T CLUB TERRACE

Robin Lofström
Kontaktperson
user Robin Lofström
phone 08-21 15 00
Adress
pin
Kommendörsgatan 15
114 48  Stockholm

Företagsbeskrivning

T Club Terrace är en Stockholmsbaserad webbyrå, specialiserad på att skapa digitala lösningar, som på ett effektivt och stilfullt sätt sammankopplar företag med sina kunder.

Vår webbyrå levererar allt från enklare hemsidor till avancerade webshoppar och lägger stor vikt vid att alltid kunna matcha våra kunders önskemål med utsatt budget, detta genom att erbjuda kreativa och kundunika upplägg. Om ni saknar en egen idé på hur ni vill ha det, skapar vi en optimal design utifrån er varumärkesprofil.

Inget projekt är för stort eller för litet, vi jobbar med privatpersoner och företag i alla storlekar, från alla branscher.
När ni anlitar vår webbyrå kan ni känna er trygga med att jobbet blir oklanderligt utfört. Vi har många års erfarenhet och vet vilka alternativ utgör den ultimata lösningen för just ert företag. Vi erbjuder även en servicetjänst i form av uppdatering och underhåll av er hemsida.
Våra huvudområden är webbdesign och webbutveckling, grafisk design och företagsprofilering. Uppdragen kan vara skapandet av hemsidor, e-handelslösningar, logotyper, grafiska profiler samt rörligt innehåll. Vi hjälper även ert företag att på bästa sätt nå ut till era kunder med hjälp av sökordoptimering och onlinemarknadsföring. Vi levererar en optimal och anpassad helhetslösning.
Våra kunder värdesätter att vi genom alla uppdrag använder oss av en dedikerad projektledare. Vi tar projektledningsproblematiken ur era händer, men låter er ändå behålla full kontroll över detaljer och inriktning - utan att behöva direktkommunicera med utvecklare, som kanske inte förstår er eller ert företag. Missförstå oss inte, vi älskar våra finurliga utvecklare.

T Club Terrace är din flexibla webb- och designbyrå som sätter den digitala kommunikationen i fokus. Vi skapar er digitala plattform, genom tidseffektiva, ekonomiska och fungerande lösningar.

Visst låter vi som byrån för dig?

Web utveckling - WordPress, Joomla, Magento - Design & Grafik - Apputveckling - Annonsering & AdWords - Backup- & underhållsservice - Allmän IT-support - Sökmotoroptimering

Urval av våra kunder:

- Kvali
- Eriks Lallerstedt Såser (Svenska Smakupplevelser)
- Picard
- FirstSight
- Catomi Consulting
- FSP - For Steal Painting
- Paolo Roberto - Paolos
- Maria Nilsdotter
- Unga Drogförebyggare
- WeddingPlanner Stockholm
- IN CARD
- PayDrive - Smarta Bilförsäkringar
- Crows Nest Jewels
- NNG Management
- ST Airborne Systems
- Ceremonia
- Glossy Galore
- Klingit.com
- OneBracelet - UN Women
- 2 Life
- NEA Partners
- Hotel Villa Bagus
- Philip Hog Stockholm
- Raven Jewels
- VASS PR
- Easy Eyes
- Nordic Optics
- Siv Kraft
- Vasa Pickleri
- Verdi Design
- Stora Sundby
- Göteborg Tack & Fasad
- Denebi Sthlm
- Huntyard & Berras
- Funäs Bästa Boende