Exempel på nya förfrågningar från Stockholm Län
14 200
Kontrollerade
företag

Få offerter på alla tjänster du behöver

Offerta.se hjälper dig hitta kontrollerade tjänsteföretag som kan hjälpa dig i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening. Beskriv ditt behov och ta emot upp till sex offerter från lokala tjänsteföretag.
Enkelt, tryggt och gratis!


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort

Jag önskar få offerter på

Bifoga bilder och dokument (Valfritt)

Mina kontaktuppgifter

Läs våra användarvillkor

Dina uppgifter kan endast hämtas av sex anslutna företag.

Nyligen inkomna förfrågningar
Flyttstädning 111kvm i Haninge

2015-07-07

Radhus på 111 m2, 2 plan, 5 rok inkl. 2 små förråd i anslutning till huset behöver flyttstädas. Vi vill ha flyttstädning inkl. allt (avloppsrening, fönsterputs etc.). Vi vill också ha städgaranti, de nya ägarna ska kunna kontakta er direkt om de inte är nöjda med städningen och ni åtgärdar problemen utan extra avgift. Städningen måste ske den 29 juli. Huset är då tomt!

Totalentreprenad renovering lgh 61kvm (badrum, kök mm) i Stockholm

2015-07-07

Hej!

Jag behöver hjälp med att renovera ett badrum som ska ha LED spotlights med dimmer, vägg i vägg med badrummet kommer ett kök behöva monteras som är beställt från Ikea samt ta avlopp och vatten från badrummet. Slätspackla tak samt väggar och måla om allt, eventuellt stärka upp vissa väggar. Lägga nytt golv. Montera nya dörrar samt en ny altandörr. Dra om elen lite. Montera 3 uppsättningar skjutdörrar till garderober. Ta ner en vägg, slänga gamla köket samt lister. Alla uttag ska bytas ut samt alla brytare ska bytas ut mot dimmer. Vi har redan valt ut allt vi vill ha så det är bara att köra igång så fort som möjligt. Jobbet måste vara klart innan sista augusti. Lägenheten är 61 kvm och det ska även målas om på den inglasade balkongen.

Flytthjälp 61kvm i Solna

2015-07-07

Hej!

Jag önskar offert på flytthjälp av en lägenhet på två rum och kök (61 kvm). Hiss finns på båda adresserna, men det är endast en halvtrappa upp på båda adresserna. Allt kommer vara färdigpackat och det går att parkera utanför porten på båda adresserna.

Tack

Omdömen från våra användare

Mycket nöjd! Snabbt svar på min offertförfrågan, snabbt på plats för att titta och ge offert, bara några få dagars väntan för att få arbetet utfört. Mycket noggrann vid utförande av jobbet, bra pris! Tack från en mycket nöjd kund!
Britt-Marie Forsmark
Vi köpte en villa sommaren 2013 i juli månad och behövde med kort varsel hjälp att bredspackla och måla hela huset invändigt, inklusive kök, samtliga snickerier och tak. M-E Måleri utförde ett utmärkt arbete och vi är mycket nöjda med resultatet.
Simon Randahl
Västra Bygg och Fastighetsservice utförde målningsarbete på mitt plåttak och jag är verkligen jättenöjd med resultatet! Arbetet utfördes med största noggrannhet och omsorg. Trots närmare 30-gradig värme så utförde de tålmodigt sitt arbete och på gott humör. Dessutom till bra pris. Jag kommer definitivt att anlita de nästa gång jag behöver hjälp och jag rekommenderar dem till alla jag känner.
Marie Ahl
Vi anlitade Serpens Bygg & Fastigheter AB för en köksrenovering och kan varmt rekommendera firman. Snabb, noggrann och lyhörd för alla krav och funderingar. Inga problem med anpassningar/ändringar under projektets gång. Tidsplanen och budgeten enligt offerten hölls. Vi är supernöjda.
Björn Edvinsson
Skandinav Profil var proffsiga från början till slut. Allt från det första besöket, offerten, avtalet och inte minst jobbet. De hade 4 dagar på sig att måla hela vårt hus invändigt och de höll tiden. Vi lade till köket efteråt då vi såg att kontrasten till det nymålade annars hade blivit för stor. Vi är helt nöjda med resulatatet och skulle absolut anlita dem igen.
Christina Kronberg
Utfört flyttstädning i lägenhet, 52 kvm: Rekommenderas! Jag är mycket nöjd med allt. Bemötande, attityd, städningen - det finns inget att klaga på nånstans!
Helena Linder

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3456 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största
tjänsteförmedling på nätet!

Intresseanmälan