Förfrågningar

Offerta hjälper dig att hitta nya kunder och vi får ditt företag att växa. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor.
Fyll i en intresseanmälan så ringer vi upp dig för att berätta mer.

Visar de senaste 50 förfrågningarna
Aktiv just nu
Kakla om en dusch i en källare i Gävle
Privatperson
Kakla om en dusch i en källare.
Partiell badrumsrenovering i fritidshus i Ekerö
Privatperson
Badrum behöver plats för tvättmaskin/torktumlare. en väg måste flyttas ut och området måste få golv och tak. Cinderella fritidstoa skall installeras. Ny varmvatten beredare som är enkel att använda och kan dräneras enkelt.
Byta handfat & toalett i Stockholm
Privatperson
Hej! Jag undrar om ni kan ge mig en offert på installation av en toalett och ett handfat. Båda väntar i lägenheten och ska alltså ersätta de gamla, som sett sina bästa dar. Det betyder att kostnaden även ska inkludera urkoppling och bortfraktning av de gamla ”möblerna”. Trevlig helg! /Staffan
Badrumsrenovering 6-7 kvm i Trollhättan
Privatperson
Ett badrum från -69. Ca 6-7 kvadrat. Allt skall bort. Kakel, klinker, golvvärme mm skall sättas på plats. Även duschkabin, handfat, toastol ja allt som skall vara i ett badrum. Radhus. Badrummet är på andra våningen.
Göra om rum i källare till tvättstuga i Södertälje
Privatperson
Har ett tomt rum i våran källare som vi vill göra till en tvättstuga. Går rör längs med taket , där skulle man kunna koppla in kall/varm vatten till tvättstugan. Vi har även ett avloppsrör som går längs med väggen där vi tänkte koppla in tvättmaskinerna om det går på något sätt? Finns ingen brunn...
Installera handfat & byta toalett i Gnosjö
Privatperson
Installation av handfat och byte av väggtoalett till golvtoalett.
Partiell badrumsrenovering 6,2 kvm i Norrtälje
Privatperson
Renovering av badrum i Älvsbyhus från 2004, 2,94x2,1m ett fönster och en dörr 2,40 i takhöjd. Önskar offert på färdigt tätskikt utan kakel och klinker. Handfat, toalett, rördragningar ska ha samma placering som idag. Badrummet kommer att vara rensat till väggens spånskivor. Offerera alt 1 1...
Badrum, wc och bastu av befintligt garage i Uddevalla
Privatperson
Hej, jag önskar hjälp med badrumsrenovering. 6x3,10 stort (före detta garage, Källare) vill jag göra till ett litet spa,(bastu, Wc, dusch och bubbelbad.
Badrumsrenovering 6m2 i Staffanstorp
Privatperson
Renovering badrum ca 5-6 kvm golvyta. Rivning av våtrums- tappet, förberedande arbete för plattsättning av golv med golv- värme och väggar. Montering av tvättställ, vägghänd toalettstoll samt ev handukshängare.
Badrumsrenovering 7 kvm i Norrköping
Privatperson
Renovering av badrum ca 7 kvm stort. Måste bytas golvbrunn 2 st. Måste eventuellt flytta på ena golvbrunnen då den förmodligen är för nära vägg enligt nya branchregler. Sitter idag plastmatta och tapet, vill istället ha Kakel/klinkers. Omgående start !
2 bifogade filer
Lägga plastmatta i duschrum i Klippan
Privatperson
Inläggning av plastmatta (golv) i duschrum
Badrumsrenovering 2 badrum 10+6 kvm i Solna
Privatperson
Ett badrum och en gästtoalett nytt golv och kakel spottar i taket
Göra utrymme till bastu & relax i Österåker
Privatperson
Hej, Vi har ett utrymme med tanke till en blivande bastu med relax och dusch i anslutning till ett garage. Samt ett badrum inne i vårat huse som aldrig färdigställts sen vi flyttade in (nybyggt när vi flyttade in 2005)som behöver göras från grunden. I båda utrymmena i dag är det inget befintligt...
