Renovering i Värmland län
3 500
Kontrollerade
byggföretag

Renovering: Värmland län

Letar du efter en byggfirma i Värmland län som kan utföra din renovering? Första steget är att beskriva vad du ska renovera och de specifika behov och förutsättningar som finns. Sedan får du enkelt, tryggt och gratis offerter från upp till sex lokala byggfirmor i Värmland län på vad din renovering kommer kosta. Du väljer sedan själv vilken av byggfirmorna du vill gå vidare med och anlita för att faktiskt genomföra renoveringen.


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort

Jag önskar få offerter på

(Ex. kvm, omfattning, material, befintligt skick, övriga önskemål)
Bifoga bilder och dokument (Valfritt)

Mina kontaktuppgifter

Läs våra användarvillkor

Dina uppgifter kan endast hämtas av sex anslutna företag.

Nyligen inkomna förfrågningar
Dessa förfrågningar bevakas av 95 företag.
Renovera tak, byta dörrar, sätta staket etc. i Karlstad

2015-06-15

HEJ
Jag har ett hus i Skattkärr utanför Karlstad. Jag behöver
hjälp med diverse småjobb och behöver kontakt med en
"allkonstnär". Källardörren ska bytas och väggen runt
källardörren behöver muras om. Ytterdörren ska bytas. Ett
staket mot vägen ska byggas, ca 16 m. Knutbräder och
vindskivor ska bytas. Fönstren skrapas och målas. Altanen
ska kompletteras med en lampa med tillhörande eldragning.
Den utskjutande underdelen på taket har drabbats av
svartmögel. Behöver tas bort och målas. Om någon vill åta
sig en , men inte allt, är jag tacksam för det.
MVH/Mia

Bygga om förråd+toalett 5 kvm till ett skafferi i Karlstad

2015-06-01

Vi har ett förråd + toalett bredvid köket, totalt ca 5 kvm. Vi vill göra om detta till ett skafferi. Vi vill ta bort toalett + handfat (även ta bort rör samt stänga till avlopp), ta bort mellanvägg mellan förråd och toalett, riva ut kläd+städskåp, bygga in vattenrör (finns idag bakom städskåpet) lägga nytt golv över hela ytan, tapetsera väggarna samt sätta in ett innertak med infällda spotlights.

Renovering av väggar & tak, 25-30m2 i Kristinehamn

2015-06-01

Måla väggar och tak invändigt.
Material: träpanel (naturfärg)
Uppdraget är att det skall "vit-betsas" i båda tak och på väggar

Yta väggar och tak ca: 25kvm. (Maximalt 30kvm)

Omdömen från våra användare

Mycket nöjd! Snabbt svar på min offertförfrågan, snabbt på plats för att titta och ge offert, bara några få dagars väntan för att få arbetet utfört. Mycket noggrann vid utförande av jobbet, bra pris! Tack från en mycket nöjd kund!
Britt-Marie Forsmark
Vi köpte en villa sommaren 2013 i juli månad och behövde med kort varsel hjälp att bredspackla och måla hela huset invändigt, inklusive kök, samtliga snickerier och tak. M-E Måleri utförde ett utmärkt arbete och vi är mycket nöjda med resultatet.
Simon Randahl
Västra Bygg och Fastighetsservice utförde målningsarbete på mitt plåttak och jag är verkligen jättenöjd med resultatet! Arbetet utfördes med största noggrannhet och omsorg. Trots närmare 30-gradig värme så utförde de tålmodigt sitt arbete och på gott humör. Dessutom till bra pris. Jag kommer definitivt att anlita de nästa gång jag behöver hjälp och jag rekommenderar dem till alla jag känner.
Marie Ahl
Vi anlitade Serpens Bygg & Fastigheter AB för en köksrenovering och kan varmt rekommendera firman. Snabb, noggrann och lyhörd för alla krav och funderingar. Inga problem med anpassningar/ändringar under projektets gång. Tidsplanen och budgeten enligt offerten hölls. Vi är supernöjda.
Björn Edvinsson
Skandinav Profil var proffsiga från början till slut. Allt från det första besöket, offerten, avtalet och inte minst jobbet. De hade 4 dagar på sig att måla hela vårt hus invändigt och de höll tiden. Vi lade till köket efteråt då vi såg att kontrasten till det nymålade annars hade blivit för stor. Vi är helt nöjda med resulatatet och skulle absolut anlita dem igen.
Christina Kronberg
Utfört flyttstädning i lägenhet, 52 kvm: Rekommenderas! Jag är mycket nöjd med allt. Bemötande, attityd, städningen - det finns inget att klaga på nånstans!
Helena Linder

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3246 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största
tjänsteförmedling på nätet!

Intresseanmälan