Kontaktperson
user Valeria Trofimova
phone 070-741 37 72
Adress
pin
Lännavägen 113
141 34  Huddinge

Företagsbeskrivning

Välkommen till SPODRA LUX AB - Specialister inom flytt, städ och trädgård!

Varför ska du välja oss:

• Vi har mer än 15 års erfarenhet i branschen inom EU.
• Vi kan alltid visa upp ett högt professionellt utfört resultat,
• Vi har yrkeskompetens och tar ansvar över att alla antagna uppdrag blir professionellt utförda och åtgärdar alltid eventuella synpunkter enligt era önskningar snarast möjligt.
• Alla uppdrag utförs på utsatt tid enligt överenskommen tidsplan och med önskad kvalitet eller högre.
• Våra medarbetare är erfarna yrkesmänniskor och mycket noga med att fullfölja sina uppgifter enligt era önskemål.
• Vi är ett registrerat AB, godkända för F-skatt , ansvarsförsäkring och inga anmärkningar.
• Rekommendationer kan ges på begäran

Vi erbjuder:
Byggstädning
Dödsbostädning
Fasadtvätt / Högtryck
Flyttjänster
Flyttstäd
Fönsterputs
Golvvård
Grovsanering
Hemstädning
Industristäd
Kontorsstädning
Lokalstäd
Restaurangsstäd
Snöskottning
Trappstädning
Trädgårdsarbeten och mycket mer!

Vi skräddarsyr paketlösningar enligt era behov!
SPODRA LUX AB – Alltid ett utmärkt resultat!

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Flyttstädning 30 kvm i Stockholm

Väldigt bra genomförd flyttstädning för det billiga priset. Supertrevliga både på mail och tjejen som utförde städningen. Kan verkligen rekommendera!

Flytthjälp i Stockholm 62 kvm samt flyttstäd

Flytten va helt ok men lite långsam.
Flyttstädningen var dock under all kritik...

Löpande hemstädning 80 kvm i Järfälla

Jag är helt nöjd. Lätt att få kontakt med företaget, snabb återkoppling och trevligt bemötande. Städerskan är punktlig, jobbar snabbt och effektivt. Några små missar i början som direkt rättades till. Dessutom trevlig och förståndig. Hon talar tyvärr inte så mycket svenska, men förstår ganska bra och kan kommunicera bra skriftligt tex via SMS.

Flyttstädning 50 kvm i Älvsjö, Stockholm

Två tjejer som utförde Flyttstädning inkl. allt på mindre än 5 timmar. Rent och fint. Extra imponerad av rengöringen i ugnen. Jag har försökt men aldrig fått till det. Nu ser den ut som ny! Rekomenderar.

Flytthjälp 63 kvm i Täby

Allt gick hur smidigt som helst, flyttkillarna gjorde mer än jag bad om och förväntade mig. Fakturan var enligt överenskommelse.

Jag kan verkligen rekommendera dom!

Flytthjälp 55kvm i Johanneshov, Stockholm

Toppen service! Enligt överenskommet pris. Flyttade hela vårt bohag på 4timmar. Kommer att rekommenderas till andra

Flytthjälp 58 kvm inom Solna

Mycket bra service.

Flytthjälp &f lyttstädning 75 kvm i Järfälla

Bra flyttkillar och bra tjejer som städade bra

Flytthjälp 119 kvm i Saltsjö-boo, Nacka

Kommunikationsproblem utöver det vanliga och tyvärr inte proffisionella och erfarna flyttare. Detta medförde en dyrare och långsammare flytt än vad man räknade med. Kommer absolut inte använda denna "flyttfirma" igen.

Flytthjälp 92 kvm i Handen, Haninge

Flyttade ett 4arums bohag med mycket saker. Fick en fantastiskt smidig flytt och killarna slet o jobbade på super effektivt. Sympatiska, snälla försiktiga med alla saker. De talar inte svenska o lite knackig engelska men vad spelar det för roll? Betalade en tredjedel av vad många andra firmor betalar. Kan rekommendera till alla!

Flyttstädning av 74kvm i Stockholm

Städningen var inte så bra som det borde vara med tanke på att det var ett flyttstädning. Vissa uppenbara ytor och väggar var inte putsade.

Flytthjälp i Hässelby 27 kvm, Stockholm

Fick hjälp av 2 flyttgrabbar, och även om vi pratade på engelska med varandra gick det jättebra. Var lite oaktsamma vid vissa möbellyft, men ingenting gick söder eller skadades. Jobbade på snabbt och bra, och riktigt bra pris! Kan varmt rekommendera och kan själva tänka mig använda mig av deras hjälp igen.

Flytthjälp från Sundbyberg-Jakobsberg

Perfekt, allt var perfekt

Flytthjälp från 54kvm i Vällingby, Stockholm

Jättenöjd, proffsiga och effektiva.
Lyhörda och tillmötesgående.

Flytthjälp 61 kvm i Stockholm

REKOMMENDERAS EJ!!!!!

Jag kontaktade Spodra Lux i Augusti då jag behövde flytt hjälp. Bohaget jag hade var inget överdrivet och det handlade om 62 kvadrat meter. Jag fick en offert av dom där dom trodde att 5 timmar skulle behövas för flytten vilket kändes rimligt i förhållande till hur mycket saker vi har. Gubbarna kommer dit på morgonen i en liten skåpbil, tror det var 19 kubik, den största man får köra med B-kort. Dom hade inga selar, inga flyttreskap what so ever, inte ens nått fundamentalt som en pirra. Flytten tog OTROLIGT lång tid och dessa 5 timmar slutade med 9 timmar, alltså nästan dubbelt så långt som offerterades. Värt att veta är också att jag hjälpte till att bära och kånka möbler ialla fall 4 av dessa timmar men ändå tog det så lång tid. Jag påtalar att jag är missnöjd med att det har tagit så lång tid och dom säger att dom ska betala tillbaka 100 kronor till mig EFTER att jag betalat fakturan.

Fick aldrig tillbaka min tusenlapp. Rekommenderas EJ
Hej Tomas!
Tack för ert omdöme! Anledningen till att flytten tog längre tid är att vi hade ingen tillgång till hissar och att samtliga lägenheter låg tre trappor upp. Flyttpersonalen tillhandahåller alla nödvändiga redskap i bilen och använder de när behovet finns. Flyttpersonalen bedömde att det saknades behov att använda pirran, eftersom lastbilen parkerades direkt vid porten och trappor i fastigheten fanns på fyra meters avstånd. Fastigheter på samtliga adresser innehar spiraltrappor som - om man använder selar – minskar flexibilitet vid bärandet av möblemanget och allmänt ökar risken för bohagsskador. Genom att använda bara händer ökar vi flexibilitet genom bättre anpassning till höjden, bredden och vändor vid trappuppgångar. Trots det betalade vi ut ersättning till Er enligt överenskommelse och det borde synas på ert konto. Hoppas, att det förklarar lite mer och givetvis är Ni mer än välkommen att kontakta oss om frågor eller funderingar uppstår! Mvh, Teamet på Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2018-10-08


Flytthjälp 35 kvm i Enskede, Stockholm

Snabba och effektiva. Prisvärt! Jätte nöjd!

Flytthjälp 44 kvm i Stockholm

Superbra!

Flytthjälp 89 kvm i Norsborg, Botkyrka

Nej!
De ljuger och kan inte göra sitt jobb.

Jag har enligt flyttpersonalen godkänt att allt var packat och medtaget på plats. Jag var inte ens i kommunen då. Jag fick själv fylla min bil 5 ggr för att ta med allt de glömde.

De felkalkylerade i offerten med 33%. blir många tusenlappar extra...

De packade i mina handdukar och täcken. Porslinsfigurer packades utan skydd ned i en låda med böcker. En glaslampa låg invirad i ett täcke i en sopsäck.

Ingen flytt/packpersonal kan svenska, en kunde nästan engelska.

En av packpersonalen pratade konstant i telefon.

2 möbler blev förstörda i flytten.

De lyckades inte få sängar uppför en trappa utan det fick jag och min 16åriga son fixa själva.

Detta är responsen jag fick när jag anmärkte på en undermålig flytt och ville ha avdrag på räkningen.

"Jag tackar Er för all information och meddelar att ert ärende skickas till Inkassobolaget nästa vecka."
Vi skräddarsyr varje lösning anpassad efter kundens önskemål, krav och information som lämnas till oss. Offerten baserades på ofullständig information som lämnades från eran sida. Om Ni inte lämnar real information om antal föremål i bohaget som behöver transporteras, eller låter annan väsentlig information vara osagt kan det leda till att tidsåtgången för uppdraget blir längre än vad som framgår i offerten.

Flyttpersonalen samt kundtjänstansvarig gjorde flera omgångar i bostaden och efter kontrollen bekräftade att inget bohag lämnades kvar.

Vi har ansvarsförsäkring som ersätter eventuella skadestånd. Att lämna bilder på skadan innebär att bevis för ett påstående om att försäkringsfall har inträffat ligger på Er. Det måste dock påpekas att Ni hittills har varken sagt eller lämnat en enda bild på skadan.

Vi strävar alltid att utföra vårt arbete effektivt, snabbt och med vederbörlig aktsamhet. Hundratals omdömen och tusentals nöjda kunder talar för det.
Mvh, Teamet på Spodra Lux.
SPODRA LUX AB

2018-09-28


Flytthjälp ifrån Älvsjö 87kvm - Huddinge

Duktiga, snabba, hur nöjd som helst

Flytthjälp 45 kvm från Sundbyberg-Nacka

Spodra Lux hjälpe mig med flytten. Det kom 2 starka män som gick utmärkt att kommunicera med på engelska. De var mycket trevliga, snabba och professionella. Inget gick sönder, vi var klara under 3 timmar, och de hjälpte till och med att sätta ihop sängen så det bara var att skruva i skruvarna efter de gått. Helt nöjd. Rekommenderar starkt.

Flytthjälp av bäddsoffa, mattor & byrå från Årsta-Vendelsö

Oj ! Kanon bra grabbar som hjälpte mig med flytten av vissa möbler, snabba som fan var dom! Så högsta betyg till dom

Flytthjälp & flyttstädning 57 kvm i Västerhaninge, Haninge

Hade bokat både flytt och städning. Dessvärre blev flytten försenad och städarna kom tidigare så det hela haltade lite. Flytten tog längre tid än beräknat och det tillsammans med förseningen på en och en halv timme från start gjorde att det blev klart väldigt sent på kvällen. Städarna talade varken svenska eller engelska så det var ett minus. Flyttkillarna pratade skaplig engelska. Jobbet de alla utförde fanns inget att klaga på. På det hela taget är jag nöjd.

