Sense4 Solutions AB

Michael Cavallin
Kontaktperson
user Michael Cavallin
phone 070-218 24 00
Adress
pin
Linjegatan 3d
302 50  Halmstad

Företagsbeskrivning

Vårt motto är "Företagande ska vara roligt, inte krånglig". Vi hjälper små och mellanstora företag i hela landet genom att arbeta med administrativa kringtjänster. Vi har blivit specialister på att tillhandahålla service på distans - det spelar ingen roll var i världen du befinner dig. Genom att erbjuda tjänst på distans kan vi hålla nere våra lokal- och lönekostnader och därmed erbjuda er ett bättre pris.

Ca 60% av vår verksamhet är idag redovisning med 4 stycken utbildade ekonomer. Vi är ett relativt litet företag som sitter vid Högskolan i Halmstad och där vi gärna ser ett samarbete med studenter som tidigt vill omvandla teori till praktik. Genom att välja oss ger du alltså fler möjligheten att snabbare komma ut på arbetsmarknaden. Samlat har vi över 10 års erfarenhet med ett 40-tal befintliga kunder både inom löpande redovisning såväl som bokslut.

Ca 40% av verksamheten är administration där vi hjälper företag med hemsidor, PR, social media, sökmotoroptimering och i viss mån även personalfrågor och HR. På denna avdelning är vi 2 anställda som arbetar med verktyg för att öka er digitala närvaro och se till att ni syns online.

Vi försöker att i den mån det går alltid arbeta med fast pris. Du som kund ska alltid känna en trygghet i vad du kommer att betala varje månad - utan överraskningar. Våra konkurrenter debiterar ofta per timme vilket bidrar till en stor osäkerhet för dig som kund - det sätter vi stopp för. I utbyte ber vi om lyhördhet och möjlighet till att omförhandla avtalet om arbetad tid inte står i proportion till avtalad ersättning.

Vi ser fram emot kommande samarbeten - välkommen till Sense4 Solutions där företagande är roligt - inte krångligt!

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Löpande bokföring åt AB i Jönköping

En engagerad personal och snabb service. Dom har en bra konversation via mejl vilket gör det smidigt för oss att jobbar med dem på distans. Michael och personalen är alltid ett steg förre och väldigt trevliga att jobbar med.
Dom hjälper oss att kunna växa och utvecklas.
Vi rekommendera deras tjänster varmt

Registrering av bolag i Bandhagen, Stockholm

Sense4 Solutions har gett oss en helhetslösning i vår etablering på ett mycket strukturerat och professionellt sätt. Detta stabila företag erbjuder lösningar med stort intresse och engagemang. Dessutom gör dom det genom en möjlighetsbaserad långsiktig kundrelation i fokus. Vi rekommenderar deras tjänster varmt.

Bokslut i Stockholm

Mycket professionellt bemötande och utan tvekan bland den bästa servicen jag upplevt inom denna bransch! Min kontakt Michael är otroligt kompetent och tog mitt bokslut från ren huvudverk till en enkel signatur.

Rekommenderar starkt!

Privat deklaration i Södertälje

Professionella och mycket trevliga.

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


IT24 Develops AB

Vi är väldigt bra på att programmera affärssystem - genom samarbetet med Sense4 Solutions kan dom hjälpa oss med vår bokföring, bokslut, årsredovisning och deklaration och vi kan hjälpa dom och deras kunder med att koppla samman system med bokföringsprogrammet. Ett effektivt och bra samarbete som gynnar båda parter. Nu har vi haft Sense4 Solutions i snart 2 år och ser fram emot ett fortsatt långvarigt samarbete.

Kontakt
VD - Martin
Martin@it24develops.com
076-116 50 51

Monthlycup AB

Monthlycup AB är Sverigeledande inom försäljning av menskoppar. Sense4 Solutions har sedan 2016 haft möjligheten att hjälpa bolaget strukturera upp sin ekonomi i förhållande till dess snabba tillväxt. Idag sker all bokföring digitalt och enkelt med attestflöden och där leverantörerna skickar in fakturor direkt in i systemet. "Vi är oerhört tacksamma för all hjälp vi har fått och vi har rekommenderat Sense4 Solutions till många av våra vänner som också är företagare".

Kontakt
VD - Lisa
Lisa@monthlycup.com
073-502 98 18

Ritlust

Ritlust är genom företagaren Anneli en grafisk designer som grundades 2017. Från första dagen hjälpte Sense4 Solutions till med registreringen av den enskilda firman och har sedan dess inte bara fungerat som redovisningsekonomer utan även som stöd för att få verksamheten att växa. "Växer min verksamhet så växer även Sense4 Solutions - ett sunt sätt att resonera" säger Anneli.

Kontakt
Anneli
anneli.j@icloud.com
070-810 64 26

Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Folksam*
Beloppsbegränsning: 1000000*
*Företagets egna uppgifter.


FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.