”Du får snabbt kontakt och hjälp med allt”

”Du får snabbt kontakt och hjälp med allt”

”Vi valde Offerta tack vare att de har varit framgångsrika historiskt och har bred erfarenhet”, säger Erik Sundell, grundare av EMS Design, en webbdesignbyrå med personligt fokus, som har använt sig av Offerta i drygt två år.

Erik Sundell har länge varit intresserad av datorer och webbdesign. Han började lära sig programmering redan 1994 och har sedan dess förkovrat sig mer och mer inom webbutveckling och design.
– 2012 bestämde jag mig för att göra slag i drömmen att starta eget. EMS Webbdesign såg dagens ljus och inom ramen för företaget designar vi framförallt hemsidor, logotyper och unik grafik som kunderna kan använda till exempelvis visitkort eller i sin profilering. Vi gör också reklamfilmer, bygger system för till exempel bokning och jobbar med sökoptimering. Jag tycker att det är otroligt kul att arbeta med design.

Eriks fokus ligger på att finnas där för kunden. EMS är fortfarande en ganska liten webbyrå med personlig kontakt.
– Vi har ingen växel där du automatiskt kopplas vidare utan alla samtal går direkt till mig och jag har översyn över hela företaget. Jag vill kunna ge kunderna hela paketet, och det gör vi genom den personliga relationen till våra kunder. De vet att de alltid kan höra av sig till oss.

Eftersom Erik redan är bevandrad inom internetvärlden hade han koll på ganska många olika webbtjänster som förmedlade uppdrag, men fastnade för Offerta.
– Vi valde Offerta framförallt för att de har bra historia och bred erfarenhet. Vi tittade på vad andra företag gav Offerta för omdömen, som var övervägande positiva. Därför bestämde oss för att ansluta oss till Offerta för cirka två år sedan. Hittills är vi också väldigt nöjda.

Erik lyfter fram Offertas lättnavigerade inloggningssida som en stark fördel. Själva systemet är enligt honom väldigt enkelt att förstå, vilket är bra för de som kanske inte är så bekväma med datorer.
– Du har bra kontroll på de uppdrag du har anmält intresse på och när du loggar in ser du snabbt vilka förfrågningar som är aktuella och vilka som har gått vidare genom färgkodningar, säger Erik och fortsätter: – Supporten är också väldigt bra. Du får snabbt kontakt och hjälp med allt, oavsett om det är något tekniskt problem eller ett ärende som inte har gått som man tänkt sig. Offerta är väldigt hjälpsamma och intresserade av sina samarbetspartners.

På de fyra år som EMS Design funnits har de lyckats få ihop en bra kundbas med många återkommande kunder.
– Vi får en del omdömen på Offerta och det är väldigt kul att se hur nöjda kunderna är med vårt arbete.


Skribent Andrea Mogren
Hemsida emsdesign.se
”Jag slog årets budgetmål efter ett halvår”
”Jag slog årets budgetmål efter ett halvår”
Från noll till hundra inom loppet av några månader – så skulle man kunna beskriva Eric Rundbergs företagsutveckling. Planerna är stora och framgångarna har inte väntat på sig.
”Starta eget är det bästa jag har gjort!”
”Starta eget är det bästa jag har gjort!”
Att gå från anställd till egenföretagare var en chansning som har bjudit på både upp- ochnedgångar. Men Jimmy Ekenhall har aldrig ångrat sig.
”Det har ändrat oss och vårt liv, både privat och yrkesmässigt”
”Det har ändrat oss och vårt liv, både privat och yrkesmässigt”
Angel och Eriana jobbar båda på familjeföretaget AGV golv som Angel startade år 2017. Det var efter att ha arbetat med golv sedan början av 90-talet som han valde att starta eget företag inom golvbranschen.