Produktnyhet! Skicka & följ upp offerter i Säljverktyget


Du har säkert hört det förut - hur viktigt det är med en proffsig och snabbt levererad offert. Med den gör du ditt första intryck och det gäller att agera vid rätt tidpunkt och på rätt plats för att kunden ska välja just ditt företag.

Däremot är det inte helt lätt alla gånger. Men med nya funktionen Offerter gör vi det hela lite enklare. Med den kan du nämligen skicka, följa upp och få accept på offerter direkt via Säljverktyget.

Varför ska du använda funktionen Offerter?

Automatisk uppföljning och feedback. Om du tidigare funderat på om dina kunder tagit emot eller ens sett din offert behöver du inte leva i ovisshet längre. Vi följer upp detta åt dig. För varje skickad offert ser du exakt om och när kunderna öppnat din offert, vilket gör det enklare för dig att kontakta kunden i precis rätt tillfälle eller prioritera dina uppgifter. Om kunden skulle tacka nej till din offert kan de numer även meddela just varför de tackat nej till den.

Smidigare leverans. Baserat på undersökningar vi gjort vet vi att kunderna vill få offerterna levererade i sitt inlogg, framför t.ex mail. Det är helt enkelt enklare för dem att hålla reda på och jämföra de offerter de fått då. Använder du funktionen Offerter och skickar offerten direkt till kundens inlogg ökar du alltså dina chanser att vinna uppdraget.

Snabbare accept. Eftersom kunderna via funktionen kan godkänna din offert med ett enkelt knapptryck blir processen både effektivare och enklare. Vi skickar även ut mail vid nya händelser så att du aldrig missar viktig information.

Ihop med nya funktionen Meddelanden kan du dessutom svara på eventuella frågor din kund har gällande offerten i realtid och på så sätt stänga jobben ännu snabbare.

Fler smarta och bra funktioner släpps stegvis i samband med lanseringen av nya Säljverktyget.

Logga in och testa att skicka Offerter nu!

Vill du att kunden ska hitta dig?
Lämna intressenanmälan så hör vi av oss.

Mer från coachen