Rättsten Entreprenad AB

Tim Olsen
Kontaktperson
user Tim Olsen
phone 08-500 052 44
Adress
pin
Silovägen 3
136 50  Jordbro

Företagsbeskrivning

Rättsten AB startades 2010 av Denis Karnei.
I grund och botten var det ett företag som sysslade med sten och markarbeten, Denis märkte snart att kunden oftast sökte en helhetslösning, alltså en totalentreprenad. Han slog då ihop firman med sin brors företag som också bedrev byggverksamhet. Med gemensam kunskap handplockades de skarpaste hantverkarna till ett manskap som idag består av 25 personer på företaget och därmed var Rättsten Entreprenad AB i drift!
Under 2016 har Rättsten startat upp två dotterbolag;
-Rätta Fönster i Sverige AB som bedriver direktförsäljning, och installation, av fönster och fönsterdörrar. Tack vare ett delägandeskap i fabriken hålls kostnaderna nere men med bibehållen kvalité.
-Deksal Byggmaterial AB. Ett bolag som köper in, lagerför och vidaresäljer byggmaterial till företag. Allt ifrån skruvar och gipsskivor till cellplast och betongelement.

Vision
Rättstens vision är att vara ett självklart val för företag och privatpersoner när kvalité och byggkunskap i ett helhetsperspektiv är viktigt. Rättsten skall till kunden tillföra ett mervärde och ett förtroende när tid och totalkostnad med ett miljö och säkerhetstänkt är en naturlig del i arbetet och tjänsten. Rättsten har som strävandemål att vara ett green-tech företag i byggbranschen.

Affärsidé
Rättsten Entreprenad AB säljer och prefabricerar byggmaterial/tjänster till företag, fastighetsägare och privatpersoner i Stockholm och angränsande län. Vår specialitet ligger i anpassade tjänster till stora företag med kunskap, säkerhetsarbete och miljötänk integrerat med kundens önskemål. Det gör oss till ett kostnadseffektivt val.

Miljöpolicy
Avfall källsorteras efter de förutsättningar som står till buds på arbetsplatserna. I entreprenadåtaganden där Rättsten svarar för avfallshanteringen sker källsortering enligt de kriterier som erbjuds av deponi/mottagningsföretagen. Omfattningen av källsortering fastställs för varje projekt. I bedömningsgrunderna ingår den miljöbelastning som följer av ökat transportbehov vid ökad grad av sortering. Material/produkter väljs enligt substitutionsprincipen för att minska mängden miljöförstörande ämnen. Principen används utifrån föreskrivna (eller träffade avtal om) materialval och ekonomiska konsekvenser vid alternativa val. Vidare påverkar faktorer som produkternas påverkan på den omgivande miljön, resurshushållning samt emissioner till vistelsemiljö.Inköp sker i första hand via lokala återförsäljare. Drift och underhållsinstruktioner upprättas i den mån som avtalats för att underlätta framtida underhållsarbeten. Gällande lagar och normer skall uppfyllas.

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Helrenovering av 2 badrum 10+6m2 i Nynäshamn

Vi var extrem nöjda när vi såg slutresultatet, till och med bättre än vad vi väntade oss. Rekomenderar företaget starkt. Bra folk och vettigt pris //Marcus

Totalrenovering av badrum 4m2 i Skogås, Huddinge

Trevligt bemötande från första kontakt. Rimlig offert och duktiga hantverkare. Jag är jättenöjd och rekommenderar Rättsten varmt!
Hej Camilla.

Tack för ett gott omdöme. Det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och vi hoppas att ni kommer att trivas gott i ert nya badrum.

Varmt välkomna åter!

Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2017-02-14


Tillbyggnation i Täby

I april 2015 bokade jag möte för genomgång av mitt projekt, trots bekräftelse dagen innan kom ingen på mötet. Jag kommer i ärlighetens namn inte ihåg om någon dök upp en annan dag istället. Nu sitter jag här, har tagit ledigt från jobbet för det möte som jag bokat in med rättsten igen, ett och ett halvt år senare. Klockan är 1½ timme efter utsatt tid och ingen är på plats nu heller. ¨

Kanske är rättsten ett jättebra företag när det kommer till bygg-delen, men det inger inget vidare förtroende när man inte dyker upp på bokad tid. Visserligen fick jag aldrig en bekräftelse på tiden denna gång som jag bokat via deras system, men inte heller något som visar att tiden inte skulle fungera.
Hej!

