Så får du råd att anställa


Det går bra nu, men hur ser det ut nästa månad? Det kan vara riktigt läbbigt att ta steget och anställa en till person, men det är det enda givna steget man kan ta för att växa och bli större. Oron ligger i att man inte vet om jobben kommer in nästa månad också och livet kommer sällan med garantier, däremot kan man maximera sina chanser hos oss.

För att vara säker på att ha full beläggning de delar av året man vill ha det ska man se till att finnas och svara på kundernas önskningar där de ställer sin fråga och det gör de hos oss.

Så går det till

Offerta får in 70 000 förfrågningar varje år från kunder som vill ha din hjälp. Med en väl uppsatt bevakningsprofil besvarar våra anslutna företag dessa äkta och kontrollerade förfrågningar som passar dem bäst sett till uppdragsvärde, geografi och bransch. Företagen besvarar uppdrag precis när de vill ha mer jobb. Det blir som ett enkelt reglage där de helt själva kan styra hur mycket de vill ha att göra. Ju fler kunder man vunnit desto enklare blir det eftersom man samlar på sig omdömen och referenser längs vägen.

Säkrar du dina inkomster har du dessutom råd att anställa och framgången är oundviklig.

Vi är så pass säkra på vår produkt att vi garanterar dig nya kunder värda din investering, annars får du pengarna tillbaka. Med andra ord har du inget att förlora.

Ta kontroll över din framtid nu genom att lägga in en intresseanmälan här så hör vi av oss inom kort.

Vill du att kunden ska hitta dig?
Lämna intressenanmälan så hör vi av oss.

Mer från coachen