”På Offerta finns det uppdrag för alla kategorier”

”På Offerta finns det uppdrag för alla kategorier”

”Det är lätt att få kunder genom Offerta eftersom de är stora”, berättar Micke Andersen, delägare i Skånska Badrum AB som har 30 års erfarenhet inom golv, kakel och totala badrumsrenoveringar.

Micke Andersen har hantverket i blodet. Han började hjälpa sin pappa, som var byggmästare, när han var ung och lärde sig på så sätt snickaryrket redan innan han fick sitt första jobb. Det är nästan 30 år sedan och nu för han sina kunskaper vidare till nästa generation, hans son har följt med på jobb sedan barnsben.
– Efter att min son tog examen från snickarlinjen startade vi Skånska Badrum AB tillsammans, men detta är inte mitt första företag, berättar Micke. Jag har många års kunskap och erfarenhet i bagaget, både inom golv och kakel. Vi gör det mesta inom badrum, att riva ut, gipsa, fuktskydda, sätta kakel och klinkers etc. Vi kan även leverera exempelvis duschväggar, blandare och badrumsmöbler.

Skånska Badrum är specialister på klinkers-, matt- och parkettläggning samt totala badrums- och köksrenoveringar. Företaget har funnits sedan 2014 och får ofta höra att de är tillmötesgående och proffsiga.
– Om du anlitar oss kan du vara säker på att du lejer ett företag som kan sin sak. Vi är stolta över de arbeten vi utför, eftersom vi gör kvalitetsarbeten som vi vet kommer att hålla under lång tid framöver. Av erfarenhet vet vi att man aldrig ska tumma på kvalitén, berättar Micke.

Micke kom i kontakt med Offerta via telefon.
– De ringde upp mig när jag fortfarande hade mitt gamla företag. Jag var så nöjd att jag bestämde mig att fortsätta när jag sålde det och startade Skånska Badrum. Vi får många uppdrag genom Offerta och genom rekommendationer från nöjda kunder, därmed behöver vi inte annonsera i dagstidningar eller liknande, konstaterar Micke och summerar:
– Det som är bra med Offerta är att de är stora och därför syns mycket och får in många uppdrag. Kunderna ser Offerta i reklamer på tv och i sociala medier, vilket är bra för oss hantverkare, eftersom kunderna lätt hittar till oss. Själva hemsidan är väldigt lätt att använda och erbjuder en bra överblick över dina uppdrag och supporten hjälper snabbt till om det skulle bli något krångel. Jag rekommenderar ofta Offerta till andra företag. Här finns det jobb för alla kategorier och det är en väldigt smidig tjänst.


Skribent Andrea Mogren
”Min egen verksamhet är grädden på moset”
”Min egen verksamhet är grädden på moset”
Att starta eget och göra något nytt har givit Gunnar Rangenstedt en nytändning. Nästa år går han i pension, men tänker inte låta det hindra honom från att fortsätta ta konsultuppdrag.
”Nu har jag råd att resa mer”
”Nu har jag råd att resa mer”
För Antonio Grasso är arbetet säsongsbetonat, vilket innebär att han vintertid oftast får mycket fritid. Då passar han gärna på att resa, och nu har han äntligen råd att utforska ännu mer av världen.
”Jag slog årets budgetmål efter ett halvår”
”Jag slog årets budgetmål efter ett halvår”
Från noll till hundra inom loppet av några månader – så skulle man kunna beskriva Eric Rundbergs företagsutveckling. Planerna är stora och framgångarna har inte väntat på sig.