Vi ber så hemsk mycket om ursäkt för detta. Han som var inbokad på mötet var sjuk och vi glömde helt enkelt att stämma av i hans kalender om han hade några kundbesök inbokade den dagen.

Du fick iallafall en offert från oss som vi hoppas är till belåtenhet!

Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2016-10-17


Nyckelfärdigt hus med puts 256m2 Nynäshamn

Efter en lång resa med många uppförsbackar vill jag ändå säga att vi blev mycket nöjda med resultatet och kan rekommendera gänget på Rättsten.

Professionellt bemötande. Problem löstes snabbt och vid motgångar under projektet var det klart ge och ta från båda sidorna.
Här vill jag speciellt tacka Jon som bjöd på vissa oförutsägbara kostnader med deras lyhördhet och instängning av att slutföra huset precis så som vi ville få det.

Vi vill även tacka Tim och Emil för all stöd. Därför kan vi rekommendera Rättsten med ett varmt hjärta.
Hej Anna!

Tack för ett gott omdöme. Det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och vi hoppas att ni kommer att trivas gott i ert nya hus.

Varmt välkomna åter!

Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2017-02-14


Renovering av badrum & golv i lägenhet i Solna

Rättsten gjorde ett fantastiskt jobb, helrenovering av badrum, byte av golv och dörrar i hela lägenheten. Allt var otroligt fint och noggrannt gjort. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Rättsten, bra kontakt med Sebastian och Artur som verkligen lyssnat och korrigerat smâsaker i efterhand, kanonbra hantverkare. Vi valde Rättsten främst pga att de var billigast och hade fina omdömen sedan tidigare och vi blev verkligen inte besvikna. Samt gjorde de hela jobbet pâ ca 2,5 veckor, imponerande. Tveka inte att anlita dem.
Hej Erika.

Tack för ett gott omdöme. Det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och vi hoppas att ni kommer att trivas gott i ert nya badrum.

Varmt välkomna åter!

Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2017-02-14


Badrumsrenovering 3 kvm i Stockholm

Vi anlitade Rättsten för att göra vårt badrum och vi blev supernöjda. Om vi ska göra om något mer badrum i framtiden eller andra projekt så är det utan tvekan Rättsten som vi kommer att vända oss till. Bra pris, effektiva och väldigt trevliga. /Johnny och Tanja på Kungsholmen :)
Hej på er! :)

Tack för ett gott omdöme. Det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och vi hoppas att ni kommer att trivas gott i ert nya badrum.

Varmt välkomna åter!

Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2016-09-16


Badrumsrenovering 5 kvm i Stockholm

Detta företag rekommenderas inte!
Rättsten anlitades för att renovera vårt badrum på ca 5 kvm i Juni. Det skulle ta 6 veckor men det tog 11 veckor!
Tidsramen var viktig för oss och blev lovade dyrt och heligt att det skulle bli klart i tid. Sen börjar de med att nästan inte jobba någonting på ca tre veckor! Arbetsledaren svarade sällan och ringde inte upp enligt överrenskommelse. När han senare byttes ut kom projektet igång men förseningen togs aldrig igen trots många nya löften.
De slog hål in till grannen, ingen hörde av sig till oss, det var GRANNEN som ringde och undrade vad som hade hänt när de såg hålet i väggen på kvällen.
En lång historia kort : projektet har kantats av tomma löften, dålig kommunikation och ett kundbemötande tagen från någon reality-show innan de arga kända proffsen kommer in.
Att de sätter kundnöjdhet i första rummet är rent skitsnack! De vägrade kompensera oss för alla problem utöver det låga vitet som stod i kontraktet. 750 kr per påbörjad försenad vecka....
Hej Simon!