Flytthjälp 35 kvm i Lidingö

Utmärkt, bra pris och effektivt

Flytthjälp 20kvm i Huddinge

Väldigt bra bemött av kundtjänsten, var hjälpsam under hela processen. Flyttkillarna var jättetrevliga (pratar endast engelska men det är ju inga problem) och hjälpte till med varenda sak utan att klaga :) kan bara säga gott om företaget!

Flytthjälp 78kvm i Huddinge

Punctual and diligent in the work. Reasonable price.

Flytthjälp 64kvm i Stockholm

Mycket trevlig och bra. Jobbade hårt med flytten i varmt väder. Inget kom till skada professionell flytt.
Flyttstädning väl genomförd utan något att invända mot.

Flytthjälp från 87kvm i Kungsängen, Upplands-Bro

Det gick bra killar mycket servicial aldrig så nej ... det ända negativ vart språket men annars är ok...

Flytthjälp 23 kvm i Stockholm

Enkelt, smidigt och helt problemfritt. 2 flyttkillar som var trevliga och noggranna.

Flytthjälp 25kvm Solna - Södermalm

Jättebra. Bra Pris. Allt gick smidigt.

Flytthjälp 85 kvm i Enskede, Stockholm

Mina varmaste rekommendationer! Helnöjd med allt från början till slut; superbra kommunikation och bra pris. Snabb, effektiv och omsorgsfull hantering. Allt var helt perfekt och toppenbra!

Flytthjälp 128kvm i Handen, Haninge

Jag kan verkligen rekommendera Spodra Lux AB. Jättetrevlig och flexibel kundsäljare gav ett bra första intryck. Priset är jämförbart med andras, kanske lite åt det billigare hållet av de som jag jämförde. Vi anlitade Spodra Lux till flyttningen, vi packade själva. De tre killar som kom och jobbade med våra tunga kartonger och grejer var helt fantastiska, snabba, trevliga, flitiga och jobbade mycket hårt. I slutet på dagen var jag så nöjd med att ha valt Spodra Lux. Killarna som kom pratade helst engelska, men det var inget problem för oss och det var lätt att kommunicera med dem. De var supertrevliga. Tack Spodra Lux AB/Anita Stegeby Kuehn

Flytthjälp 42 kvm i Huddinge

Två män & bil beställde jag för min 42kvm lägenhet. Trots att jag ex lämnade köksbordet kvar & enbart har en 2-sits soiffa & mindre säng så var bilen HELT full. Dvs alla mina saker fick knappt med & min hall spegel åkte i framsätet med oss... det kändes som dem snålade på bilen. När männen kom så sa jag att kunde hämta en pirra men dem sa att dem redan hade en & ej behövde. Trots detta bar dem bara en låda i taket & efter en timme så hade inga möbler bärtsut utan enbart lådor. Då föreslog jag att vi skulle först ta ut allt ur lägenheten till hissen & köra därifrån för det skulle vara mer tidseffektivt & direkt blev dem upprörda & sa att jag kunde ringa deras chef & avboka deras tjänster om jag hade kommentarer. Jag sa att det inte var ett klagomål utan att jag vill ha en tidseffektiv taktit & dem slutade då prata med mig. Då hälften av mina saker redan var i lastbilen orkade jag en tjafsa, men skulle pga av detta ej rekommendera detta företag vidare.
Hej Leila,

Tack för ditt omdöme! Vi kan bara beklaga, om du har fått en upplevelse att våran personal agerade på ett otrevligt sätt. Detta kommer vi samtala om och definitivt ändra på, om sådant är fallet.
Däremot, rent praktiskt, arbetet som beställdes avslutades 1 timme tidigare än beräknad, vilket gör att din flytt pågick inom ramar av minimum debitering 3 timmar. Skulle man vara mer tidseffektivt än så, skulle du debiteras för samma 3 timmar ändå.

Hoppas, att det förklarar lite mer och givetvis är du mer än välkommen att kontakta oss om frågor eller funderingar uppstår!

Ha en fantastisk sommar!

Mvh,
Teamet på Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2018-06-26


Flytthjälp 52 kvm i Solna

Good company

Flytthjälp 60 kvm i Huddinge

Höll tiden. Gjorde ett bra jobb. Inga otrevliga överraskningar.

Flytthjälp 87kvm i Brandbergen, Haninge

Punktliga och utförde jobbet väl.

Flytthjälp 36kvm i Stockholm

Kan verkligen rekommendera Spodra Lux AB. Flyttkillarna är effektiva och trevliga. Inga sura miner fast de jobbar hårt. Kan verkligen rekommendera företaget. Bra kommunikation både före och under flytten.

Flytthjälp 120kvm i Stockholm

Trevligt bemötande från samtliga på flyttfirman. De hade tid precis när vi behövde hjälp med flytten. Tyvärr blev det en del skador på bohaget, men de var väldigt snabba med att åtgärda och kompensera detta. Se till att ha emballage och polstring i flyttbilarna så undviks sådant i framtiden!

Tack för hjälpen! / Olof

Flytthjälp 59kvm i Stockholm

Snabba, professionella och duktiga! Stark rekommendation!

Flytthjälp 91kvm i Solna

Trevliga, vänliga killar som gjorde ett bra jobb. Tydlig offert.

Flytthjälp 66kvm i Stockholm

Snabba killar. Men att mitt bordskiva gick sönder, när de monterade ner bordet, o sen ljög de att , att den var sönder , var inte roligt :( De kunde inte prata svenska?
Vi tackar för kritiken. Det måste dock uppmärksammas att flyttpersonalen upptäckte skadan på bordsskivan innan flytten började och tog bilden på den, där datum och tidpunkt framgår. Vi kan gärna vissa bilden för Er om Ni önskar det.

Vänligen,
Anzor & Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2018-05-18


Flyttstädning 54 kvm i Stockholm

Bra.

Hemstädning 55 kvm i Sollentuna

Toppen

Flytthjälp från 30kvm i Stockholm

Superduktiga flyttare!

Flytthjälp 59 kvm i Sollentuna

Flytten gick snabbt och smidigt! Bra kommunikation och välorganiserade.

Flytthjälp av bohag i Brandbergen, Haninge

Mycket bra, noggranna, tidseffektiva och varsamma med möblerna.

Flytthjälp 33kvm i Hägersten, Stockholm

Killarna som hjälpte mig att flyttade repade parketten i nya lägenheten. Golvet hade lagts in veckan innan och företaget ville inte ta på sig ansvaret utan sa stt repan va minst en månad gammal.

Flytthjälp 41 kvm i Årsta, Stockholm

Good service and very fast.

Flytthjälp 93kvm i Farsta, Stockholm

Väl utfört uppdrag.

Flytthjälp 30kvm i Stockholm

Great service, super professional. Very friendly people. Thanks!

Bortforsling av bohag i Hägersten, Stockholm

Kanon företag. Rekommenderas varmt.

Flytthjälp 100 kvm i Lidingö

Snabba och trevliga. Ringde dagen innan och stämde av, kom i tid och levererade utan några som helst problem. Supernöjd!

Flytthjälp 60 kvm i Bandhagen, Stockholm

Toppenservice trots oförutsedda händelser.

Flytthjälp 39kvm i Gustavsberg, Värmdö

Mycket bra!
Hej Angelica,

Vi tackar hjärtligt för varma ord och ser fram emot vidare samarbetet!

Vänligen,
Laura & Spodra LUX Teamet
SPODRA LUX AB

2018-01-22


Flytthjälp 30 kvm i Vällingby, Stockholm

Kan varmt rekommendera Spodra Lux AB.
De gav en mycket bra service när jag bokade flytt och grabbar som kom och hjälpte mig att flytta var verkligen toppen!
Hej Ele,

Tack så mycket för varma ord och du är varmt välkommen åter om behovet uppstår!

Vänligen,
Laura och Spodra LUX Teamet
SPODRA LUX AB

2018-01-23


Flytthjälp 25 kvm i Huddinge

fast and good service.

Flytthjälp 78kvm i Bro, Upplands-Bro

Unga, starka och snabba killar som utförde flytt av 3 rum på 78 kvm på 4 timmar. Trodde inte att det var sant. Otroligt. Flyttar jag någonsin igen, ska de återigen flytta mitt bohag.
Firma Spodra Lux AB, är värd att anlita. Varmt rekommenderar
Hej Eva,

Tusen tack för varma ord och du vet väl att vi står till din tjänst när och om du behöver någon hjälp!

God fortsättning önskar Spodra Teamet och jag personligen!

Vänligen,
Laura
SPODRA LUX AB

2018-01-08


Flytthjälp 50 kvm i Solna

Very good company, top class service. Laura is helpful and firendly. Recommended!

Flytthjälp från 36kvm i Johanneshov, Stockholm

Very fast, efficient, and polite team - had no problem at all with them.

Flytthjälp 89 kvm i Stockholm

Kan varmt rekommendera Spodra Lux AB. De gav en fantastisk service och det var jättebra grabbar som kom och hjälpte oss att flytta!

Flytthjälp & flyttstädning 63 kvm i Bandhagen, Stockholm

Anlitade både flytt och städhjälp. Är mycket nöjd!

Flytthjälp i Bandhagen, 62 kvm

Laura som jag hade kontakt med var väldigt hjälpsam under hela flytten och fanns tillgänglig när det behövdes!

Flytthjälp av halvt bohag i Huddinge

Väldigt trevligt bemötande av kundtjänst vid bokning. Flyttfirma som var på plats i god tid. Trots ett sjukdomsbortfall av en person på själva flyttdagen, blev det inte mycket fördröjt då de två killarna som kom jobbade på väldigt bra.
Nöjd med servicen!

Flytthjälp 44 kvm i Stockholm

Förstörde bl.a. ett stekbord och var generellt ovarsamma med möblerna.
Har försökt få ersättning utan resultat. Nu svarar de inte längre på mina mail.

Hemstädning 65 kvm varannan vecka i Gustavsberg, Värmdö

Snabb start och lätt att få kontakt med för att byta ev dag.
Städerskan gör ett kanon jobb. Alltid i tid.

Flytthjälp 64kvm i Solna- Kista

Jättetrevlig personal, duktiga flyttgubbar och billigt!

