Bokföring i Stockholm län
700
Kontrollerade
företag

Löpande bokföring: Stockholm län

Här hittar du leverantörer av löpande bokföring och redovisning i Stockholm län. Istället för att själv lägga tid på löpande bokföring och redovisning är det idag många företag som anlitar externa bokföringsfirmor, och hjälp med löpande bokföring i Stockholm län hittar du enklast här på Offerta.se. Genom att låta en lokal bokföringsfirma från Stockholm län hjälpa dig med din löpande bokföring får du tid att fokusera på ditt företags kärnverksamhet.


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort

Jag önskar få offerter på

(Ex. verksamhet, omsättning, antal anställda, omfattning, tidsplan, övriga önskemål)
Bifoga bilder och dokument (Valfritt)

Mina kontaktuppgifter

Läs våra användarvillkor

Dina uppgifter kan endast hämtas av sex anslutna företag.

Nyligen inkomna förfrågningar
Dessa förfrågningar bevakas av 365 företag.
Löpande bokföring företag i Stockholm

2015-06-30

Jag är nystartad, själv anställd, har heltidsuppdrag i 6 månader, började för 2 veckor sedan, inte skickat första fakturan än, kommer anställa en person i höst, kommer närmaste tiden att förmedla konsulter till uppdrag via mig till kunder, samarbeta med andra företagare och dela på uppdrag. Jag kommer ha en årlig omsättning på minst 2 miljoner kr.

Jag söker någon redovisningskonsult som kan sköta hela min ekonomi och som har erfarenhet av att arbeta med strategier, samarbeten och som kan agera bollplank. Allt detta till ett rimligt pris och att den kan börja omgående.

Löpande bokföring privatperson i Stockholm

2015-06-29

Hej,

Jag önska rhjälp i mitt hem med mina papper som innehåller alla mina inkomster de senaste 5 åren.

Tack på förhand

Löpande bokföring i Stockholm

2015-06-26

Hej!

Här följer en kortfattad beskrivning: Konstnärlig verksamhet (offentlig konst). Omsättning: i år ca 200 tkr (tidigare år mellan 600 och 1200 tkr). Antal anställda: 1 (jag själv). Omfattning: i snitt 27 verifikat, en faktura och en löneutbetalning per månad. Jag betalar och skickar fakturor själv. Det jag huvudsakligen vill ha hjälp med är bokföring, lön, årsbokslut/-redovisning (30 april), moms-, arbetsgivar- och inkomstdeklaration, beräkningar av traktamenten, betalningar till Skatteverket, samt ibland någon fråga. Jag ska redovisa moms till Skatteverket till den 27 juli och skulle gärna hitta någon som kan lägga ett antal timmar under perioden 9–27 juli (bokföring för en stor del av året + själva deklarationen). Jag vill gärna hitta någon som har bra digitala rutiner och har korta svarstider på mejl (eller går att nå på telefon). Det är en fördel om du/ni sitter i närheten av Björkhagen (en radie av 5-10 km), men inte nödvändigt.

Med vänlig hälsning

Omdömen från våra användare

Mycket nöjd! Snabbt svar på min offertförfrågan, snabbt på plats för att titta och ge offert, bara några få dagars väntan för att få arbetet utfört. Mycket noggrann vid utförande av jobbet, bra pris! Tack från en mycket nöjd kund!
Britt-Marie Forsmark
Vi köpte en villa sommaren 2013 i juli månad och behövde med kort varsel hjälp att bredspackla och måla hela huset invändigt, inklusive kök, samtliga snickerier och tak. M-E Måleri utförde ett utmärkt arbete och vi är mycket nöjda med resultatet.
Simon Randahl
Västra Bygg och Fastighetsservice utförde målningsarbete på mitt plåttak och jag är verkligen jättenöjd med resultatet! Arbetet utfördes med största noggrannhet och omsorg. Trots närmare 30-gradig värme så utförde de tålmodigt sitt arbete och på gott humör. Dessutom till bra pris. Jag kommer definitivt att anlita de nästa gång jag behöver hjälp och jag rekommenderar dem till alla jag känner.
Marie Ahl
Vi anlitade Serpens Bygg & Fastigheter AB för en köksrenovering och kan varmt rekommendera firman. Snabb, noggrann och lyhörd för alla krav och funderingar. Inga problem med anpassningar/ändringar under projektets gång. Tidsplanen och budgeten enligt offerten hölls. Vi är supernöjda.
Björn Edvinsson
Skandinav Profil var proffsiga från början till slut. Allt från det första besöket, offerten, avtalet och inte minst jobbet. De hade 4 dagar på sig att måla hela vårt hus invändigt och de höll tiden. Vi lade till köket efteråt då vi såg att kontrasten till det nymålade annars hade blivit för stor. Vi är helt nöjda med resulatatet och skulle absolut anlita dem igen.
Christina Kronberg
Utfört flyttstädning i lägenhet, 52 kvm: Rekommenderas! Jag är mycket nöjd med allt. Bemötande, attityd, städningen - det finns inget att klaga på nånstans!
Helena Linder

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3344 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största
tjänsteförmedling på nätet!

Intresseanmälan