Vilket hårt omdöme! Du har inte nämnt det anmärkningsfria, fina badrummet du har fått. Men vi har tagit till oss av kritiken, det är du redan medveten om. Du blev förvarnad om att det kunde bli svårt att hålla tidsplanen mitt under sommarsemestrarna. Och tyvärr blev det en liten fördröjning i början vilket försköt hela arbetet. Detta är vi mycket ledsna för och vi har kompenserat dig enligt avtalet. Någon ytterligare kompensation har du inte specificerat? Vi strävar alltid efter nöjda kunder så du får gärna kontakta oss för att diskutera kompensationsfrågan ytterligare.

Värt att nämna är också att våra arbetsledare inte alltid kan svara i telefon eller ringa upp direkt - men vi återkommer alltid! Men att ringa fyra olika personer här flera ggr per dag gör inte vårt arbete lättare heller. Vi förstår din frustration men du har fått ett väldigt fint badrum och du var medveten om eventuell tidsförskjutning redan innan arbetet påbörjades.

Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2016-09-16


Parteill/renovering av 2 badrum i Tullinge, Botkyrka

Jag renoverar min villa från 1990 och anlitade Rättsten för att göra om mitt badrum. SOLKLAR 5 stjärnor. Dom har varit lyhörda för mina behov, jobbat otroligt snabbt och effektivt. och badrummet blev superfint. Kommer garanterat att anlita Rättsten igen när badrummet på övervåningen skall göras om. Keep upp det good work.
MVH Patrik Numminen Mellanbergsvägen
Hej Patrik.
Tack för ett gott omdöme. Det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i er nya badrum.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2016-09-13


Utbyggnad av hus från 1938 i Bromma

Rättsten rekommenderar jag varmt att utföra denna typ av helhetsuppdrag - utbyggnad och renovering av villa i form av generalentreprenad.

Det här tycker vi är det som gör Rättsten en mycket bra entreprenör:
1. Kvalitet - mycket duktiga hantverkare inom alla områden
2. Tempo - allt utfördes på rätt tid och med rätt folk
3. Lyhörda - kommunikationen har fungerat utmärkt med byggare och kontor.
4. Planering - hela tiden fanns en plan, både för själva bygget men också vad gäller kalkyl och kontrakt.

Enda lilla plumpen är att det tog lite väl lång tid att slutföra det allra sista momenten - antar att det mest berodde på semestrar m.m. nu innan sommaren - annars hade betyget varit en klar 5:a!

Ett speciellt tack till Adrian som löste allt på plats och till Tim som var en stöttepelare på kontoret!

Jag kommer såkerligen att anlita Rättsten igen när vi behöver göra nåt mer på vårt hus :)
Hej Peder.
Tack för ett gott omdöme. Det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i er nya tillbyggnad.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2016-09-13


Byte av ca 800 fönster åt brf i Sundbyberg

Mycket nöjd från första kontakt tills montering var klar. Bra pris, mycket duktiga hantverkare, snabbt och effektivt. Det gick snabbt och proffsigt, återkopplade direkt på vår förfrågan om fönster- och balkongdörrsbyte.

Vi blev verkligen supernöjd och kan varmt rekommendera företaget. Det som avgjordes för oss var att vi fick ett bra paketpris, seriöst och ekonomiskt stark företag som var ett krav från oss. Samt alla positiva omdömen generellt om företaget vi läste innan. Nu är jag en av dom nöjda :-)

Vi fick en tydlig offert med elegant showroom. Hela processen från vårt frågeställande till färdig leverans tog ca fem månader. Nu är vi i mål och vi är mycket nöjda med Rättsten Entreprenad som utförde arbetet och Rätta Fönster I Sverige som levererade fönsterna. Kan varmt rekommenderas!
Hej Håkan.
Tack för ett gott omdöme. Det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att föreningen och boenden kommer trivas gott med era nya fönster.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2016-07-29


Renovering av badrum ca 7m2 i Enskede Gård, Stockholm

Vi anlitade Rättsten för att hjälpa oss med vår badrumsrenovering. De låg, med råge, lägst av alla som lämnade offert vilket till en början kändes oroväckande men våra förväntningar överträffades verkligen. Seriöst intryck på alla plan, allt från planerare, byggledare, byggare till faktureringen.

De blev klara tidigare än satt slutdatum och har över hela byggtiden varit väldigt snabba på att svara på frågor och vara behjälpliga. När det blev struligt med möbler och inredning har de utan några problem hjälpt oss att fixa och trixa för att få till vårt badrum precis som vi velat ha det.

