Dryft byggde upp sin kundbas på Offerta


Dryft grundades för tre års sedan med visionen att skapa framtidens hantverksföretag, både för privatkunden och för medarbetaren. Helt enkelt ta kundupplevelsen och medarbetareupplevelsen till nästa nivå - ofta med inspiration från hur andra branscher gör det. Under dessa tre år har Dryft vuxit till 150 medarbetare och har idag snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare i Stockholm. Men ambitionen är långt större än så och med fortsatt snabbt tillväxt kommer hantverksföretaget Dryft växa till fler städer i Sverige och Norden.

Hantverkare-Dryft-vid-gul-va-gg

Dryft har lyckats bli en arbetsgivare som många söker sig till och har därför kunnat hittat många bra hantverkare att anställa. Men med snabb tillväxt kommer såklart också utmaningar där kunder ska hittas i samma takt som man växer.

– Som nytt företag har man inte en kundbas att luta sig mot i sin kundanskaffning och där var Offerta jättebra att ha redan från dag ett. Men också nu när Dryft blivit ett av de större hantverksföretagen så är Offerta en viktig komponent i vår kundanskaffning. Med ca 4000 förfrågningar tagna på Offerta sedan vi startade Dryft så talar det för sig själv att det är ett verktyg vi uppskattar, säger Johannes, medgrundare av Dryft.

För nystartade och stora företag

Offerta är bra att ha både i hög-och lågkonjunktur menar Johannes då det är en prisvärd kanal till nya kunder och även fast man kanske också annonserar själv så kommer man genom Offerta åt kunder man annars inte skulle hittat.

– Att annonsera själv online, speciellt för mindre hantverksföretag, är dyrt, tidskrävande och man behöver en kompetens man kanske inte har. Offerta är som tur bra på detta och att kunna få en meny av intressanta förfrågningar gör att man istället kan fokusera på andra delar av sin verksamhet, säger Johannes.

Johannes-Ivarsson

Offerta är jättebra att skaffa direkt man startar sitt företag menar Johannes, men också när verksamheten har vuxit så är Offerta något som ska ses som en viktig del av ens kundanskaffning.

– Vi är glada att vi tidigt hittade Offerta och har under åren byggt upp ett riktigt fint samarbete med dem. Även nu när vi börjar bli stora och har byggt upp en kundbas så kommer vi fortsätta använda Offerta då det är en bra del av vår kundanskaffning utöver återkommande kunder, annonsering och varumärke, säger Johannes.

Vill du veta mer om Dryft kan du läsa mer om dem på deras hemsida.

Vill du veta mer om hur Offerta kan hjälpa ditt tjänsteföretag? Gör en intresseanmälan här så kontaktar vi dig!

Vill du att kunden ska hitta dig?
Lämna intressenanmälan så hör vi av oss.

Mer från coachen