloggkollagenatur

Den moderna altanen med raka former och linjer är lika fräsch som inbjudande. Men oavsett om du föredrar det moderna, det lantliga eller naturliga så kan vi lova att vänner, familj och grannar gärna kommer förbi när du bjuder in till grillfest i sommar vad du än väljer. Fixa veranden och inbjudningskorten redan nu!

ny

Känns det svårt att planera och bygga en altan? Det är trots allt en del att tänka på - virke, gjutningar, plintar... Via offerta kommer du i kontakt med kontrollerade proffs som kan hjälpa dig. Lägg in en förfrågan hos oss och få din veranda byggd på nolltid.

Lycka till med ditt altanbygge!

Josefin
Dela den här artikeln


Vad behöver du hjälp med?

Offerta mig