”Du får snabbt kontakt och hjälp med allt”


”Vi valde Offerta tack vare att de har varit framgångsrika historiskt och har bred erfarenhet”, säger Erik Sundell, grundare av EMS Design, en webbdesignbyrå med personligt fokus, som har använt sig av Offerta i drygt två år.

”Du får snabbt kontakt och hjälp med allt”

Erik Sundell har länge varit intresserad av datorer och webbdesign. Han började lära sig programmering redan 1994 och har sedan dess förkovrat sig mer och mer inom webbutveckling och design.
– 2012 bestämde jag mig för att göra slag i drömmen att starta eget. EMS Webbdesign såg dagens ljus och inom ramen för företaget designar vi framförallt hemsidor, logotyper och unik grafik som kunderna kan använda till exempelvis visitkort eller i sin profilering. Vi gör också reklamfilmer, bygger system för till exempel bokning och jobbar med sökoptimering. Jag tycker att det är otroligt kul att arbeta med design.

Eriks fokus ligger på att finnas där för kunden. EMS är fortfarande en ganska liten webbyrå med personlig kontakt.
– Vi har ingen växel där du automatiskt kopplas vidare utan alla samtal går direkt till mig och jag har översyn över hela företaget. Jag vill kunna ge kunderna hela paketet, och det gör vi genom den personliga relationen till våra kunder. De vet att de alltid kan höra av sig till oss.

Eftersom Erik redan är bevandrad inom internetvärlden hade han koll på ganska många olika webbtjänster som förmedlade uppdrag, men fastnade för Offerta.
– Vi valde Offerta framförallt för att de har bra historia och bred erfarenhet. Vi tittade på vad andra företag gav Offerta för omdömen, som var övervägande positiva. Därför bestämde oss för att ansluta oss till Offerta för cirka två år sedan. Hittills är vi också väldigt nöjda.

Erik lyfter fram Offertas lättnavigerade inloggningssida som en stark fördel. Själva systemet är enligt honom väldigt enkelt att förstå, vilket är bra för de som kanske inte är så bekväma med datorer.
– Du har bra kontroll på de uppdrag du har anmält intresse på och när du loggar in ser du snabbt vilka förfrågningar som är aktuella och vilka som har gått vidare genom färgkodningar, säger Erik och fortsätter: – Supporten är också väldigt bra. Du får snabbt kontakt och hjälp med allt, oavsett om det är något tekniskt problem eller ett ärende som inte har gått som man tänkt sig. Offerta är väldigt hjälpsamma och intresserade av sina samarbetspartners.

På de fyra år som EMS Design funnits har de lyckats få ihop en bra kundbas med många återkommande kunder.
– Vi får en del omdömen på Offerta och det är väldigt kul att se hur nöjda kunderna är med vårt arbete.


Skribent Andrea Mogren
Hemsida emsdesign.se
Den mångfacetterade framgångssagan
Den mångfacetterade framgångssagan
Som fem företag i ett. Det är affärsidén för Nissis Professionella Tjänster – företaget som erbjuder transporter, städning, logistik, bygg och måleri. Allt under samma tak, med kundnöjdheten i fokus.
”Nu har jag råd att resa mer”
”Nu har jag råd att resa mer”
För Antonio Grasso är arbetet säsongsbetonat, vilket innebär att han vintertid oftast får mycket fritid. Då passar han gärna på att resa, och nu har han äntligen råd att utforska ännu mer av världen.
”Offerta är offensiva och lockar kunder på rätt sätt”
”Offerta är offensiva och lockar kunder på rätt sätt”
”På Offerta kan du vara säker på att det är kunderna som lämnar omdömen och ingen annan”, konstaterar Hans Karlsson som driver flyttfirman Kvalitetsflytt.