Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.

Få hjälp med golvvård

Beskriv ditt behov och ta emot upp till sex offerter från lokala tjänsteföretag.


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort
Golvvård
(Ex. kvm, hur ofta, typ av golv, övriga önskemål)
Postnr. eller kommun
Bifoga filer

Golvvård

Oavsett vilken typ av golv du har kan det behöva rengöras på djupet då och då för att återfå sin lyster. På Offerta hittar du hjälp med golvvård för både plast, linoleum och trägolv som kan behöva lite extra omvårdnad.

Helt utan kostnad får du offerter och prisförslag från några av våra kontrollerade företag som är experter på golvvård. Allt du behöver göra är att beskriva för oss vad det är du behöver hjälp med, vilken golvtyp du har, hur stor yta och i vilket skick golvet är i dag så matchar vi detta med företag som passar ditt uppdrag. Därefter väljer du själv vilket företag du vill anlita för ditt uppdrag.Kontrollerade företag
1 100
Branscher
139
Offerter förmedlade
927 301

Populära förfrågningar just nu

Sök bland förfrågningar

Senaste omdömen

En förskola behöver få golven bonade under vecka 29 eller 30, 300 m2 i Sollentuna

Vmiljövård gjorde ett mycket bra jobb på vår förskola då de bonade golven och putsade våra 40 fönster. Golven och fönster glänser, resultatet blev precis som önskat. Dessutom kunde de erbjuda ett konkurrenskraftigt pris. Vi kommer att kontakta dem igen! Snickarbarnens förskola i Sollentuna.
— Tom

Golvvård av linoliummatta 80 kvm i Mölndal

Mycket trevlig kontakt (Roger). De kom dagen efter de hade fått sin förfrågan och utförde ett mycket gott arbete. Kan rekommenderas!
— Tina

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3508 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största tjänsteförmedling på nätet!

Anslut ditt företag