Renovering i Dalarna län
3 500
Kontrollerade
byggföretag

Renovering: Dalarna län

Letar du efter en byggfirma i Dalarna län som kan utföra din renovering? Första steget är att beskriva vad du ska renovera och de specifika behov och förutsättningar som finns. Sedan får du enkelt, tryggt och gratis offerter från upp till sex lokala byggfirmor i Dalarna län på vad din renovering kommer kosta. Du väljer sedan själv vilken av byggfirmorna du vill gå vidare med och anlita för att faktiskt genomföra renoveringen.


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort

Jag önskar få offerter på

(Ex. kvm, omfattning, material, befintligt skick, övriga önskemål)
Bifoga bilder och dokument (Valfritt)

Mina kontaktuppgifter

Läs våra användarvillkor

Dina uppgifter kan endast hämtas av sex anslutna företag.

Nyligen inkomna förfrågningar
Dessa förfrågningar bevakas av 67 företag.
Renovering av enplansvilla i Avesta

2015-05-05

byte av fönster,
målning av tak ,renovera kök ,tapetsering vi har öppen planlösning med furutak som behöver målas liten en plans villa

Badrumsrenovering & Utbyggnad av rum i Falun

2015-04-23

Badrums renovering.Våtrumstapet.Glasväggar i dusch utrymmet.Fläkt installation.Ev rör dragningar för vatten och avlopp.(Rådfrågning här)Bygga igen ett fönster i badrummet.

Riva en bärande vägg mellan köket och ett rum.Ev bygga ut ett rum, för vi vill flytta köket hit.Rördragning och avlopp samt köks fläkt.Öppna en dörröpning för en ny dörr.Slå igen den gamla.Byte av 4 st fönster.(3st på nedre våningen och en på det övre.)Bygga en altan med tak. ca 20kvm.Bygga ett soldäck utanför altanen ca 20kvm

Klä väggar i stuga med pärlspont i Malung-Sälen

2015-03-09

Väggarna till en förstuga (med trapp upp till övervåning) tillhörande ett mindre hus skall beklädas med pärlspont.Nedre och övre hallgolv skall tillsammans med trappen slipas och lister spikas fast. Ny el skall dras (har påbörjats) så samarbete med elektriker är nödvändigt. Bifogade bilder visar förstugan och övre hall, alla mattor och elskåpet är urrivet, i nedre hallen har pärlspont redan preliminärspikats och städskrubben i övre förstugan skall byggas in med pärlspont.

Hör gärna av er mejlledes.

Omdömen från våra användare

Mycket nöjd! Snabbt svar på min offertförfrågan, snabbt på plats för att titta och ge offert, bara några få dagars väntan för att få arbetet utfört. Mycket noggrann vid utförande av jobbet, bra pris! Tack från en mycket nöjd kund!
Britt-Marie Forsmark
Vi köpte en villa sommaren 2013 i juli månad och behövde med kort varsel hjälp att bredspackla och måla hela huset invändigt, inklusive kök, samtliga snickerier och tak. M-E Måleri utförde ett utmärkt arbete och vi är mycket nöjda med resultatet.
Simon Randahl
Västra Bygg och Fastighetsservice utförde målningsarbete på mitt plåttak och jag är verkligen jättenöjd med resultatet! Arbetet utfördes med största noggrannhet och omsorg. Trots närmare 30-gradig värme så utförde de tålmodigt sitt arbete och på gott humör. Dessutom till bra pris. Jag kommer definitivt att anlita de nästa gång jag behöver hjälp och jag rekommenderar dem till alla jag känner.
Marie Ahl
Vi anlitade Serpens Bygg & Fastigheter AB för en köksrenovering och kan varmt rekommendera firman. Snabb, noggrann och lyhörd för alla krav och funderingar. Inga problem med anpassningar/ändringar under projektets gång. Tidsplanen och budgeten enligt offerten hölls. Vi är supernöjda.
Björn Edvinsson
Skandinav Profil var proffsiga från början till slut. Allt från det första besöket, offerten, avtalet och inte minst jobbet. De hade 4 dagar på sig att måla hela vårt hus invändigt och de höll tiden. Vi lade till köket efteråt då vi såg att kontrasten till det nymålade annars hade blivit för stor. Vi är helt nöjda med resulatatet och skulle absolut anlita dem igen.
Christina Kronberg
Utfört flyttstädning i lägenhet, 52 kvm: Rekommenderas! Jag är mycket nöjd med allt. Bemötande, attityd, städningen - det finns inget att klaga på nånstans!
Helena Linder

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3262 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största
tjänsteförmedling på nätet!

Intresseanmälan