Flytthjälp 110 kvm i Enskede, Stockholm

Snabba killar som jobbade på bra. Bra företag att ha och göra med. Inget att klaga på.

Flytthjälp 56+10 kvm i Hägersten, Stockholm

Snabba och effektiva och mycket flexibla!

Flytthjälp 61kvm i Farsta, Stockholm

Flyttkillarna var verkligen super! Dom gjorde ett stenhårt jobb och tre vändor med bilen. Vi fick då även hjälp med att tömma ett förråd som inte var inräknat från början ?????? Om jag kunde så skulle jag dela på det och ge dom 5 stjärnor!

Däremot så var flyttstäden väldigt undermålig. Man hade beräknat att städ skulle ta ca 8 timmar, hon var där i 6 timmar ungefär. Har full förståelse för att det kan vara stressigt när nya innehavaren kommer, men vissa delar av arbetet som var undermåligt aka inte vara beroende av det. Vid byte av lägenhet och flyttatäd kanske det kan vara aktuellt med två städare så allt verkligen hinns med?

Jag har mejlat dess synpunkter direkt till Laura på Spodra som även hon är en klippa och väldigt lätt att ha att göra med ??

Flytthjälp 29 kvm i Stockholm

Gick smidigt och bra! Vi hyrde två man och bil. Hela flytten gick på utsatt tid. Personalen var engelskspråkig och väldigt trevlig. Fungerade hur bra som helst!

Flytthjälp 63 kvm i Johanneshov, Stockholm

Jättenöjda! Toppen hjälp av två snabba och effektiva killar.

Flytthjälp från 96kvm i Täby

Det fungerade bra.
Hej Sofia,

Tack så mycket för varma ord och varmt välkommen åter!

Spodra Teamet
SPODRA LUX AB

2017-10-03


Flytthjälp från 42kvm i Stockholm

Mycket bra service, trevliga människor som var snabba och effektiva. Jag är mycket nöjd både med flytten och städningen. Skulle verkligen rekommendera detta företag.
Hej Alina,

Tack så mycket för varma ord! Du vet att du är alltid varmt välkommen!

Med underbara höst önskningar,
Spodras Teamet
SPODRA LUX AB

2017-09-23


Flyttstädning i Stockholm, 24 kvm

Snabba, rent och bra.

Flytthjälp 93kvm i Johanneshov, Stockholm

Trevliga flyttkillar som kom på utsatt tid och arbetade snabbt och smidigt. De hanterade mina grejor helt korrekt. De var mycket hjälpsamma. Kontakten med kundtjänst var jättebra. Rekommenderas varmt!
Hej Maria,

Hjärtligt tack för så varma ord! Det var våran glädje att arbeta med dig och du är varmt välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa till med något.

Ha en härlig helg och underbar höst!

Vänligen,
Laura & Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2017-08-25


Flyttstädning av lägenhet på 30kvm i Danderyd

Flyttstäd som fungerade smärtfritt och utan problem.
Hej Dennis,

Tack för den fina omdömen och varmt välkommen åter om vi kan hjälpa till med något! Ha en underbar höst!

Vänligen,
Laura
SPODRA LUX AB

2017-08-25


Flytthjälp 26m2 i Stockholm

Very good and professional. Laura was very friendly and helpful on the phone and via email, and the two guys who turned up to transport my stuff were fast and professional. Price was very good and would recommend them again.
Hello Philip,

Thanks a million for your kindness! It was a true pleasure to work with you and Hanna and we hope to see you again in the near future!

Have a happy friday, peacefull week-end and colourfull autumn!

Kindly yours,
Laura & Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2017-08-25


Flytthjälp 29kvm i Stockholm

Utmanande pris, snabb hantering och inga konstigheter!

Det kommer två killar med lastbil, dem frågar "vad skall vi ta?", jag svarar vad dem ska ta och vart sakerna finns (lägenhet och förråd). Dem sätter igång och kör på utan paus, fyller bilen, kör vidare till ny adress och 2½ timme senare är alla lådor och möbler inburna i lägenheten.

Alla tummar upp, kommer absolut använda mig av Spodra Lux igen.

Flytthjälp 66 kvm i Brandbergen, Haninge

Mycket bra jobb med flytthjälp. Snabbt och skickligt.
Hej Olle,

Tack så mycket för varma ord och varmt välkommen åter!

Med härliga höst önskningar,
Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2017-08-08


Flytt från lägenhet 90 kvm i Järfälla

Beställde flytt och flyttstädning. Flytten utfördes av tre killar som slet oavbrutet, vi är mer än nöjda.

Städningen skötes utan anmärkning och det blev skinande rent och doftade gott.

Kontaktpersonen Laura är alltid anträffbar, även på semestern svarar hon i telefon med glad röst.
Tack för att ni hjälpte oss förenkla vår flytt.
Hej Simon,

Vilken underbar början på Tisdagen när man läser så värmande ord! Tusen tack för så smidigt samarbete denna gång och ni vet - alltid varmt välkomna om vi kan hjälpa till med något!

Ha en härlig sista sommar månad i Sverige och njut av sol, värme, bad, glass och sällskap!

Vänligen,
Laura
SPODRA LUX AB

2017-08-01


Flytthjälp 54 kvm i Solna

Trevliga "killar" som utförde min flytt väldigt effektivt,trots att de fick skruva isär min soffa och bära den ner 6tr. då hissen var väldigt liten! Kontakten med Laura,som tog emot min beställning var också väldig trevlig och tillmötesgående!

Flytthjälp 46m2 i Solna

Snabbt och enkelt!

Flytthjälp 44 kvm i Enskede, Stockholm

En av flyttkillarna var bakfull och ville själv lyfta saker som var lite känsliga och krävdes två pers för. Annars utförde de sitt jobb bra. Engelsktalande. Blev även felfakturerad men efter kontakt åtgärdades detta.
Hej Mi,

Tack så mycket för din omdöme! Synd, att det inträffade sådana tråkigheter, men vi är glada att du är positiv ändå!
Kan säga också att personalen är inte kvar hos oss längre och vi kommer att vara glada att välkomna dig tillbaka ännu en gång, när behovet finns.

Önskar dig en härlig dag,

Laura
SPODRA LUX AB

2017-07-06


Hemstädning 67 kvm varannan vecka i Stockholm

Klockrent
Hej Maria,

Tusen tack för varma ord! Klockrent för en klockrent kund :)

Ha en härlig dag,

Laura
SPODRA LUX AB

2017-07-06


Flytthjälp 30m2 i Huddinge

Bra och smidigt

Flytthjälp 65m2 i Johanneshov, Stockholm

Bra och snabbt jobb och dessutom för en billig penning!

Flytthjälp 20 kvm i Sollentuna

Tyckte det var lite synd att dom inte förstod svenska bättre. Men dom var snabba och duktiga.

Flytthjälp 75m2 i Lidingö

Mycket bra kontakt med företaget och såväl flyttpersoner som städpersonal var effektiva och tid. Bra jobbat!

Flytthjälp 73 kvm i Solna

Spodra lux skötte vår flytt helt perfekt från Solna till Bromma med magasinering på Shurgard emellan, flyttgänget var punktliga, snabba och effektiva och lyhörda med vart vi ville ha de olika möblerna. Jag skulle rekommendera dem för vem som helst som ska flytta.

Flytthjälp 66m2 i Skogås, Huddinge

Snabba, trevliga, hjälpsamma

Flyttstädning 32 kvm i Hässelby, Stockholm

Bra jobb, trevlig personal. Även firman.

Flyttstädning 45kvm i Järfälla

Dom var helt OK, det var fint och rent - gjorde sitt jobb! Dock lämnade dom en repa i väggen samt att det i mina ögon inte var helt perfekt. Köparen var nöjd

Hemstädning 118kvm en gång i veckan i Järfälla

Bra kontakt , väl utfört arbete!
Hej Gabriel & Anna,

Tusen tack för varma ord och vi ser fram emot att fortsätta med härliga samarbetet! :-)

Vänligen,
Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2017-05-02


Flytthjälp 63m2 i Stockholm

Responsiv kontakt under hela flyttdagen. Allt höll. Flyttstädningen godkändes utan anmärkning av nästa ägare. Bra pris.

Rekommenderas!

Veckostädning 150 kvm i Huddinge

Mycket nöjd!

Flytthjälp 40,5 kvm i Johanneshov, Stockholm

Andra gången jag anlitar dem för flytt. Punktliga, snabba och försiktiga med möblerna. Rekommenderas!

Flytthjälp 38m2 i Stockholm

Vi hade god kommunikation innan flytten, de var lätta att få tag på och svarade snabbt på frågor. Bra att man får låna flyttlådor om man behöver. Tyvärr uppstod lite språkförbistringar under själva flytten så sådant som skulle till tippen kom med till lägenheten, det löste sig dock på plats.

Dubbelflytt i Stockholm

Fungerade utmärkt, har inga som helst anmärkningar!

Flytthjälp 65 kvm i Bromma, Stockholm

I tid, snabbt, lugnt.

Flytthjälp 82 kvm i Hägersten, Stockholm

Snabba, effektiva men också noggranna och försiktiga flyttgubbar!

Flytthjälp 80m2 i Hägersten, Stockholm

Snabba!

Flytthjälp 85 kvm i Stockholm

Gick snabbt och lätt, vi fick flytten överstökad på bara några timmar. Tre killar hjälpte till att bära och det gick smidigare än vad jag hade förväntat mig.
Hej Alexander!

Tack för så härligt samarbete och varmt välkommen åter!

Varmaste hälsningar,

Laura Sendere
Customer Service Supervisor

Spodra LUX AB
0707 413 772
laura@spodra.s
www.spodra.se
SPODRA LUX AB

2017-03-01


Flytthjälp 26 kvm i Farsta, Stockholm

Flytten gjordes väldigt snabbt och ordentligt av två trevliga killar. Även städningen såg bra ut vid inspektion. Helt klart prisvärt.
Hej David,

Tusen tack för dina varma ord och vi hjälper till med glädje!

Varmaste hälsningar,

Laura Sendere
Customer Service Supervisor

Spodra LUX AB
0707 413 772
laura@spodra.s
www.spodra.se
SPODRA LUX AB

2017-03-01


Flytthjälp 60 kvm i Johanneshov, Stockholm

Det som var ett minus var att killarna inte kunde varken svenska eller engelska så lite svårt vid kommunikation. Sen tog det lång tid för flyttbilen att komma fram till min adress som jag flyttade till. Hade inget nr till dom utan ringde direkt till flyttfirman och fick där ett svar via sms at hon befann sig utomlands. Så inte helt nöjd med firman fast dom var ordentliga när dom väl kom fram.
Hej Nadia,

Tack för din omdöme och jag hoppas på att du är nöjd med utfört arbete ändå, trots att det tog längre tid för bilen att komma fram. När vi utför arbetet - har vi alltid kund i fokus, så därav kommunicerar vi på alla möjliga sätt att informationen ska komma snarast.

Mvh,
Laura
SPODRA LUX AB

2017-03-01


Flytthjälp i Solna

Flytten gick jättesmidigt, flyttkillarna var otroligt snabba och duktiga. Jag anlitar gärna Spodra Lux AB igen!

Flytthjälp 20 kvm i Rönninge, Salem

Bra service de var i tid jobbade effektivt och jag kunde helt lämna ansvaret till dem och åka på ärenden

Flytthjälp 2 rok i Kista, Stockholm

Utförde arbetet effektivt och de var försiktiga med sakerna. Två trevliga killar som gjorde ett toppenjobb.

Flytthjälp 63 kvm inkl piano i Solna

Proffsigt utförande, inget att klaga på.

Flytthjälp 24m2 i Stockholm

Kom prick på avtalad tid, satte igång direkt och bar ner allt snabbt och säkert. Väl på plats på den nya adressen lastade de av och bar in i vår lägenhet. Allt klart på totalt två timmar. Det var det snabbaste och effektivaste sättet jag flyttat på. Tack grabbar! Superjobb! Särskilt plus i kanten för att jag fick hänga med i flyttbilen till den nya lägenheten.

Flytthjälp 55 kvm i Vällingby, Stockholm

Två trevliga, kompetenta flyttmän kom. Från Uzbekistan. Tack!

Flytthjälp 51 kvm från Bromma-Liljeholmen

Flytten gick bra, men fick oljefläckar på ett bord vilket resulterar i en omslipning av bordet. Trevlig personal där den ena pratade bra engelska och var noga med att förstå vad som skulle lämnas kvar.

Flytthjälp 65 kvm i Bandhagen, Stockholm

Väldigt punktliga och noggranna, kan varmt rekommenderas, fem av fem alla dagar i veckan!

Flytthjälp & flyttstädning 60 kvm i Sundbyberg

Jag är helnöjd med flytthjälpen vi fick av Spodra Lux. De var både snabba och försiktiga med våra grejer och såg dessutom till att ställa ner dem försiktigt så att de inte repade golvet.

Flytthjälp 56m2 i Lidingö

Överlag så är jag väldigt nöjd med hjälpen vi fick under flytten. Tog dock flyttfirman ca 30 min att förflytta sig från den gamla lägenheten och hitta en lämplig parkering vid den nya. Detta var bara en sträcka av 350 m och det var inte mycket trafik. Är medveten om att det var en del snö och halt, men tycker ändå det tog för lång tid. Överlag så var det också rätt mycket rökpauser och privatsamtal vilket gjorde att flytten tog längre tid och jag valde därför att bära en hel del själv för att få upp tempot.

Flytthjälp 117 kvm i Stockholm

Fungerade fint! Hjälpsamma killar!

Flytthjälp 60 kvm i Årsta, Stockholm

Bra kontakt hela vägen från beställning av flytt till att allt var på plats. Rekommenderar detta företag.

Flytthjälp i Stockholm

Spodra ställde upp på samma dag, 2 ggr. Mycket snabb respons.

Flytthjälp av 2 lgh på totalt 107 kvm i Stockholm

Vi gjorde ett lägenhetsbyte och behövde flytta 2 st 2or i Stockholm samma dag. Spodra Lux AB gjorde ett utmärkt intryck i offertarbetet, ställde rätt frågor och var noga med att få med allt i offerten samt kom med förslag som passade oss. Själva flytten utfördes snabbt och effektivt av trevliga anställda - att de inte var svensktalande var inget problem för oss. Det enda problemet under båda flyttarna var att de körde fel en gång - företaget drog av tiden för felkörningen från fakturan utan några diskussioner. Kommer gärna att anlita dem igen.

Flytthjälp & flyttstädning 86 kvm från Södertälje-Nykvarn

Punktliga, effektiva och noggranna när det gällde flytt.
Effektiv och fläckfri städning.

Flytthjälp 42 kvm i Stockholm

Grymt jobb och väldigt trevliga killar. Bara engelska, men det var inga problem alls. Skötte det hela kanon, trots strul med att hissen inte funkade som den borde. Mycket nöjd, även med städningen som avklarades utan anmärkningar.

Flytthjälp 100 kvm inom Täby

VARNING! Valde dem för att de kommunicerade bra muntligt och skriftligt i offertstadiet.
Tyvärr var det inte killen man kommunicerar med som följer med på flytten..Viss språkförbistring är att vänta sig.

Flyttgubbarna var svåra att kommunicera med, hittade inte till en ny adress som de fått veckor i förväg, och framförallt företaget slog nytt rekord i området i långsamhet. Har jämfört med nya grannar och våra bekanta som flyttat hit. De har alla haft större bohag och vissa har bott längre bort men ändå har flytten tagit hälften så långt tid. (våra grannars jämförbara flytttider har varit 2,30 h, 3,05, 3,20 för likvärdiga eller något större flyttpartier.)

Andra vändan som bestod utav ett lättare parti möbler (de flesta hade vi sålt) tog 1,5 timme innan lastbilen åter dök upp (3 km bort) Lastbilen gav sig av 12:55 och återkom inte förrän vid 14:30 rycket.

Mitt betyg jämför sig också relativt tidigare erfarenhet av flyttfirmor (4 flyttar)
Hej Petter!
Tack för att du tog dig tiden att skriva din upplevelse med oss för det uppskattas alltid. Dock så tycker vi att att den inte stämmer med det som hände. För det första så fick du dem grabbarna som har jobbat med oss längst och som har flera års erfarenhet inom flytt (deras professionalitet kan bekräftas av hundratals våra kunder både på företag och på den privata sidan. Hela flytten tog 5,5 timmar som är den absolut rimligaste tiden för ditt bohag och då gjorde grabbarna sitt bästa, som alltid. Det tråkiga är att du sätter en stjärna pga av att det tog mer tid än vad du hade förväntat dig (i offerten stod det klart och tydligt hur många timmar vi hade beräknat). Jag gjorde mitt bästa för att du skulle uppleva allt professionellt. Jag beklagar att det tog den tiden för skulle vi skynda så skulle saker gå sönder och det vill vi inte. Tråkigt att du sätter ett lågt betyg för att du inte vill betala.
Vi gjorde vårt bästa!

Hälsningar,
Tilek
Försäljningschef
Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2015-12-06


Strykning av blusar & kavajer i Farsta

Mycket bra utfört arbete. Lite strul med fakturadatum och inte överenskomna mycket korta betalningstider men jag kan mina rättigheter som konsument.
Hej Marina,

Tack för ditt omdöme som betyder mycket för oss på Spodra Lux AB! Vi beklagar att det blev lite struligt med fakturan men det var bra att det löste sig. Vi har alltid 14 dagars netto på våra betalningar men vi kan alltid skjuta upp dem till 30 dagar :) Det viktigaste för oss är att arbetet var bra utfört och du fick bra service från oss. Har du frågor eller funderingar kan du alltid ringa oss eller om du behöver hjälp i framtiden med något uppdrag.

Önskar dig dig en toppendag och en riktigt god jul!

Med varmaste hälsningar,
Spodra Lux AB
SPODRA LUX AB

2015-12-04


Flytthjälp av mindre bohag inom Huddinge

Personalen som kom talade inte svenska vilket är det enda jag kan komma på som aningens negativt men det gick bra med engelska.

Positivt är dock massor; trevliga killar både som bokade flytten liksom de som kom. Jobbade hårt och hade god attityd. Jättebra!

Killarna jag hade till flytten stannade kvar många timmar då jag behövde hjälp med att få ihop en säng och en byrå från Ikea. Flexibelt företag och det var inga problem med tiden. Superbra för mig!

Vill även berätta att när min flytt var över berättade killarna att ett märke råkat bli på översidan på byrån. Jag var så trött då att jag inte orkade bry mig så jag skrev under papperet och godkände arbetet. Det ångrade jag dagen efter när jag insåg att jag därmed tagit bort min rätt att få det åtgärdat... Men de ringde erbjöd sig köpa ny toppskiva och sätta dit den nya helt gratis. Detta trots att jag godkänt jobbet. Tycker det säger mycket gott om dem! Kommer helt klart använda dem igen vilket jag också gjort.
Hej Linda!

Tack för din ärlighet ang. språket Linda för det kan ibland bli ett problem men väldigt sällan för engelska pratar ju alla här i Sverige =)

Annars så tackar vi dig enormt för allt positivt som du har skrivit ner (Det är tack vare er som man håller sig motiverad i denna bransch).

Om bara fler kunde ta sig tid att skriva ett par rader så skulle det vara toppen så tack än en gång Linda! Det är sällan man nuförtiden har kontakt med så fina människor :)

Du är alltid välkommen att höra av dig ifall du behöver hjälp där hemma eller så kan du bara komma på besök och ta en kopp kaffe ;)

Med bästa hälsningar,
// Tilek & SPODRA gänget!
SPODRA LUX AB

2015-09-28


Flyttstädning av parhus ca 133 kvm i Järfälla

Bokade en flyttstädning ett par månader innan det var aktuellt. Spodra hör sen av sig ett par dagar innan och säger att det har blivit nått fel, deras offert var för billig och nu så ville de ha mer betalt än vi var överens om.

Självklart så avbokade jag då städningen. De borde ha hört av sig betydligt tidigare än vad de gjorde och har man lämnat en offert så borde man stå för de.
Hej Mathias,

Nu hände det något som inte fick hända! Det finns självklart en mänsklig anledning till varför det råkade hända. Vi borde inte ha ringt när det var några dagar kvar och det håller jag med dig om (där missade vi något). Hoppas att du inte är allt för missnöjd och hoppas verkligen att du vänder dig till oss igen. Nästa gång du ringer/mejlar oss ska jag se till så att du får rabatt på den tjänsten du beställer (Notera gärna det) och du kommer att bli nöjd med det priset.

Vi ber än en gång om ursäkt för det som hände och vill gärna välkomna dig i framtiden!

Önskar dig en grym start på veckan!

Med bästa hälsningar,
Tilek Turgunbayev
Försäljningschef
Spodra Lux AB
SPODRA LUX AB

2015-08-23


Klippa häck ca 17m i Stockholm

Trevligt bemötande, snabbt och bra utförande.
Hej Anna,

Tack för tiden du har lagt ner på att skriva omdömet. Det betyder mycket för företaget.

Hör du av dig till oss igen kommer jag att se till så att det blir minst lika trevligt, snabbt och bättre utförande :)

Önskar dig en underbar avslut på den härliga sommaren!

Med vänliga hälsningar,
Spodra GÄNGET!
SPODRA LUX AB

2015-08-23


Flytthjälp från två boenden samt ett förråd från Stockholm till Sigtuna

Kom i kontakt med Spodra och Tilek via Offerta och kändes som dom kändes seriösast och bra pris.

Killarna som kom var riktigt riktigt bra och jobbade riktigt hårt med att få upp en soffa på andra våningen i en trång trappa.

Stort tack för hjälpen med flytten vi hör av oss när det är dax nästa gång!

Jonas
Hej Jonas,

Tack så hemskt mycket för ett fint omdöme som betyder allt för oss! Vi vill alltid göra kunden nöjd vad som än händer och tryggheten är minst lika viktig. Du är alltid välkommen att höra av dig vi är alltid beredda att hjälpa dig :)
Ha en underbar sommar!

Med varma hälsningar,
Tilek & SPODRA gänget!
SPODRA LUX AB

2015-08-04


Klippning av 19m häck i Stockholm

Jag är väldigt nöjd med resultatet :) och då jobbade ändå trädgårdsmästaren i dåligt väder.
(Ni vet, den svenska sommaren)
Hej Stellan!

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du nöjd med resultatet och nästa gång garanterar jag att minst lika bra resultat. Hör av dig bara :)

Spodra Lux AB vill önska dig en jättefin sommar!

Med bästa hälsningar,
Spodra GÄNGET!
SPODRA LUX AB

2015-08-04


Flytthjälp 75m2 i Stockholm

Otroligt nöjd med all service som vi fick. Till flytthjälpen var det 2 väldigt duktiga och flitiga killar som utförde arbetet perfekt. Vi fick precis som vi ville även om det var väldigt tungt och jobbigt så körde de bara på. Städningen var också väldigt proffsigt utförd, inget att anmärka på där heller.
Vi kan bara säga att vi var väldigt nöjda och kommer absolut att kontakta denna firma igen i framtiden om vi behöver hjälp med flytt eller städ.
Tack Etti
Hej Etti!

Spodra Lux AB vill tacka dig för för ett så fint omdöme! Och inte bara för ett så fint omdöme utan också för att vi hade dig som kund, en sådan underbar människa :) Som vi alltid skriver och säger är att vi försöker att ALLTID göra vårt bästa när vi utför våra tjänster och hålla en hög nivå. Det är just sådana omdömen som lockar kunderna och vi tackar än en gång för tiden som det tog för dig att skriva detta.

Önskar dig en jättefin sommar!
Med varma hälsningar,
// Spodra GÄNGET!
SPODRA LUX AB

2015-06-25


Gräva upp 30-40 m buskar + omplantering i Upplands Väsby

Otroligt nöjd. 2 duktiga och arbetsvilliga killar som snabbt och snyggt fixade till allt enligt mina önskemål.
Tack.
Erik
Hej igen Erik,

Tack för ditt härliga omdöme! Det uppskattas verkligen!
Som vi alltid brukar säga så gör vi alltid det bästa vi kan och verkligen anstränger oss.

Behöver du hjälp I framtiden så är det bara att kontakta oss.

Med varmaste hälsningar,
Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2015-06-24


Rensa buskar & rabatter i Sollentuna

Tyvärr inte lätt att kommunicera när den som kunde engelska åkte ifrån mannen som skulle vara "proffs". Jag hade önskat mer "fir lir" men det gick inte att få fram. Det kändes slarvigt på nå vis. Hade ingen steg med så mannen fick ta en av mina utestolar som knappt höll. Har sagt detta direkt till företaget.
Hej Annica,

Tack för ditt omdöme! Vi erkänner misstaget och beklagar det som har hänt. Det har varit en dålig planering men tack vare detta så kommer vi att förbättra allt ännu mer inom våra trädgårdstjänster. Vill du anlita oss nästa gång igen (förhoppningsvis) så lovar jag dig personligen att ditt nästa omdöme om oss kommer att innehålla 5 stjärnor.

Önskar dig en underbar sommar!

Med vänliga hälsningar,
Tilek Turgunbayev
Försäljningschef
Spodra Lux AB
SPODRA LUX AB

2015-06-23


Flyttstädning i Trångsund

Vid första kontakt lät det proffsigt och engagerat. När städningen var utförd och vi skulle besiktiga så såg det vid första anblick ok ut. Men sedan upptäckte vi följande:
1. Katthår som satt fast i parketten var ej borttaget. Blev åtgärdat.
2. Ej rengjort under badkaret.
3. Ej rengjort i ugnen invändigt. Upptäckt idag 15/6.
4. Ej rengjort mellan vägg och element,kommentar: att hon ej hade redskap till det!
5. Ej rengjort på dörrlister.
Vi har visserligen fått rabatt på fakturan. Trots att ni har varit där 2 ggr efter den första städningen så känns det faktiskt inte seriöst att jag som kund ska gå med lupp och syna varenda vrå, utan jag förutsätter att anlitar jag ett städbolag så ska det vara ordentligt utfört första gången er personal kommer dit. Har haft kontakt både med er VD och Säljchef. Vi ville bara ha rent från början och det är inte för mycket begärt. Ni har erkänt att misstag har begåtts. Men ni sa att ni är lite dyrare än andra men det blir ordentligt gjort!!
Hej Nina!

Tack för tiden du lade ner på att skiva omdömet för det är något som alltid uppskattas på Spodra Lux AB!
Vid första kontakt är det alltid proffsigt men skillnaden med oss är att vi är proffsiga hela vägen ut och det har vi visat tycker vi!
Varför vi inte har dåliga omdömen här är för att vi försöker alltid att göra kunden nöjd genom att komma tillbaka och åtgärda problemet om det är något som har missats för vi har alltid en garanti på våra städningar och det har vi gjort här också. Vi har varit hos er 3 gånger som är ovanligt i vårt fall men ville att ni skulle bli nöjda så vi kom tillbaka. Den första gången har vi missat, det erkänner vi men den andra och tredje gången har ni godkänt städningen och släppt iväg oss med ett leende. Vi har den tredje gången skickat med vår arbetsledare för att verkligen kontrollera allt. Vi tycker vi har varit proffsiga hela vägen och visat det också genom att till och med dra av en normal summa från fakturan.
Ha det jättefint!

SpodraLuxAB
SPODRA LUX AB

2015-06-15


Flytthjälp 90m2 Stockholm-Sigtuna

Allt fungerade toppen! Väldigt bra service. Mycket trevliga, försiktiga och noggranna. Dock är jag inte helt säkert att jag fick dom 48m3 som utlovades. Det såg mer ut som 2st 17m3 bilar.
Hej Dallas!

Vi är glada över att det fungerade bra och du tyckte om servicen för det är den viktigaste delen för oss, kunden ska ALLTID få en toppservice som ska leda till ett minst lika bra uppdragsutförande. Vi är alltid rädda om våra kunder och gör vårt bästa.

Önskar dig en fin sommar Dallas!

// Spodra Gänget
SPODRA LUX AB

2015-06-08


Flytthjälp i Stockholm

Spodra skötte kontakten väl från första samtalet till utförd flytt.
Flyttgubbarna kom i god tid och skötte hela flytten klanderfritt och helt på egen hand.
Hej Lucas,

Tack för ditt omdöme! Allting börjar ju alltid med en god kontakt som måste självklart leda till ett bra arbete som vi hela tiden strävar efter och få en bekräftelse på detta känns SÅ bra :) Tack än en gång Lucas och hoppas på att vi är det första valet när du ska flytta eller städa nästa gång!

Ha det så bra!

Med bästa hälsningar
//Spodra Gänget
SPODRA LUX AB

2015-05-27


Flytthjälp 1rok 32m2 i Stockholm

Flytten gick snabbt och relativt smärtfritt..
Hej Erica,

Tack för att du tog dig tiden att bedöma oss :) En flytt SKA gå snabbt men alltid med hög försiktighet och självklart smärtfritt :)

Önskar dig en jättetrevlig solig sommar!

// Spodra Gänget
SPODRA LUX AB

2015-05-27


Flytthjälp & flyttstäd 39 kvm i Stockholm

Allt gick enkelt och smidigt!
Hej Elnaz,

Tack för ditt omdöme! Vi gör alltid vårt bästa för att det ska gå så enkelt och så smidigt som möjligt för vår kunder :)
Önskar dig en underbar sommar!

Med varma hälsningar,

Spodra GÄNGET :)
SPODRA LUX AB

2015-05-27


Flytthjälp av lägenhet 70m2 i Stockholm

Vi är mycket nöjda med Spodralux och den hjälp vi fick med flytten! 3 män kom, bar och lastade, lastade om lite grann så att allt skulle få plats i lastbilen och vi skulle slippa åka två gånger! Trevligt bemötande från den person som bokade, han ringde och bekräftade vår flytt dagen innan. Spodralux kan rekommenderas!
Hej Virginia,

Är ni nöjda så är vi mycket nöjda! Tack för ett fint omdöme som betyder jättemycket för oss och även för våra kommande kunder. Tveka inte att höra av er ifall ni behöver någon slags hjälp i framtiden :)
Önskar er en fortsatt trevlig dag och härlig solig sommar!

// Spodra GÄNGET!
SPODRA LUX AB

2015-05-06


Rengöring av ljus hörnsoffa i tyg i Stockholm

Ett snabbt och väl utfört arbete
Tack Anja för omdömet! Vi gör vårt bästa :)

// Spodra GÄNGET
SPODRA LUX AB

2015-05-06


Kontorsflytt 200 kvm i Sollentuna

Easy and clear communication regarding practical issues. Heavy furnitures where placed according to our instructions.
Hi Linn,

Thank you kindly for your positive feedback :)

Best regards,
SpodraGÄNGET
SPODRA LUX AB

2015-05-06


Flytthjälp, 64m2 inom Södertälje

Jag är jättenöjd. Snabba och försiktiga med grejorna
Tack Anette! Vi gör alltid vårt bästa för våra kunder :)

Ha en underbar vecka!

// Spodra GÄNGET
SPODRA LUX AB

2015-03-17


Flytthjälp, 54m2 Fruängen - Huddinge

Snabbt, smidigt och väl utfört arbete! Lätta att ha kontakt med.
Hej Emily,

Tack för omdömet! Det är egentligen så en flytt ska gå till :) Du vet vem du vänder dig till nästa gång ;)

Ha det bäst!

//Spodra GÄNGET
SPODRA LUX AB

2015-03-17


Flyttstädning av 2 rok 50 kvm i Huddinge

Mycket trevliga och gjorde ett bra jobb
Hej Erik,

Trevliga borde alla vara :) Tack för en fin kommentar och hoppas på ett fortsatt samarbete i framtiden!
En fortsatt fin dag önskar Spodra Lux AB!

// Spodra GÄNGET!
SPODRA LUX AB

2015-03-05


Flytthjälp 106 kvm i Tyresö

Ok företag var noggranna eftersom vi sagt till att vi flyttar till ny byggt inga problem med att rekommendera till andra
Hej Uwe!

Tack för ett fint omdöme! Vi brukar alltid vara noggranna och försiktiga för det måste man som en flyttfirma och när det gäller andras tillhörigheter och möbler, det är jätteviktigt! Behöver ni hjälp i framtiden så kan du alltid vända dig till oss.

Ha det så bra!

Med bästa hälsningar,
Spodra GÄNGET!
SPODRA LUX AB

2015-02-13


Hemstädning 130 kvm i Nacka

Katja som jag hade kontakt med var mycket tillmötesgående och serviceinriktad. Jag hoppas på ett gott fortsatt samarbete med Spodra Lux i framtiden.
Tack Kirsi för ett uppmuntrande omdöme. Vi ska göra så gott vi kan för att behålla dig som vår kund. Även vi hoppas på ett trevligt och långsiktigt samarbete med dig.
Med varma hälsningar,
Katja Malets
Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2015-02-09


Flytthjälp av lägenhet 38 kvm från Huddinge till Kungsholmen

Snabb återkoppling, seriösa, alltid positiva och lösningsorienterade. Min dörrmatta försvann, men det löste dem direkt - snabba och duktiga flyttkillar som hanterade flyttlasset försiktigt. Kommer rekommendera er vidare till de som vill ha en bra och effektiv flyttfirma.
Hej Natalie,

Tack för ett fint omdöme. Jag lovar att hälsa detta vidare till våra flyttkillar :) Det känns alltid bra när våra kunder beskriver hur nöjda dem är och vi tackar dig än en gång för det! Har du någonsin behov av flytt eller städ så vet du vem du vänder dig till ;)

Med vänliga hälsningar,
SPODRA gänget
SPODRA LUX AB

2015-02-09


Flytthjälp & flyttstäd 68 kvm i Stockholm

Superbra flyttfirma. Vi använde dem både till flytthjälp och flyttstädning. Otroligt serviceinriktade och måna om att utföra ett bra jobb! Kan varmt rekommendera!
Hej Alexandra!

Tack för dina fina ord! Det betyder mycket för oss när kunderna är nöjda och rekommenderat oss vidare. Vi utvecklas tack vare er som tar tid och skriver/berättar om oss till andra. Behöver du hjälp i framtiden så finns vi alltid för dig.

Ha det så fint!

Med vänliga hälsningar,

Spodra GÄNGET
SPODRA LUX AB

2015-02-06


Tvätt av 2 fåtöljer & soffa i Tyresö

Arbetet som Spodra Lux utförde var både snabbt och utmärkt utfört. Resultatet blev tre i det närmaste
"nya" möbler. Stort Tack. M.v.h Claes Ljungheimer

Kontorsflytt 110 kvm i Stockholm

Använd er inte av det här företaget! De gjorde alla fel ett flyttföretag kan göra. Saker gick sönder, långsamt utfört arbete och röker under arbetstid. De råkade dessutom låsa in sig i lastbilen med två man och all packning. 2 timmar gick till spillo för att åka till låssmed och få upp låset och släppa ut killarna. Företaget lovade att vi skulle få flytten gratis efter allt besvär men krävde sedan betalning i efterhand ändå.

Allmänt oproffsigt företag. Jag råder er verkligen till att lägga 100 kronor extra i timmen och anlita ett professionellt flyttföretag så som Säkra Händer eller Stockholms Stadsbud.
Hej Carolina!

Jag tackar för kritiken för det måste man ha som ett företag in denna bransch. Vi är ett företag som behandlar våra kunder med respekt och förståelse men vi vill ha det även tillbaka. Våra grabbar jobbade som så mycket som en människa kan jobba och det är något som vi inte kan påverka. När det gället lastbilen så är det en bil vi pratar om och lås gör sönder (det förväntar man ju aldrig) men vi tog hand om det och slutförde flytten även om det tvingade oss att åka tillbaka dagen efter. Vi krävde inte hela betalningen utan vi drog av 50% av totala summan. Ledsen att detta har hänt och tackar än en gång för din kommentar!

Önskar er en trevlig dag!
SPODRA LUX AB

2015-01-28


Flytthjälp, 74m2 inom Stockholm

Jättenöjda! Två unga killar kom. De var super snabba och jättenoga och försiktiga. De tog lite längre tid en vad dom var räknat på från början. Men de slet och jobbade så snabbt som det gick. Även två saker gick sönder. Men de löste de utan diskussion. Rekommenderar dem varmt.

Flytthjälp, 52m2 inom Stockholm

Bra service och proffsigt utförd flytt samt varsam hantering av möbler etc. Detta till ett väldigt bra pris.

Flyttstädning 33 kvm i Stockholm

Snabb återkoppling på offertförfrågan, trevliga att ha att göra med. Flexibla trots att jag bestämde mig i sista stund för att anlita dem. Jobbet (flyttstädning) beräknades ta 3-4 timmar men tog 5 timmar, jag fick dock betala samma pris som offererats vilket jag var tacksam för. Kan rekommenderas.

Flytthjälp 2rok ca 45 kvm inom Stockholm

Flyttledaren höjde betyget från en 4:a till 5:a pga hans briljans, effektivitet, optimism och flexibilitet. Prisvärt, alla lådor och möbler kom fram i samma skick som de lämnade Lgh. Rekommenderas starkt!

Flytthjälp ca 99 kvm i Stockholm

Mycket nöjd med både flyttning och flyttstädning. Snabb och bra service, välgjord städning. Kan verkligen rekommenderas.

Flyttstädning av lägenhet ca 60 kvm i Botkyrka

Perfekt städat

Flytthjälp av bohag i Järfälla-Bromma

Mycket bra servicehela vägen, kan varmt rekommendera denna firma för flytthjälp.

Flytthjälp, 73m2, Täby - Bergshamra

Allt fungerade fint!

Flyttstädning 31 m2 i Stockholm

snabbt svar på offert och bra service.

Flytthjälp av 4 rok inom Norrtälje

Proffsigt, effektivt! Mycket nöjd!

Flytthjälp ca 101 kvm i Stockholm

Flyttbilen var lite försenad på morgonen p g a mycket trafik, men Spodras chef ringde hela tiden och informerade om läget och betalningen startade inte förrän bilen var på plats. Chefen ringde sedan med jämna mellanrum under dagen och kollade att allt funkade. Mycket trevligt bemötande. Det var tre killar som skötte flytten. De pratade engelska och en del svenska. De jobbade mycket bra och var glada och trevliga.

Flytthjälp & flyttstäd 62,5 m2 i Stockholm

Bra pris, bra service med seriösa killar som hör av sig och tar ansvar. Bra städat av tjejerna och flyttpojkarna jobbade på bra. Rekommenderas

Flytthjälp 43 m2 i Stockholm

Trevliga & jättebra service. Inget att anmärka på, rekommenderar varmt!

Flytthjälp ca 73 kvm i Ekerö

Supernöjd med flytten! De kom i tid och arbeta mycket snabbt och effektivt och försiktigt! Allt kom fram helt och hela flytten gick på under den beräknade tiden. Trevligt bemötande. Kan verkligen rekommendera Spodra Lux!

Flyttstädning 59 kvm i Södertälje

Snabb och effektivt utförd flytt. Rekommenderas!

Hemstädning ca 62 kvm i Upplands Väsby

Detta städföretag utförde en perfekt provstädning.
Hoppas det blir lika bra i fortsättningen. Och att vi får behålla den personal som var här.

Flytthjälp ca 84 kvm i Stockholm

Jobbade hela tiden var effektiva och aktsamma

Storstädning av 62 kvm i Haninge

Mkt bra utförd städning och ett + för att de var punktliga!

Flytthjälp av bohag i Djursholm-Täby

We just had a very smooth move with Spodra Lux AB. The staff was very friendly throughout the service chain. The call center agent (Ignacio) really cared and the movers were kind, helpful and very efficient. Thanks a lot for the great help ...

Ogräsrensning på tomt i Järfälla

Tack för ett väl utfört arbete! Punktliga, effektiva och noggranna! Tog bort vartenda litet ogrässtrå på hela tomten!

Flytthjälp, 94 kvm i Tyresö

Trevligt bemötande vid beställning.
Bra bemanning vid flytt, snabbt genomfört.
Noggrann genomförd flyttstäd.
Moderata priser.
Vore bra om man både när det gäller Flytt o Städ
hade en Svensktalande med i arbetslaget.
Svårt för kund om man inte kan tala Engelska.
En man ur laget kunde, dock hade jag inga problem,
då jag själv pratar språket.

Flytthjälp ca 120 kvm i Upplands-Bro

Inget att klaga på. Allt fungerade bra!

Flytthjälp, 70 kvm i Stockholm

Trevliga och effektiva.

Gräsklippning ca 1200 kvm i Norrtälje

Gräsklippning väl utförd.

Flytta kontor om 363m2 inom Stockholm

Offert flytt av kontor - 30 sekunder efter att min förfrågan lagts ut på offerta ringde det en kille från Spodra & det kändes ju väldigt positivt och drivet men 1 minut senare så var jag lite undrande över vem jag hade i andra änden av luren. Fick frågor om hur många bilar det behövdes??!!! Hur i hela världen kan jag veta det - är det inte det som en besiktning och en offert skall visa på? Fick dock besök av två killar samma dag - en äldre man som var VD men som inte talade svenska samt en ung kille som ställde frågor och tolkade. Jag fick ett ganska oseriöst intryck av dessa båda - kändes inte som om de flyttat för företag innan och då kanske de ska hålla sig till privatflyttar. Har inte heller fått någon offert från dem så det är synd att inte ett mer seriöst företag fick chansen (man får ju max 6 förslag via offerta) Det var till och med de på jobbet som starkt ifrågasatte ifall dessa var ute och rekade för att se vad vi hade för "dyrbarheter" på kontoret och sådant känns olustigt.
Hej Jeanette!

Tack för ditt omdöme!
Det känns jättetråkigt att du upplevde oss på det sättet för det var absolut inte meningen att en sådan tanke skulle dyka upp. Vi är ett företag som tar våra kunder med största allvar och det är jättemånga som tycker likadant bland annat dem som har varit här och lämnat omdömen. Offerten skickades inte för att ni behöve mer bilar än dem vi hade och det kändes bättre att lämna detta till dem som har mer bilar och klarar av flytten (Inget annat än ärligt). Vi är ett profesionellt företag som inte går runt och rekar utan vi går runt för att kolla vad som är känsligt, vad som finns och hur allt detta ska handeras så att inget gör sönder och det var bara den tanken som vi hade när vi gick runt och "rekade".

Spodra Lux AB önskar dig en underbar dag och jättefin vecka!

Med vänliga hälsningar,
Tilek Turgunbayev!
Försäljningschef
SPODRA LUX AB

2014-06-25


Flytthjälp av bohag Östermalm - Solna

Efter att ha gjort en förfrågan på Offerta.se blev jag ganska snart uppringd av Spodra Lux AB. En mycket trevlig kille hörde sig för om uppdraget och berättade lite om hur de arbetade. Efter att ha tagit del av samtliga offerter föll valet på Spodra Lux AB. Tid och plats bestämdes. På utsatt dag och klockslag kom några mycket trevliga killar och utförde sitt arbete på ett snabbt och smidigt sätt. Vi är mycket nöjda med Spodra Lux AB´s insats och kommer helt klart att anlita dem igen vid behov. Rekommenderas! /Dan

Flytt av bohag från 84 m2 inom Enskede

Flytten gick väldigt smidigt och tog endast 3,5 timmar. Trevligt bemötande både av säljaren och de två flyttkillarna som jobbade mycket effektivt och hanterade sakerna varsamt. Jag är nöjd med mitt val av flyttfirma.

Flyttstädning 130 m2 i Haninge

Totalt omöjligt kommunicera med städarna på annat än engelska som bestog av YES/NO och framförallt DEFEKT. Standard ordet DEFEKT dom använde när det inte blev rent på 2 sekunder.
T.ex Fönster Defekt då det inte blev rent på 2 sekunder, Fick fixa det själv rakbladsskrapa istället.
Städar inte under garderober sch satt spindelnät kvar efter städning.
Golv flammiga och fortfarande smutsiga,
Rekomenderas INTE!
Hej Helena,

Vi är hemskt ledsna över det som har hänt och det kommer vi absolut ta ett lärdom av. Man växer inte utan kritik och den kritiken som vi på SpodraLux AV får är alltid bra och vi tackar för din kommentar.

Om vi nu går över till städningen så hade vi en arbetsledare på plats som paratade ganska bra svenska men och andra sidan så är inte språket nödvändig när man gör en flyttstädning för personalen ska ALLTID veta vad som ska städas och det som har hänt är inte ACCEPTABELT. Vi ska ta detta med personalen.

Ni hade också 72 timmars NÖJDKUND garanti som ni kunde uttnytja men vi fick aldrig veta något. Skulle vi ha fått den informationen direkt då skulle vi ta hand om det DIREKT som vi lovar till våra kunder för vi strävar efter ENBART nöjda kunder.

Hoppas på er förståelse och önskar er en underbar dag!

Tack än en gång för kommentaren.

Vänliga hälsningar
Tilek Turgunbayev
SpodraLux AB
SPODRA LUX AB

2014-05-19


Flytthjälp ca 38 kvm i Stockholm

Jobbade snabbt och effektivt. Nöjd

Flytthjälp ca 56 kvm i Sundbyberg

Toppjobb!
Spodra Lux fixade min flytt den 8/5 från Sundbyberg till Danderyd på kortare tid än planerat. Killarna var punktliga, snabba, effektiva och trevliga. Gjorde tom mer än förväntat då en monstergarderob inte gick ut genom dörren. Den monterades ned och sen upp igen på nya stället. Flytten blev en smidig historia. Rekommenderas varmt!
/annakarin

Flyttstädning ca 126 kvm i Stockholm

Bra kommunikatio, stämde även av dagen innan på eget initiativ.
Bra utfört jobb. Det är detta man vill ha.

Flytthjälp ca 81 kvm i Huddinge-Tullinge

Dom var effektiva och starka, särskilt en soffa som som var besvärlig greja dom bra

Flytt till 1:a i Stockholm

Punktliga, snabba o försiktiga med möblerna. Kan absolut rekommendera Spodra Lux. Kommer säkert anlita dem själv igen:-)
Hej Anneli!

Tusen tack för så varma ord och vi kommer bli glada att hjälpa till när du behöver hjälp nästa gång!

Ha ett fantastiskt vår och underbar sommar!

Vänligaste hälsningar,

Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2014-04-22


Flytthjälp 138 m2 i Järfälla

Bra jobbat!

Flytt från kontor till soptipp i Stockholm

Väldigt snabba och duktiga killar som hjälpte till att både möblera om hos oss internt samt slänga de möbler som vi ville bli av med. Väldigt skönt!
Hej Linnea!

Tusen tack för ditt härliga omdöme! Vi är glada när våra kunder är glada!

Varmt välkommen åter och hoppas att du kommer att ha ett fantastiskt vår & härligt sommar!

Med vänliga hälsningar,

Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2014-04-09


Flytthjälp 42 m2 i Sollentuna

Superbra utförd arbete! Flytten tog inte heller längre tid än beräknat, vilket var skönt. Städningen tog lite längre tid men det var fast pris. Trevlig kontakt och man kände sig omhändertagen. :)
Hej Miona!

Vi är så glada att höra om att tjänster var utförda till ditt nöje och belåtenhet! Våra viktigaste mål är att skaffa ett långsiktigt samarbete med varje enskild kund samt behålla altid exeptionalitet!

Jag är övertygad om att Ignacio har lyckats med detta mål väldigt väl! Du är alltid välkommen att höra av dig till oss och besöka oss!

Ha ett fantastiskt vår & sommar!

Vänligast,
Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2014-04-04


Flytthjälp ca 70 kvm i Stockholm

Jag anlitade Spodra Lux för flytthjälp. Killarna var punktliga, effektiva, snabba, trevliga och försiktiga. Det gick väldigt bra allting. Jag är supernöjd och kommer att använda mig av Spodra Lux igen och kan verligen rekommendera dem. Ett extra tack till Tilek säljaren som har varit väldigt service minded och gjort ett bra intryck.
Hej John!

Stor tack till dig för så fantastiskt lätt och härligt samarbete och du är alltid välkommen att höra av dig till oss om vi kan hjälpa till med något!

Vi strävar alltid efter högsta kvallité på både tjänsteförmedling samt arbetsutförande och jag är ganska övertygad om att Tilek har förmedlat information på bästa möjliga sättet!

Ha ett fantastiskt vår och härligt sommar!

Soliga hälsningar,
Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2014-04-04


Flytt av bohag ca 40 m3 i Stockholm

Tusen tack för fantastisk insats vid min flytt! Är framför allt tacksam för det mycket fina bemötandet och viljan att hitta bästa möjliga lösning för just mig.
Hej Anneli!

Tusen tusen tack för ditt omdöme! Vi strävar alltid till bästa resultat och tror att vi har uppnått det denna gång med :-)

Jag kommer att bli glad att hjälpa till någon annan gång i framtiden och önskar dig och familjen ett underbar vår!

Hälsningar,
Laura Shender och Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2014-03-28


Flytthjälp ca 64 m2 i Nacka

Jag hade kryssat för i min förfrågan att jag ville bli uppringd på kvällen från ev flyttföretag som skulle vara intresserade av att utföra min flytt. Det här företaget ringde upp mig två gånger mitt på dagen, på arbetstid och när jag sa att jag satt på arbetet så fortsatte mannen bara att prata försäljarsnack och verkade inte förstå/respektera att han störde i mitt arbete. Varför kryssa för en tid på dagen när man vill bli kontaktad om detta inte respekteras? Enda företag dessutom som skickade flyttförslag med rutavdrag för själva flytten vilket man faktiskt inte kan få rutavdrag för. Kändes inte seriöst.
Hej Britta!

Tack så jätte mycket för ditt omdöme! Även om det känns trist att du har haft ett sådant upplevelse av vårt arbete - kommer det att hjälpa oss i framtids utvecklingen enormt!
Tyvärr, inte alltid kan man uppnå ett utmärkt resultat även om det är det viktigaste! Jag tror att det har blivit flera missar på ett och samma gång och kommer att vara jätte glad att ändra på det!

Ring gärna mig personligen så att vi har möjlighet att diskutera alla detaljer!

Med vänliga hälsningar,

Laura Shender
Försäljningschef

Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2014-03-17


Flytthjälp 2 rok i Norrtälje- Täby

Jag tycker att de gjorde ett jättebra jobb. De var snabba, organiserade och försiktiga.
Killarna som gjorde jobbet var trevliga och tillmötesgående. Det var även personen jag
talade med när jag gjorde min beställning. Det enda negativa jag kunde se var att jag var
tvungen att korrigera färdväg ett par gånger, annars var det perfekt.
Rolf Waern
Tusen tack, Rolf! Det var ett utmärkt samarbete och hoppas att vi har äran att erbjuda mer hjälp i framtiden!
Resevägar kan ibland gå helt tokigt till och det är alltid trevligt att finna någon som kan hjälpa till :-)

Ha ett underbar vår & sommar!

Vänligast,
Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2014-03-08


Flyttstädning & bortforsling av bohag, 77 kvm i Upplands-Bro

Städningen var över förväntan.
Tusen tack, Kristina för ditt omdöme och varmt välkommen åter!

Ha ett underbar vår!

Vänligast,
Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2014-03-02


Flyttstädning 24 kvm i Stockholm

Mycket effektiva och bra resultat. Rekommenderas!
Hej Linnéa! Tusen tusen tack för så härligt respons! Du är alltid välkommen och ha ett underbar vår!

Vänligast, Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2014-03-03


Flyttstädning 35 kvm i Stockholm

Trevligt bemötande av kundtjänst och väl utförd flyttstädning!
Kan absolut rekommendera Spodra Lux och kan tänka mig att använda mig av dem igen om tillfälle dyker upp!
Hej Maria!

Vi tackar så hjärtligt för ditt rekomendation och kommer att bli glada och hälsa er varmt välkommen åter!

Ha ett fantastiskt vår!

Vänligast,
Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2014-03-03


Flyttstädning, 45 kvm i Sollentuna

Flytt- och städhjälp fungerade mycket bra.
Tack så mycket, Jan för omdömen! Alltid välkommen att kontakta oss om behovet uppstår - vi hjäper till med glädje!

Ha ett underbar vår!

Vänligast,
Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2014-02-10


Flytthjälp & flyttstäd 1 rok inom Stockholm

Proffsigt bemötande, bra och försiktigt flyttkillar. Städningen var mycket bra!

Flytthjälp 73 kvm i Solna

Jag anlitade Spodra Lux för flytthjälp och flyttstäd, flyttkillarna kom exakt på utsatt tid och var väldigt flexibla när det visade sig att vår hiss hade stannat. De fick köra igång med källaren tills hissen var igång igen, inga problem. De jobbade på superbra och vi är supernöjda!

Supertrevligt bemötande, både på mail innan arbetet och av dem som kom och utförde arbetet.

Städningen var helt fantastisk, allting glänste i hela lägenheten, och jag är en kräsen pedant :)

Kan varmt rekommendera Spodra Lux!!
Ibland händer det som är inte planerad alls och det viktigaste är att lösa situation eller poblem på smidigaste sättet för båda parter. Som vi ser har vi lyckats med detta och är väldigt glada för det!
Tack så mycket, Johanna för så underbar samarbete och hoppas att du kontaktar oss om i fall du behöver mer hjälp eller något annat du undrar över!

Ha en mysigt Jul och verkligen Gott Nytt År!

Varmaste hälsningar,

Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2013-11-26


Flytthjälp 47 kvm i Stockholm

Jag är supernöjd med Spodra Lux AB. Fick snabbt svar, fick offert snabbt, vi var överens snabbt. Både flytt och städ får högsta betyg, de var i tid, det gick väldigt smidigt. De ringde 45 min innan städningen var klar så att jag hade god tid på mig att åka dit och inspektera.
Kan varmt rekommendera dem!
Hälsningar
Malin
Tusen tack, Malin för så varma ord! Vi är alltid glada att hjälpa till! Samarbete med dig gick alldeles utmärkt och ring gärna om vi kan hjälpa till med något annat!
Ha ett underbar avslut på året och hoppas att nästa år kommer med lycka, kärlek och framgång!

Varma hälsningar,
Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2013-11-04


Flytthjälp ca 40 kvm Ink. packning i Botkyrka

Bra kontakt och arbetet utfört snabbt och ordentligt.

Flytthjälp 5 rok 111 kvm i Stockholm

Mkt bra, prisvärt och snabbt jobbat. Kan tipsa om att använda spodra lux vid flytt/ flyttstäd. Mkt nöjd.

Flytthjälp ca 58 kvm i Stockholm

Jag är mycket nöjd med hur min flytt sköttes av Spodra Lux. Killarna var väldigt snabba OCH försiktiga. Dom var glada lättsamma och positiva. Kom på pricken klockan nio, utsatt tid. Jag är mycket nöjd och rekommenderar dom gärna
Agneta

Flytthjälp ca 64 kvm i Stockholm

Bra. Trevliga.
Tusen tack för din omdöme och vi kommer att bli glada att hjälpa till någon annan gång!

Varmaste hälsningar,
Teamet från Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2013-08-12


Flytthjälp ca 72 kvm Katrineholm- Solna

Supernöjd, flyttningen flöt på bra och städningning vart kanon.
Kommer anlita dem igen vid behov. Är mer än tacksam för att jag vart erbjuden städning i samband med flyttförfrågan. :)

Flytthjälp ca 45 kvm i Stockholm

.

Flytthjälp ca 158 kvm i Järfälla

Nogrannt och effektivt utfört arbete !

Fönsterputsning, 11 st + balkong på Lidingö

Hej!
Fick en telefon offert betr. fönsterputsning av min 3:a på 11 fönster och inglasad balkong. Priset var horribelt. Offerten var på 2.400:- EFTER rutavdrag medan andra tar ca 700:- efter rutavdrag. Horribelt! Kan man få kunder med den offerten? Jag nappar i varje fall inte på et spdant erbjudande.

Flytthjälp, 1 RoK i Hornstull - Telefonplan

Supernöjd med allting!

Fönsterputsning. 20-30 i Huddinge

Mycket tydlig offert, trevliga i telefon.

Flytthjälp 86 kvm i Stockholm

Oseriöst att svara att de kan flyttstäda när man ber om flytthjälp!!!!
Inte intressant, kommer inte att bli den gång jag behöver flyttstäd heller....

För att detta ska synas så behövs jag ge betyg , men de ska inte ha någon stjärna alls...
Hej Jocke!
Tack för din ömdömme - det är väldigt uppskattad och hjälper oss att utvecklas och bli ännu bättre i framtiden!
Det som har hänt är ett otroligt missförstånd i både komunikation och presentation. Vi är ett företag som erbjuder olika tjänster så som städ, bygg, trädgård och givetvis - FLYTT tjänster och har många nöjda kunder som har fått sin flytt ordnat. Referenser fins så klart på begäran!
Vi kommer att se till att det framgår tydligt information ut till våra kunder och det sker inga mera misstag i framtiden! Vi beklagar alla alla obvekvämheter som detta kan medföra och tackar än en gång för påpekandet!
Ha en underbar sommar!
Mvh,
Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2012-06-19


Flytthjälp i Salem

Inte intresserad av städning.
Inte ett relevant erbjudande eftersom jag sökte flytthjälp, inte städhjälp, framgick tydligt av min uppdragsbeskrivning.
Hej Daniel!
Först och främst vill vi tacka dig för din omdömme och ber om ursäkt att det har blivit så stor missförstånd i både komunikation och företags presentation.
Vi kommer att se till att den är rättad och det framgår tydligt information ut till våra kunder, för vi erbjuder bl.a FLYTT tjänster med mycket förmånliga paketpris lösningar till våra kunder!
Vi beklagar alla obekvämheter som detta har medfört och kommer att se till att det händer inte igen i framtiden!
Tack för din hjälp i våran utveckling!

Mvh,
Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2012-06-19


Flytthjälp 69 kvm i Stockholm

Lägg av med att svara på flyttförfrågningar då ni erbjuder städning, TACK!
Ni är säkert duktiga på det ni gör men det blir oseriöst i mina ögon.
Hej Christofer!

Vi vill tacka dig för omdöme och påpekandet på våra brister, så att vi kan utvecklas och blir ännu bättre i framtiden!
Det har blivit otroligt missförstånd både i komunikation och företags presentation som har orsakat att information har inte gått ut till våra kunder tydlig och klart. Om du kollar på omdöme från Susanne Aurell, så framgår det att vi har utfört både flytt och städning åt henne bl.a. Vi erbjuder FLYTT tjänster med förmånliga paketpris lösningar åt våra kunder.
Beklagar alla obekvämheter som detta har medfört och kommer att se till att det kommer inte ske i framtiden igen!

Ha en underbar sommar!

Mvh,
Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2012-06-19


Flyttstädning, lgh 80 m2 i Stockholm

En mycket väl utförd flytt och efterföljande flyttstädning.
Rekomenderas varmt!
Absolut 5 stjärnor!
Mvh Susanne Aurell

Flyttstädning 104 kvm+fönsterputs i Stockholm

Snabba och riktigt duktiga, rekomenderat till flertal av mina vänner som redan har anlitat dem och också är väldigt nöjda.

Flytthjälp 2 rok i Upplands-Bro

Varför svarar de på min förfrågan om flytthjälp när de utför städning?
De tar bara en plats av dem 6 möjliga för de som vill svara på min förfrågan.

MVH Daniel Farine

Hemstädning, 60 m2 i Stockholm

Vi har haft tre städningar och är mycket nöjda. Bra, snabb och flexibla i det praktiska upplägget och bra genomförd städning. Vi rekommenderar gärna företaget till andra.

Flyttstädning 29 kvm i Stockholm

Väl utförd städning. Killarna kom i tid och utförde arbetet till belåtenhet.

Fönsterputs av 2:a inför visning i Stockholm

Anlitade dem för fönsterputs - de var oerhört snabba och resultatet blev kanonbra!

Hemstädning 35 kvm 1 gång/månad i Stockholm

otroligt proffsiga, noggranna och man kände att man lämnat sitt hem i trygga händer!
mitt hem känndes helt nytt, super nöjd! om man ska finna något som var lite mindre bra var att alla tyvärr inte kunde tala engelska. men det gick fint.

Fönsterputsning av 15 fönster + 3 glassidor i uterum 4x 2 meter i Värmdö

Resultatet av fönsterputsningen är mycket bra. Arbetet utfördes mycket noggrant och professionellt.

Fönsterputsning av 19 st fönster i Norrtälje

När det gäller fönsterputsning ger jag Spodra högsta betyg. Jobbet gjordes noggrant och jag kan rekommendera Spodra. 5 stjärnor!

Putsning av fönster i Huddinge

Anlitade för fönsterputs. Fick svar fort och när vi väl bokade så kom dom i tid.
De jobbade kvickt men de fick efter inspektion göra om ett par fönster lite grann. I övrigt är vi nöjda.

Hemstädning av lgh på 120 m2 i Stockholm

Hej.
Oklart om något rengöringsmedel används,endast ca 1/2 dl var taget från flaskan,har golven torkats med endast vatten? Luktade inte nystädat i huset.
Torkat golven och dammat bra.Oklart om rengöringsmedel används vid rengöring av toaletten? Skåpen under diskbänk ej torkade.
Mvh
Katarina
Vi använde oss den gången av ett professionellt allergianpassat luktfritt rengöringsmedel. Sedan dess har kunden själv köpt rengöringsmedel och Katarina har varit en nöjd kund som vi fortfarande utför hemstädning åt och har ett gott samarbete med.

Elias Koskinen
Kundansvarig
Spodra LUX AB
SPODRA LUX AB

2011-05-19


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).