Badrumsrenovering 3,8 kvm i Göteborg
Privatperson
Golvyta 3,8 m2. Klinker + helkaklat på väggar. Vi vill ha nya vitvaror ( Toalett, handfat, badkar, handdukstork. Flyttad golvbrunn. Värmegolv. Spotlights i taket.
Badrumsrenovering 2,2 kvm i Stockholm
Privatperson
Hej, Jag behöver renovera mitt badrum som är 2,2kvm stort. Jag skulle vilja få en offert inklusive allt utom material och en offert inklusive allt utom rivning och material. Lägenheten ligger på östra Söder. Tack!
Renovera 2 badrum 3+4 kvm i Göteborg
Privatperson
Renovering av två badrum ena på ca 3kvm den andra på ca 4kvm
Badrumsrenovering ca 10 kvm i Österåker
Privatperson
Badrum ifrån 70-tal + intilliggande bastu i källare. Borttagning av bastu för uppöppning åt större badrum, skapa duschhörna istället för duschkabin, helkakling, golvvärme, spots, vägghängd toalett. Igensättning av befintlig dörr för öppning på annan plats.
Badrumsrenovering i Svalöv
Privatperson
Jag har ett äldre badrum med enklare "våt"tapet och duschkabin. Jag skulle vilja göra en helrenovering och tänker mig ett helkaklat badrum med duschhörna och glasdörr samt nytt handfat och ny toalettstol. Rummet mäter 100x290x250cm (blh). I duschhörnan är placerad under trappan till ovanvåni...
Badrumsrenovering 5 kvm i Helsingborg
Privatperson
Ska totalrenovera/utöka badrum i vår lägenhet Planerat att utföras under hösten, är flexibel med när detta kan utföras. Komplett rivning av befintligt badrum inkl inredning Rivning av garderober och golv utanför badrum Rivning av vägg mellan badrum och hall (väggsnutt sparas 400mm) Dörr...
3 bifogade filer
Badrumsrenovering 5m2 i Solna
Privatperson
Hej! Jag vill totalrenovera ett badrum på 5kvm. Badrummet finns i Solna. Jag önskar att renoveringen ska börja 16/11, eller under v.47. Jag önskar veta pris och hur lång tid detta kommer att ta.
Badrumsrenovering, 7m2 i Säffle
Privatperson
Vi skulle vilja få pris på att lägga in en plastmatta i en tvättstuga, ca 7m², två brunnar, platta med golvvärme. Inga rör kommer upp ur golvet. Vi kommer själva att sätta väv på väggen. Slipning/ flytspackling av golvet ska göras innan plastmattan läggs (limmas/svetsas). Detta är ett nybygge och...
2 bifogade filer
Badrumsrenovering 9 kvm i Göteborg
Privatperson
Badrumsrenovering Dags för nytt! Obs endast intresserad av firmor som har tid innan nyår. Vill hinna med att nyttja rotavdraget samt att ni har all behörighet som krävs. Badrummet är ca 9 m2.
5 bifogade filer
Byta WC-stol i Västerås
Privatperson
Hej, Jag behöver nån för att hjälpa med att ta bort gamla WC stol, hämta den nya från Bauhaus och installera den nya WC-stolen i min lägenhet. Vänliga skicka pris offert med rotavdrag.
Bygga nytt badrum inkl bastu 16 kvm i Tyresö
Privatperson
Bygga ett badrum/relax i ett källarutrymme. Huset är byggt 68. Nyligen dränerat. Vatten och avlopp finns i rummet men stammarna behöver bytas, orginal. Rummet är på 16 kvm. Önskar bastu, dusch, badkar, toa och handfat. Golvvärme och spottar i taket. Helkaklat. Inga nya väggar behöver byggas.
Badrumsrenovering 4 kvm i Malmö
Privatperson
4kvm golvyta 2.70höjd. Helkaklas,ny inredning (dvs. Toalett. Spegelskåp. Vask med två lådor under. Tvättmaskin. Handdukstork. Duschdörrar.) golvvärme ,spottar i tak. Eldragning för tvättmaskin. Gammalt inbyggt badkar rivs. Badrummet är original i en bostadsrätt från 60 talet. Ägs av person som...
Badrumsrenovering i Göteborg
Privatperson
Äldre hus som kräver dylik kunskap. Idag våtrumsmatta. Ganska rymligt badrum men önskar att en kunnig person kan ge förslag på hur vi optimerar inredningen och gör den tidstypisk. Kakelsättning, ev montering av vägg. Övrig typisk badrumsrenovering.
Byta plastmatta på golv & vägg & måla tak 6-8 kvm i Ljungby
Privatperson
Byta plastmatta på golv och vägg och måla tak. Ca 6-8 kvm.
Byta handfat i Stockholm
Privatperson
Hej! Jag vill byta ut mitt handfat som har spruckit. Det jag behöver är ett nytt/bättre begagnat/ helt likvärdigt handfat och att det installeras. Återkom gärna till mig med pris för handfat+installation, behöver även det gamla bortforslat. Se bilden för info och mått. Tack på fö...
1 bifogade filer
Byta toalettstol, tvättställ & blandare i Göteborg
Privatperson
byta ut toalettstol, tvättställ och blandare
Badrumsrenovering 6-7 kvm i Lidingö
Privatperson
Badrum på 6-7 kvm ska totalrenoveras. Inbyggt bad ska rivas ut. Duschdörrar, handfat och toalett ska återanvändas. Golvvärme ska läggas in. Badrummet ligger på övervåning iett radhus på lidingö. Vi vill att renoveringen görs runt mitten av december.
Badrumsrenovering 3m2 i Norrköping
Privatperson
hej jag har ett badrum på 3 kvadrat som jag ska totalrenovera.dusch & duschväggar ska upp handdukstorkare. kakel och klinkers med golvvärme. ny toa och handfat. och ett spegelskåp. vill gärna sätta igång så fort som möjligt.
Badrumsrenovering 8m2 i Vetlanda
Privatperson
Ca 6-8 kvm. Behöver nya ytskikt, samt bila upp golvet för att få "fall" till duschavloppet. Vill ha klinkergolv och ev fibo-trespo på väggarna. Behåller samma badrumsinredning.
Badrumsrenovering 5-6 kvm i Upplands Väsby
Privatperson
Vill renovera om badrummet på nedervåningen på cirka 5-6 kvm. Idag plastmatta på golvet men vill byta till klinkers på golv och väggar. Vill även byta toalett, varmvatten beredare samt handfat.
Badrumsrenovering 3 kvm i Göteborg
Privatperson
Renovering av badrum på ca 3 kvm. Fixar inköp av kakel, klinker, inredning mm själv. Inget som ska flyttas eller ändras. Duschhörna med glasdörrar, handfat /komodd, överskåp och toa. Belysning i taket.
Badrumsrenovering ca 4m2 i Färgelanda
Privatperson
Hej, jag önskar badrumsrenovering. Ca 4kvm, våtrumsmatta + våtrumstapet, takplattor, byte golvbrunn, totalrenovering, ny inredning; badkar rektangulärt, handfat med underskåp, ett högskåp, spegelskåp med belysning, 2 väggskåp, elradiator, toastol, fläkt.
Lägga våtrumsmatta 5,3m2 i Norrtälje
Privatperson
Nytt badrum på övervåning 5,3 kvm golv och 13.5 kvm vägg Våtrumsmattläggning av golv och vägg
Badrumsrenovering ca 4,5 kvm i Botkyrka
Privatperson
Renovera mitt badrum på 4,5 kvm. Då en fuktskada uppkommit så ska föreningen riva ut badrummet och fuktsanera. Sedan behöver vi hjälp med att bygga upp nytt badrum.
Badrumsrenovering 5m2 i Landskrona
Privatperson
5 kvm badrum
Total badrumsrenovering, 5m2 i Örebro
Privatperson
Hej, Jag ska helrenovera ett badrum på ca 5 kvm på Kungsgatan i Örebro. (inga fönster i badrummet), jag ska ha kakel och klinkers och alla rör ska vara infällda, och jag vill även sätta in spottar.
1 bifogade filer
Partiell badrumsrenovering 9 kvm i Stockholm
Privatperson
Våtisolera duch från bastu. Befintlig tätskikt är bristfällig. Sätta kakel och klinker på befintlig kakel och klinker eller riva och sätta på nytt.
4 bifogade filer
Badrumsrenovering i lägenhet i Haninge
Privatperson
Hej, jag vill veta vad det skulle kosta att göra om mitt badrum med rotavdrag .
Badrumsrenovering ca 6 kvm i Stockholm
Privatperson
Badrumsrenovering Start V43 (från 22okt) Slut V45 (6 Nov) tight schema men självklart någon dags fördröjning Ca 6kvm badrummet är ifrån 1985 har blivit renoverat en gång 2015. Vid renovering var det en firma utan certifikat som helt enkelt kaklade ett nytt lager på den gamla mattan/tap...
5 bifogade filer
Renovering av 2 st badrum i Uppsala
Privatperson
Renovering av 2 st badrum med kakel och klinkers.Vet inte exakt yta men ca 3 kvm per badrum.
Badrumsrenovering ca 4 kvm i Stockholm
Privatperson
Byte av befintligt handfat till Ikea lillången samt byte av badrumsskåp till Ikea storjorm (m belysning). Byte av plastmatta på golv, ca 4 kvm, till ny plastmatta. Måla taket samt socklar och ev dörr till badrum.
1 bifogade filer
Badrumsrenovering 8 kvm i Tyresö
Privatperson
Badrum på ca 8kvm behöver nytt klinker, kakel, badkar, toa, handfat. Vi kan eventuellt köpa in materialet men behöver hjälp med montering.
Badrumsrenovering 6 kvm i Västerås
Privatperson
6kvm (5,84) badrum som vi önskar renovera totalt. Vi vill ha kakel & klinker, ev. intresserad av golvvärme (elektrisk) Beroende på priser kan vi vara intresserade av att även köpa Nya vitvaror & möbler med badkar, ev hörnbadkar (ej jacuzzi) Spotlights i taket, höjd golv till tak=216cm (är e...
5 bifogade filer
Badrumsrenovering i Stockholm
Privatperson
Badrum 2,56m x 1,7m x 2,4, (L x B x H) Pris Ej standardkakel (kan prissättas spearat efter val gjorts) Badrumsinredning önskas köpas separat då jag har bra kontakt på detta. flytt av golvbrunn ska göras, ca 500mm (betongbjälklag) avlopp för tvättmaskin ska dras fram ca 1200mm tak och väggar är a...
Badrumsrenovering 3,5x1,5 m i Sjöbo
Privatperson
Hej. Har ett badrum som är 3,5x1,5 m som behöver göras vid så fort som det finns tid för. Vi kan själva ta ner den gamla kakelen som vi har idag. Vi vill ha en plastmatta samt så behöver taket göras vid m m.
Badrumsrenovering ca 16 kvm i Höör
Privatperson
16m2, plastmatta, ytterväggar finns, ännu inget golv, alla inredning ny, plats för tvättmaskin (denna ska inte ingå i offerten. Badkar, toa, handfat vill jag ska ingå i offeten.
Badrumsrenovering 5m2 i Stockholm
Privatperson
Renovering utav badrum på nedre botten i ett radhus. Badrummet har idag äldre ytskikt bestående utav kakel på väggar och plastmatta på golv. De fasta installationerna är handfat, toalett, element, duschkabin, samt tvättpelare med tvättamaskin och torktumlare. Konstruktionsmässigt så ligger de...
5 bifogade filer