United Colors måleri firma

Nikola Ivkovic
Kontaktperson
user Nikola Ivkovic
phone 076-045 01 74
Adress
pin
Pettersbergsvägen 12
196 36  Kungsängen

Företagsbeskrivning

Välkommen till UNITED COLORS !!!

Vi hjälper dig med alla typer av renovering tjänster .
In och utvändig målning , tapetsering ,kök renovering ,snickeri ,bygg ...

Vi arbetar också med golvläggning inom vilket vi ha gedigen erfarenhet.

Vi är företag som sätter våra kunder i fokus , där vi låter våra resultat tala för sig själv .

Kontakta oss redan idag !!!

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Målning Invändigt & spackling 54kvm i Stockholm

Fick konkurrenskraftig offert för arbetet som inkluderade omfattande spackling av väggar och tak som var i dåligt skick. Resultatet blev bra sett till omfattningen på arbetet samt pris.

Golvläggning 33 kvm i Kungsängen, Upplands-Bro

Mycket kunniga och noggranna och trevliga, snabbt gick det också. Tack Nikola och din arbetskompis.

Klinkersättning 10 kvm i Trångsund, Huddinge

Utmärkt utfört arbete väldigt professionella och pålitliga.
En firma som verkligen bryr sig om sina kunder.

Bredspackling på vävtapet & målning 80 kvm i Stockholm

jättebra samarbete, killarna är snabba och noggranna precis som det ska vara.

Bredspackling i Solna

Extremt trevliga och kunniga. Gjorde jobbet med fina detaljer och snabbare än väntat. Vi renoverar hela vår lägenhet och Nikola och hans kollega gav oss flera tips i vår fortsatta renovering, väldigt uppskattat. Skulle använda mig av United Colors igen. Rekommenderas!

Bredspackla 78 kvm i Lidingö

Väldigt bra resultat flexibla och snabba rekommenderar varmt!

Målning av 2 sovrum i Älvsjö

Arbetet gjordes bra och snabbare än utlovat.
Några av dagarna kom de senare än det utsatta tiden och jag hade då uppskattat om de hörde av sig med information om detta, saker kan ju hända på vägen.

Renovering 78kvm i Skarpnäck, Stockholm

The work was performed very well, according to our wishes

Måla om ett rum i Stockholm

Väldigt duktiga hantverkare. De gör ett arbete med god kvalitet. Kan rekommendera varmt !

Golvläggning, målning, tapetsering, kakelsättning mm i Skarpnäck, Stockholm

Proffsiga, ärliga, trevliga och flexibla! Jag upplevde dem som mycket måna om att kunden blir nöjd. Räddes inte ändrade planer utan löste uppgiften på ett bra sätt. Skulle helt klart rekommendera till andra!

Renovering 135kvm i Norrtälje

är mycket bra arbetstagare, jag är mycket tacksam för deras arbete och nöjda med vad de har gjort.Bra jobb United Colors ??

Uppsättning utav innerväggar, golvläggning, golvslipningar 70kvm i Trångsund, Huddinge

Very nice and polite people. Take care of your every need and make sure everything is done in a good way. Reasonable price.

Målning 14 kvm i Solna

Nikola was very responsive and provided feedback very quickly. The job was not easy, several layers of paper on the walls to be removed and the paint from the ceiling was cracking and falling down. They did an excellent job and were very tidy. We are very happy with their work and would recommend them.

Målning Invändigt & Tapeter av 90kvm i Stockholm

Dom var väldigt trevliga och hjälpsamma genom hela arbetet. Väl utfört jobb, proffsiga och klart innan den överenskomna tiden. Rekommenderas!

Målning 14,5 kvm i Enskede, Stockholm

Vi är väldigt nöjda med Nikola och United Colors måleri. Kommunikation är jätte snabbt och effektivt.

Målning Invändigt & Tapeter 22kvm i Saltsjö-Boo, Nacka

Snabb återkoppling, de håller tider och det de lovar.
Tapetseringen blev väldigt bra! Målningen var lite slarvig på några ställen men de var väldigt tillmötesgående och lösningsorienterade och löste detta snabbt och på ett bra sätt.

Målning 250 kvm hus i Södertälje

Jag valde United Colors måleri firman för att måla mitt hus på 250 kvm invendigt, alla väggar, tak, snickerier, dörrar och riva bort en vägg och dom har gjort ett fantastisk bra jobb, med proffesionell och trevlig personal, och jag rekommenderar United colors måleri firman.

Måla vardagsrum & tapetsera 2 sovrum+hall i Solna

Mycket trevligt bemötande. Serviceinriktade. Fixade på kort varsel. Kom och åtgärdade direkt efter vi hade en liten synpunkt på genomfört arbete.

Målning av väggar i hus i Lidingö

Fantastiskt nöjd med hur vi, i samband med flytt till hus, fick omkaklat i kök, tapetserat i barnrum och målat i flera rum. Väldigt trevlig, noggrann och proffsig personal som såg till att resultatet blev toppen oavsett små oförutsedda hinder på vägen! Kan verkligen rekommenderas!

Riva tapeter, spackla, måla 4 rum i Stockholm

Jag är mycket nöjd med jobbet som Nikola och hans kollegor utförde i vår lägenhet. De var snabba men noggranna och resultatet blev jättebra. Jag tvekar inte att rekommendera United Colors!

Målning 92 kvm i Stockholm

United Colors fick i uppdrag att måla vår lägenhet som vi köpt för 8.3 miljoner och som vi totalrenoverade. Nikola och hand kollegor gjorde ett fantastiskt jobb, enligt tidsplan och på budget. De var bättre än vår kände huvudentrepenör som framstog som amatörer jämfört med United colours. Letar ni efter en målare finns nog ingen bättre än denne man och hans anställda !

Målning Invändigt & Tapeter 50 kvm i Enskede Gård, Stockholm

Bra kontakt, fint jobb. Tog tid bara.

Tapetsering av sovrum 30m2 i Spånga, Stockholm

Snabba och bra hantverkare. Lätt att prata med.

Målning 30+20 kvm i Vendelsö, Haninge

Vi är mycket nöjda med United Colors arbete och kan varmt rekommendera dem för liknande uppdrag framöver. Vi kommer med stor sannolikhet anlita dem igen!

Med vänlig hälsning,
Sara och Tommie

Målning 33 kvm i Grödinge, Botkyrka

Snabbt svar på Offerta. Kom ut och tittade på fredagen den 1 juni. Fick pris på mail 2 juni. Arbetet påbörjades den 7 juni och var klart den 10 juni. Snabbt och bra jobbat med trevliga målare. Bra pris. Mvh Peter.

Målning & tapetsering 100m2 i Rönninge, Salem

Mycket seriösa och proffsiga, kommer anlita dom fortsättningsvis.

Målning 21 kvm i Stockholm

Arbetet gick fort, dem kunde börja direkt. Vi är nöjda!

Tapetsera 2 väggar i Enskededalen, Stockholm

Tapetserade två väggar i vilket gjordes väldigt bra! Det gick snabbt och smidigt. Det som uppskattades var att de gjorde om till dess att både jag och de var nöjda och inte bara gjorde sitt jobb och gick därifrån. Det som sänker betyget var att priset var en aning högre till skillnad från andra hantverkare men det var värt det oavsett. Skulle utan tvekan rekommendera United Colors för framtida arbeten.

Målning av tak & väggar 37+28m2 i Älvsjö, Stockholm

Fick hjälp med att måla hela mitt vardagsrum (både väggar och tak) och är mycket nöjd med resultatet. Stort tack!

Målning av 25 kvm i Nacka

Jag tog in United Colors måleri firma för att göra om min lägenhet från tidigare familj som bodde där. Väggarna var tapetserade med flera lager av gammal tapet och det var målat över tapeten i lila och rosa och gult i vissa rum. Nikola och hans killar lovande att få klart bostaden inom två veckor och vi gick igenom arbetet som skulle göras tillsammans (riva o måla om allt i vitt och grått samt lägga golv + nya lister).

Jag stod för kostnaden för färg själv men de köpte och stod för all övrig material. När färgen tagit slut och jag inte hade möjlighet att hinna köpa nytt såg de till så det fanns till nästa dag. Bra service!

De hjälpte även till att lägga laminat i hela lägenheten och kom även med förslag på vart jag kunde hitta de billigare alternativet med bäst kvalité för pengarna.

Även el kablar behövde bytas då deva ruttna o fula och det fixade de även utan extra kostnad.

Jag kommer använda mig av United Colors flera gånger då jag är nöjd med deras arbete och service!

Målning 71 kvm i Solna

Service i världsklass! Höll tidsplanen på 10 dagar fast de stötte på komplikationer under tiden! De måla om hela min lägenhet och bytte golv. Super nöjda är vi!!

Målning 54 kvm i Bromma, Stockholm

Mycket nöjd med både arbetet och kundkontakten. Allting har gått smidigt och snabbt. Fick min lägenhet på 56 spacklad, målad och bytt ut takrosetter men bra sluteffekt. Rekommenderar!

Tapetsering 70kvm i Hässelby, Stockholm

Proffsigt bemötande och väl genomfört. Ibland vart det lite slarvfel men allting korrigerades efter samtal och arbetet avslutades på ett bra sätt.

Målning & tapetsering 84 kvm i Vällingby, Stockholm

Vi beställde målning av väggar, golvlister och dörrfoder. Allt blev jättesnyggt. Var några små missar när de var klara men de kom tillbaka utan problem och rätta till misstagen.
Nikola skötte allt proffsigt och vi kände oss trygga.
Killarna som målade hos oss var jättetrevliga och noggranna med städningen efter.
Ett utmärkt jobb, vi är supernöjda.

Målning & spackling 52m2 i Sundbyberg

Väldigt nöjd med resultatet, det blev precis som jag tänkt mig. Att spackla och måla en sekelskifteslägenhet innebär att man ibland stöter på en hel del överraskningar. Dessa hanterade United colors väldigt bra, de löste allt och med ett leende på läpparna. De gjorde det lilla extra och det uppskattar jag, rekommenderas!

Invändig målning ca 90m2 i Ingarö, Värmdö

Trevlig och tillmötesgående personal.

Målning av två sovrum i Tyresö

Vi är mycket nöjda med Nikola och United Colors. Det var väldigt snabba, gav ett bra pris och gjorde ett fint jobb!

Målning 118 kvm i Huddinge

Väl utfört arbete! Vi valde mellan två. Den ena firman skulle bara måla rakt på tapeten två gånger och vara klara på 4 dagar. United Colors beräknade bredspackling, slipning, bredspackling, grundmålning och två lager färg. Allt till samma pris för 10 dagars arbete inklusive material. Resultatet blev kanonfint! Bra kommunikation, trevligt gäng som även jobbade helg och bästa priset i förhållande till kvalitet. Rekommenderas starkt! Det är svårt att se vilka bolag som gör ett bra jobb till ett bra pris, United Colors är definitivt ett av dem.

Spackla 11 kvm i Huddinge

Mycket trevliga med kunden i centrum. Bra pris och såg till att jag var helt nöjd med arbetet och allt runtomkring.

Målning av öppen spis i Värmdö

Fick snabb och proffesionell hjälp vid renovering av min öppna spis. Är mycket nöjd!

Målning 49 kvm i Stockholm

Alla från firman är mycket trevliga. Alltid i tid (!!!) och alla kommentarer vi har haft har de fixat snabbt. Vi är supernöjda!
//David och Sandra

Spackling 55 kvm i Huddinge

Snabbt och snyggt

Målning 13 kvm i Stockholm

Trevliga och pålitliga.Var färdiga med målningen då det var sagt.Målningen på väggarna blev bra.Det enda som drar ner omdömet är att det var ganska mycket målarfärg/spill kvar på lister.
Hej Emilia ,
tack för positive och negative kommentar , kommer att ta hänsyn till alla och försöka vara bättre .
Naturligtvis kan du berätta vad du inte är nöjd och vi kommer att göra det rätt.
Tack igen !!!
mvh
Nikola
United Colors måleri firma
United Colors måleri firma

2017-02-21


Tapetsering & målning 30m2 i Hägersten, Stockholm

United Colors började arbetet (tapetsering och målning) dagen efter att ha lämnat ett offert och utförde arbetet snabbt och professionellt. Vi är jätte nöjda med resultatet. Inga överaskningar med priset heller. Tero

Målning 35 kvm i Bromma, Stockholm

Mycket trevliga och proffsiga.
Utförde arbetet snabbt och med kort varsel. Kommer definitivt att anlita dem igen!
Tack Caroline ,
när du anlitar oss igen , vi ska måla din barnrum för din flicka absolut gratis :)
mvh
Nikola
United Colors måleri firma

2016-12-19


Målning 50 kvm i Stockholm

De har ytterligare en lgh. att avsluta , men hittills mycket servive minded och duktiga!
Tack så mycket Nils ,
vi försöker uppfylla alla krav från kunder !
United Colors måleri firma

2016-12-17


Målning 15 kvm i Sundbyberg

United colors var mycket tillmötesgående för våra önskemål och kunde ställa upp med kort varsel. Vi blev mycket nöjda med ommålningen av ett rum!
Tack så mycket Sanna , till oss fins inte små och stora projekten , vi jobbar allt 100% professionellt !!!
United Colors måleri firma

2016-12-17


Riva tapeter, bredspackla & måla 60m2 i Solna

Mycket trevliga, lyhörda och proffsiga. Var mycket flexibla för att anpassa tider till andra hantverkare och lösningsorienterade. Tog sig tiden att gå igenom alla detaljer, hade en genomgång av allt och tog in all feedback och gjorde alla ändringar utan problem. Levererade verkligen det där lilla extra som hjälp att hämta material och applicering av fogmassa utanför ursprungliga offerten. Rekommenderas starkt.
Tack Mattias ,
vi är mycket glada när kunden är nöjd med utfört arbete .
United Colors måleri firma

2016-12-03


Målning Invändigt & Tapeter 65-70 kvm i Järfälla

Mycket bra utfört arbete! Vi är jättenöjda, tack!
Tack Jelena ,
din önskan är en utmaning för oss ,
med oss som kunder kommer alltid först !!!
United Colors måleri firma

2016-10-24


Målning 49 kvm innertak i Tumba, Botkyrka

Väl utfört jobb, helt enligt överenskommelse. Klart på den överenskomna tiden.
Tack Roland , för ditt förtroende .
Vi är nya på Offerta , men vi har erfarenhet av 18 år i branschen .
United Colors måleri firma

2016-09-29


Tapetsera 25 kvm i Österskär, Österåker

Väldigt väl utfört job. Malaren kom på utsatt tid(var till och med tidig) och tapetseringsarbetet som utfördes var 1:klassigt.
Tack så mycket Simon ,
vi är här för att uppfylla dina önskemål , på ett professionellt sätt ...
United Colors måleri firma

2016-09-29


Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Målning

Målning , lgh Rotebro

Kontakt
Srujan Gongala

Målning och Tapetsering

150 m2 för 5 dagar : ) , snabbt och professionellt ...

Kontakt
Karin Ribbing
karin@caleoomsorg.se

Renovering

Solna
spackling , slipning , målning av väggarna och allt snickeri ...

Kontakt
Mattias Manitski

Renovering

Två lgh renovering , Östermalmsgatan

Kontakt
Nils Ankarcrona
nils.ankarcrona@outlook.com

Renovering av lgh

Målning , tapetsering , golvläggning ...

Kontakt
Mebrahtu Mengesteab

Tapetsering

Tapetsering , Barnsrum
Sundbyberg

Kontakt
Arbab Alam

Tapetsering Huddinge

Tapetsering av hobby rum ...

Kontakt
Björn Aldale

Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Trygg-Hansa*
Beloppsbegränsning: 10000000*
*Företagets egna uppgifter.


UC - Kreditvärdig

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms vara kreditvärdiga och ha liten risk för obestånd.