Skaffa dig ett bra rykte i branschen på nolltid


Skaffa dig ett bra rykte i branschen på nolltid

Hantverkaryrket har i alla tider varit präglat av en mängd fördomar. Kunderna förväntar sig redan från start att man inte kommer i tid, skräpar ned eller har en dålig attityd. Just därför är ens rykte det viktigaste man har, men stämmer verkligen fördomarna?

Så konkurrerar du med både nya och etablerade företag

När ett nystartat bolag kommer in på marknaden är det svårt att konkurrera med de gamla rävarna som redan har ett stort kontaktnätverk med referenser och omdömen eftersom de redan har byggt upp sitt rykte i branschen. Kunderna kommer alltid välja det företaget som kan visa på garantier med riktiga kundomdömen, kvalitetsstämplar och de rätta behörigheterna. Detta går hos den smarta köparen före priset eftersom det kan stå dem dyrt i slutändan om de tar in en klåpare.

Se till att synas online

Ju mer digitala kunderna blir desto viktigare blir det att kunna visa upp sitt rykte digitalt. Grannen frågar sin granne vem dom anlitade, men finns de inte på nätet med en egen hemsida blir det ändå svårt att vinna uppdraget.

Genom att digitalt visa upp riktiga referensjobb, samla in omdömen från kunder och visa vilka kvalitetsstämplar ditt företag har kommer du kunna skaffa dig ett bra rykte inom branschen på nolltid. För det nystartade företaget handlar det ofta om att skaffa sig sina första kunder, något som är enkelt med Offerta.

Med Offerta får ni en skräddarsydd försäljningsprofil

  • Ni syns digitalt på en trovärdig plattform där kunder söker efter era tjänster.
  • Ni kan besvara uppdrag och erbjuda era tjänster.
  • Bli anlitad av kvalitetssäkrade kunder.

Skaffa dig ett bra rykte i branschen på nolltid

För den etablerade hantverkaren handlar det snarare om att kunna visa upp sitt rykte digitalt för att överleva mot de nya konkurrenterna på marknaden.
Därför samlar vi allt detta på din personliga sida hos Offerta så kunden enkelt och snabbt ska kunna göra en bedömning.

Är du redo att ta ditt företag till nästa nivå? Gör en intresseanmälan här så hör vi av oss!

Osäker? Vi garanterar dig nya kunder värda din investering, annars får du pengarna tillbaka.

Vill du att kunden ska hitta dig?
Lämna intressenanmälan så hör vi av oss.
avatar-coach

Mer från coachen