Vi rekommenderar starkt Rättsten och återvänder med säkerhet vid eventuella kommande renoveringar.

Mvh Per och Emelie
Hej Per och Emelie.
Tack för ett gott omdöme. Det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i er nya badrum.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2016-07-29


Totalrenovering av badrum ca 5+1,5 m2 i Stockholm

Lösningsorienterade och bra och seriösa att ha att göra med. Otroligt duktiga. Badrummet och toaletten som renoverades här är riktigt fina och det känns att det är hög kvalitet på arbetet.
Väldigt nöjd!
Hej Jenny.
Tack för ett gott omdöme. Det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i er nya badrum.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2016-07-29


Renovering av badrum 3,7 m2 i Hässelby, Stockholm

Vi anlitade Rättsten till vår badrumsrenovering maj 2016 då både offert och bemötande kändes bra. Med facit i hand gjorde vi helt rätt. Allt ifrån byggmötet till kontakten med företaget flöt på utan problem. Under renoveringen kom vi på att vi ville ha två dörrar bytta samtidigt och det var inga problem för Rättsten att fixa även detta. Vi hade en suverän hantverkare här under i stort sett hela tiden som var mycket noggrann. Efteråt har vi verkligen försökt hitta något vi kan klaga på, men där finns inget! Vi är helnöjda med Rättstens arbete. Badrummet blev t.o.m. bättre än vad vi hade förväntat oss. Rekommenderas! /Andreas och Karin
Hej Karin.
Tack för ett gott omdöme. Det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i er nya badrum.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2016-06-20


Badrumsrenovering 4 kvm i Brandbergen, Haninge

Rättsten renoverade vårt 4 kvm stora 80-talsbadrum i början av året. Det var en del saker som skulle fixas förutom det "vanliga", varmvattenberedaren skulle flyttas ut i garaget och vattenmätaren flyttas. Vi blev jättenöjda med resultatet! Killarna höll den utlovade tiden med råge och lyckades hålla bygget rent och snyggt (inte ett dammkorn hamnade utanför det inplastade området). Arbetet är noggrant och mycket snyggt utfört och vi är som sagt jättenöjda, även ett halvår efter renoveringen är slutförd. Vid besiktningen hade vi några små synpunkter, som snabbt åtgärdades. Min pappa, som är hantverkare, inspekterade badrummet och mumlade, "de kan sina saker, killarna..." Toppbetyg från oss!
Hej Linda.
Tack för ett gott omdöme. Det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i er nya badrum.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2016-06-20


Helrenovering av 3 kvm badrum i Solna

Anlitade Rättsten Entreprenad AB i november 2015 för renovering av vårt 3kvm badrum.
Allting började bra med seriöst kontrakt och kontakt med Sebastian och uppstartsmöte med Arthur.
Vi var mycket tydliga med att arbetet skulle vara klart innan 4e december då vi skulle flytta in.
Att de skulle hinna på tre veckor var enligt dem inga problem. De som jobbade kom ofta runt 13-14-tiden om alls, vissa dagar var de inte alls på plats. (Inte pga av torktid eller liknande) De höll inte de tider som vår förening har som policy utan kunde jobba fram till 22.30 vissa kvällar med störande ljud.
Jag informerade arbetsledaren Arthur om detta flertalet gånger utan förbättring.
Två dagar innan inflytt meddelade dem att de inte skulle hinna klart.
Vi flyttade alltså in utan dusch, handfat och en provisoriskt fastsatt wc.
En vecka senare var det klart. Kompensation: 1000.- för 7 dagars försening.
Kaklet inte satt enligt överenskommelse och golvbrunnen är decentrerad bla. Rekommenderas ej!
Hej Josefina
Tråkigt att du inte blev helt nöjd.
I avtalat hade vi ett slutförandedatum den 14:e dec (tanke på omfattningen) men då du hade önskemål den 4:e dec då du skulle flytta in gjorde vi vårt bästa för att hinna till dess.
Trots att det var omständligt anslöt vi WC och handfat varje kväll provisoriskt samt eftersom du påtalade att missnöjet med ”förseningen” kom vi gemensamt fram till kompensation om 1000 kr som plåster på såret.
Golvbrunnens placering var densamma som golvbrunnen innan då bjälklaget var i vägen för en central placering, även detta talade vi om för dig så jag förstår inte riktigt ditt missnöje.
Att vi inte satt kaklet enligt överenskommelse hade jag ingen annan om, detta bör påtalas direkt.
Vi tål kritik och vi gör rätt för oss, vi vill alltid att kunden ska vara nöjd när vi lämnar byggarbetsplatsen.
Eftersom vi strävar alltid att kunden känner sig nöjd och därför kan du gärna kontakta oss så att vi kan kompensera dig ytterligare för att du skall vara nöjd.
Rättsten Entreprenad AB

2016-06-10


Badrumsrenovering av 2 badrum 5+5 kvm i Värmdö

Tack Rättsten och framförallt hantverkaren Thomas för väl utfört badrumsrenovering hos oss.
Vi fick trevligt bemötande från början till slut och arbetet utfördes med noggrannhet och kvalité.
Vi är mycket nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera Rättsten Entreprenad AB!
Hej Anna-Liisa.
Tack för ett gott omdöme. Det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i er nya badrum.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2016-06-10


Badrumsrenovering 8,2 kvm i Haninge

Rättsten erbjöd bästa priset av de företag som lämnade offert. Jobbet tog längre tid än beräknat och en hel del saker behövde korrigeras under arbetet, men Rättsten har varit tillmötesgående och slutresultatet blev mycket fint.
Hej Sven.
Tack för ett gott omdöme. Det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i er nya badrum.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2016-06-10


Tillbyggnation av hus i Huddinge

Rättsten verkade vara det rätta alternativet för vårt bygge för att dom har kompetens både inom bygg och projektering vilket var just det vi behövde. Vi hade massa frågetecken och oklarheter under vårt planerande och vi fick omfattande hjälp även med detta.
Särskild vill jag nämna en ung kille som heter Sebastian, trotts åldern han är sakkunnig, ambitiös och tillmötesgående.
Vi är jätte nöjda med entreprenaden som verkliggjorde vårt drömboende. Väl rekommenderat, utan tveckan!
Hej Emil.
Tack för ett gott omdöme. Det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i er nya tillbyggnad.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2016-02-11


Renovering av toalett med handfat i Stockholm

Kom och tittade på jobbet för att kunna lämna offert. Sa vi besöket att jobbet var för litet trots att omfattningen av jobbet var beskrivet i förfrågan och trots att jag vid besöket sa att de kunde få lämna offert på två andra mindre jobb. Bortkastad tid.
Hej Roland.
Ber om ursäkt att vi slösade er tid. Det var inte meningen då vi fick en annan uppfattning rubriken medan i förfrågan som du skriver framgick omfattningen.
Hoppas på att ni har hittat en hantverkare.
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2016-02-11


Nybyggnation av villa på totalt 260 m2 i Huddinge

Det självklara valet blev Rättsten AB efter att de har presenterat en fin offert med alla kostnader specificerade och goda referenser. Väll tillmötesgående under hela processen och med god arbetsmoral och kvicktänkta när problem dök upp. Vi blev yppigt nöjda med slutresultatet och vill tacka alla på Rättsten som har jobbat hårt med vårt projekt och lyckades med att inflyttning blev verklighet detta år. Tack till arbetsledningen och projektansvarige Dennis samt Emil. Vi rekommenderar Rättsten varmt om hjärtat. /Marcus och Josefina Nordström.
Hej Marcus.
Tack för ett gott omdöme. Det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i er nya bostad.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2016-02-11


Nybyggnation av villa ca 300 m2 i Ekerö

Rättsten har hanterat vårt bygge fantastiskt bra! Duktiga yrkesmän med hög arbetsmoral, ansvarsfulla och väldigt lösnings orienterade. De problem som dykt upp längs vägen och det gör det alltid vid ett stort nybygge, har de löst utan gnissel. Till och med nu när bygget är godkänt, betalat och klart tar de ansvar för små fel som dykt upp! Fantastiskt!!
Hej Jan.
Tack för ett gott omdöme. Det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i er nya bostad.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2015-11-30


Badrumsrenovering 1.4mx2m i Danderyd

Oprofessionell firma.
Hej Vilija.

Synd att du inte kunde utveckla din tala tydligare så att andra läsare kunde förstå vad som har inträffat. Men det är inte okej att gå in i en pågående produktion och börja riva nylagt kakel, riva och änd1ra kontraktion för väggnära WC samt att inte betala fakturan, trots att vi gick med på att skriva av det tid för ert eget arbete som ni har lagt ner.

- Gällande plattsättningen så ändrade ni er själva i ert utförande och den ursprungliga beställningen om hur plattorna skulle sättas.

- Konstruktionen för WC så skulle ni ha påkallat en besiktningsman om ni var missnöjda. Där denne skulle ha tala om, om att det var felkonstruerat och då skulle vi avhjälpa felet. (vilket det inte ens var fel då 3mm mellanrum mellan fixtur och handfat är inom tolerans, detta mjukfogas i efterhand)

/Tim Olsen.
Rättsten Entreprenad AB

2015-11-27


Badrumsrenovering ca 8 kvm i Haninge

Jag skulle definitivt anlita Rättsten Entreprenad AB för nya projekt i mitt hus.
Bra pris, trevligt bemötande och bra utfört arbete enligt gällande överenskommelse.
Det enda som gör att jag ger fyra istället för fem stjärnor, är att jobbet blev något försenat.
Som sagt, jag kan varmt rekommendera Rättsten Entreprenad AB till andra som går i renoveringstankar :)
Hej Thomas.
Tack för ett gott omdöme, trots att vi blev sena i projektet. Det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i ert nya badrum.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2015-11-27


Badrumsrenovering 5 kvm i Nacka

Rättsten Entreprenad överraskade mig på ett mycket positivt sätt. Precis som många andra så hade jag förutfattade meningar om leverans och service från hantverkare. Men Rättsten har fattat poängen med att lyssna på kunden och leverera kvalitet och i tid och inte bara snacka vid införsäljningen. De är ett föredöme i branschen! De till och med täckte ytorna bra och städade ordentligt efter sig. Jag kunde inte finna något att klaga på trots aktivt letande. Och nej, jag har inget samröre med dem utan är en supernöjd kund där leveransen var långt över förväntan. Rekommenderas varmt!
Hej Mirjana.
Tack för ett gott omdöme, det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i ert nya badrum.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2015-11-27


Badrumsrenovering 3st våtrum i Haninge

Kan varmt rekommenderas! Rättsten lämnade den billigaste offerten och inga dolda avgifter tillkom i efterhand. De var väldigt tydliga med vad allting kostade så att vi hade möjlighet att hålla koll på den ekonomiska biten. Det tog en stund innan allt vi ville få med i offerten fanns där men det var mer vi som var överdrivet noggranna för att undvika missförstånd. Arbetet flöt på med en löpande kommunikation och vi blev positivt överraskade av hur bra allting blev. Supertrevliga grabbar som jobbade och elen blev bra dragen efter de önskemål vi hade med alla specialare (högtalare, elcentral med öppna dragningar etc.). Vid fler projekt kommer vi vända oss till Rättsten i första hand. De blev klara några dagar efter utsatt datum men känslan vi fick var att detta berodde på att de var mer noggranna med detaljer än vad man vanligtvis förväntar sig av hantverkare.

Tack!
Anna, Vendelsö
Badrum 6 kvm, gästwc 1,6 kvm, tvättstuga 8 kvm
Hej Anna.
Tack för ett gott omdöme, det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i ert nya badrum.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2015-11-27


Badrumsrenovering 1-1,5 kvm i Järfälla

Kom på utsatt tid men offerten dröjde. När den väl kom så var de 25% dyrare än snittofferterna.
Kanske är de så pass duktiga att de kan motivera kostnadsskillnaden men eftersom "de hade så mkt att göra" så kändes det samtidigt som att min lilla gästtoalett var för litet projekt för dem.
Hej Jimmy.
Tack för ett omdöme trots att vi inte gjorde ert badrum. Prisbilden var inte för att vi hade mycket att göra utan för att vi särskiljer faktiska kostnader av material och arbetskostnader därmed kan ditt slutpris kännas högre hos oss än hos andra aktörer. Men hoppas på att du fick ett fint badrum.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2015-11-27


Renovering av badrum ca 10-12 kvm i Stockholm

Hej!
Vi valde Rättsten för deras professionella stil och noggrannhet. Nu har de renoverat vårt badrum och gjort ett mycket bra jobb. Deras hantverkare är mycket duktiga och trevliga. Vi kan varmt rekommendera företaget.
Anders Gustavsson och Gunilla Garrido-Merino
Budbärarvägen 50
123 54 Farsta
Hej Anders.
Tack för ett gott omdöme, det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i ert nya badrum.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2015-11-27


Badrumsrenovering ca 15m2 i Salem

Ursäkta språket men fan vad bra dem är, lyssnar och kommer med konstruktiva förslag. Elektrikern ändrade våra planer, och byggledaren Jon kom med grymt bra förslag. Killarna jobbar effektivt, tog lite lite längre tid men det var mest pga nogranhet. Rekommenderas varmt.
Hej Kenneth.
Tack för ett gott omdöme, det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i ert nya badrum.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2015-11-27


Gjuta platta på mark 60 m2 i Huddinge

Kanontrevlig personal, bra och tydlig offert, inga dolda kostnader, mycket tydliga på vad som inte ingick. Trygghetskänslan gjorde att Rättsten fick även fler uppdrag på mitt projekt. Kan definitivt rekommendera Rättsten till andra kunder. Supernöjd!
Hej Timossi.
Tack för ett gott omdöme, det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i er nya hus.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2015-11-27


Badrumsrenovering, 4 m2 i Stockholm

Duktiga och ordningssamma killar som håller rent och snyggt på arbetsplatsen.
Håller tidsramen för arbetet.
Bra kvalitet på utfört arbete.
Rekommenderas!!!
Hej Bo.
Tack för ett gott omdöme, det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i ert nya badrum.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2015-11-27


Badrumsrenovering ca 5 kvm i Haninge

Billigaste offerten tillsammans med många bra omdömen från tidigare nöjda kunder. Det blev ett självklart val med den kombinationen. Enkel, tydlig och kontinuerlig kommunikation mellan Mig som kund, Arbetsledaren och den som utförde jobbet. Det var få människor inblandade i utförandet av arbetet (vilket var bra, då risken annars finns för felmarginaler och missförstånd) och de som var inblandade på plats arbetade hela tiden aktivt för att slutföra ett bra jobb. Det var Jag som var kunden och det var Mina önskemål som lyssnades på.. klockrent... Jag både rekommenderar andra och kommer själv använda dem igen om det blir fler tillfällen..
Hej Patrik.
Tack för ett gott omdöme, det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i ert nya badrum.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2015-11-27


Renovering av 2 st badrum ca 2,9+3,3 kvm i Värmdö

Vi är väldigt nöjda med det arbete som utförts!
Bra kvalité och ett bra bemötande.
Hej Håkan.
Tack för ett gott omdöme, det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i ert nya badrum.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2015-11-27


Renovering av badrum & toalett 7 m2 +1,5 m2 i Stockholm

Rättsten har gjort ett fantastiskt arbete med renoveringen av mitt badrum på 3,2 m2 och toalett på 1,2 m2. Slutresultatet blev helt fantastiskt. Mycket tillmötesgående hantverkare. Under arbetets gång visade det sig att hela vatten och avloppsstammen behövde bytas i mitt gamla hus, den var i mycket dåligt skick och det blev endast fyra dagar extra arbete, helt över förväntan. Detaljer som påpekats vid besiktning åtgärdades snabbt och smidigt, jag märkte knappt hantverkarnas närvaro. Jag kan varmt rekommendera att anlita Rättsten till badrumsrenovering.
Hej Jens.
Tack för ett gott omdöme, det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i ert nya badrum.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2015-11-27


Renovering av badrum på ca 4 kvm i Järfälla

Rättsten skötte renoveringen av mitt badrum proffsigt från första besöket till slutförandet. Har faktiskt ingenting negativt att säga alls. Badrummet blev över all förväntan. Tidsramen höll dem också perfekt. Lägg alla fördomar mot hantverkare åt sidan när ni anlitar rättsten. Ni blir garanterat ej missnöjda. Dem vet vad dem gör. Jag kommer anlita rättsten även för framtida projekt. Stort tack till Tim & Jon med team för den här gången.
Hej Mehmet.
Tack för ett gott omdöme, det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i ert nya badrum.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2015-11-27


Renovering av badrum ca 10 kvm i Stockholm

Total renovering badrum i Vasastan

My apologies for writing in English. I hope that the readers find this useful.

SITUATION
- bathroom is situated in an apartment in house built around 1920
- last renovation to the bathroom was done somewhere during the 90-ies

CHALLENGES
- small room with many quirky corners
- new regulations for water flow, electricity etc.
- high expectations / requirements from me as buyer

SOLUTION
Rättsten provided the best pre-service which made me belief that I had a capable and competent supplier.
Moreover, they often consulted me pro-actively to do things differently and better. They have a good eye-for-detail and worked very clean (even cleaned up every day and at the end of the project. Moreover, the entire project was delivered within the planned timeframe.

CONCLUSION
The final result has therefore above my expectations.

NOTE: they also did some work in my kitchen (tiling) which was also done very fast and well.
Hej Antal.
Tack för ett gott omdöme, det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i ert nya badrum.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2015-11-27


Renovering av badrum ca 7 kvm i Stockholm

Första gången jag anlitar en firma för renovering och jag är väldigt nöjd med deras jobb.
Bemötandet av arbetsledare var mycket bra och kommunikationen mellan mig och byggkillarna likaså.
Arbetet drog snabbt igång efter jag bestämt mig att anlita Rättsten och då rev och byggde dem om hela badrummet på 7kvm inom tidsramen.

Jag har kan inte komma på något negativt att säga om det arbete de utfört eller personalen dem gjorde ett suveränt jobb och jag kan tryggt rekommendera Rättsten ab till familj och vänner.

Badrumsrenovering ca 3 kvm i Ekerö

Jag är super nöjde från början till slut Jon och MIke har alltid funnit till hands med svar på frågor och sett till att snabbt rätta till när något inte blev som jag tänkt mig. Rättsten har ett gäng duktiga killar som lyssnar och såg till att jag blev nöjd.
Stort tack till alla som fått mitt badrum och tvättstuga att bli rum man vill inte vill gå ut ifrån.
Jag kommer att anlita dem igen utan att tveka när det är dags för nästa badrum.
Hej Susanna.
Tack för ett gott omdöme, det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i ert nya badrum.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2015-11-27


Tillbyggnation av hus 55 kvm med badrum i Haninge

Lysande bemötande, offert och genomförande avseende vår tillbyggnation. Offerten med mycket utförlig kalkyl gällande tidsåtgång och kostnader var lätt att följa och förstå. För oss som inte jobbar i byggsvängen är detta en nödvändighet, vilket många andra firmor inte har förstått. Vår uppfattning är att vi har betalat vad det verkligen kostade att utföra vårt projekt - inga dolda kostnader eller annat lull. Vi kommer att använda Rättsten för eventuella nästa renoveringsprojekt och rekommenderar gärna vidare.
Hej Dennis.
Tack för ett gott omdöme, det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i er tillbyggnation.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2015-11-27


Renovering av 2 st badrum, 6+4 m2 i Täby

Rättsten skötte sina åtaganden alldeles utmärkt. De blev klara med sitt utförande inom lovad tid och snabb anbuds hantering. Vi blev mycket nöjda med deras arbete. Jag kan rekommendera att använda sig av Rättsten Entreprenad AB.
Hej Olivia.

Tack för ett gott omdöme, det glädjer oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att du kommer trivas gott i era nya badrum.

Varmt välkommen åter!

Mvh
Tim Olsen
Rättsten Entreprenad AB

2014-12-03


Badrumsrenovering, 2.7m2 i Stockholm

Valde Rättsten och blev nöjd med deras utförande och prestation, gick snabbt att få offert och kunde starta snabbt. Trevlig personal och professionell arbetsledare Jon som var lätt att göra med. Prisvärda och besiktningen av badrummet fick inga anmärkningar. