Bokföring i Västmanland län
700
Kontrollerade
företag

Löpande bokföring: Västmanland län

Här hittar du leverantörer av löpande bokföring och redovisning i Västmanland län. Istället för att själv lägga tid på löpande bokföring och redovisning är det idag många företag som anlitar externa bokföringsfirmor, och hjälp med löpande bokföring i Västmanland län hittar du enklast här på Offerta.se. Genom att låta en lokal bokföringsfirma från Västmanland län hjälpa dig med din löpande bokföring får du tid att fokusera på ditt företags kärnverksamhet.


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort

Jag önskar få offerter på

(Ex. verksamhet, omsättning, antal anställda, omfattning, tidsplan, övriga önskemål)
Bifoga bilder och dokument (Valfritt)

Mina kontaktuppgifter

Läs våra användarvillkor

Dina uppgifter kan endast hämtas av sex anslutna företag.

Nyligen inkomna förfrågningar
Dessa förfrågningar bevakas av 90 företag.
Löpande bokföring åt mindre företag i Västerås

2015-01-08

Hej,
jag startade ett bolag för 1 år sedan och nu är det första bokförings senaste 31 januari.
Jag behöver hjälpmed bokföring och relaterade uppgifter som ska lämnas i tid.

Med vänlig hälsning

Bokförings hjälp till stiftelse i Västerås

2014-05-12

Stiftelse som förvaltar en stödfond. En pärm bokföring per år. Från 10 till 40 verifikationer per år. I övrigt kontoutdrag, avier om utdelning, värdepappersförteckningar och bifogade dokument.

Skriftligt utkast till årsredovisning om ca 5-6 sidor tillhandahålles och vi bistår med redigering till korrekt text där.

Redovisningsbyrå söker samarbetspartner i Västerås

2014-01-20

Söker redovisningskonsult med egna uppdrag som vill ha samarbete.

Vi är en liten redovisningsbyrå som tycker att det är viktigt med en nära och bra relation med våra kunder.

Eftersom vi nu vill expandera och utveckla företaget söker vi dig som är egen företagare och redovisningskonsult/redovisningsassistent som kanske saknar att ha arbetskamrater och skulle vilja samarbeta och fortfarande arbeta med redovisning.

Ej intresserad utav att hyra in konsulter från något större företag. Utan endast enskilda redovisningskonsulter/redovisningsassistenter med några egna uppdrag är intressant.

Det är en fördel om du finns i Västeråstrakten.

Omdömen från våra användare

Mycket nöjd! Snabbt svar på min offertförfrågan, snabbt på plats för att titta och ge offert, bara några få dagars väntan för att få arbetet utfört. Mycket noggrann vid utförande av jobbet, bra pris! Tack från en mycket nöjd kund!
Britt-Marie Forsmark
Vi köpte en villa sommaren 2013 i juli månad och behövde med kort varsel hjälp att bredspackla och måla hela huset invändigt, inklusive kök, samtliga snickerier och tak. M-E Måleri utförde ett utmärkt arbete och vi är mycket nöjda med resultatet.
Simon Randahl
Västra Bygg och Fastighetsservice utförde målningsarbete på mitt plåttak och jag är verkligen jättenöjd med resultatet! Arbetet utfördes med största noggrannhet och omsorg. Trots närmare 30-gradig värme så utförde de tålmodigt sitt arbete och på gott humör. Dessutom till bra pris. Jag kommer definitivt att anlita de nästa gång jag behöver hjälp och jag rekommenderar dem till alla jag känner.
Marie Ahl
Vi anlitade Serpens Bygg & Fastigheter AB för en köksrenovering och kan varmt rekommendera firman. Snabb, noggrann och lyhörd för alla krav och funderingar. Inga problem med anpassningar/ändringar under projektets gång. Tidsplanen och budgeten enligt offerten hölls. Vi är supernöjda.
Björn Edvinsson
Skandinav Profil var proffsiga från början till slut. Allt från det första besöket, offerten, avtalet och inte minst jobbet. De hade 4 dagar på sig att måla hela vårt hus invändigt och de höll tiden. Vi lade till köket efteråt då vi såg att kontrasten till det nymålade annars hade blivit för stor. Vi är helt nöjda med resulatatet och skulle absolut anlita dem igen.
Christina Kronberg
Utfört flyttstädning i lägenhet, 52 kvm: Rekommenderas! Jag är mycket nöjd med allt. Bemötande, attityd, städningen - det finns inget att klaga på nånstans!
Helena Linder

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 4067 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största
tjänsteförmedling på nätet!

Intresseanmälan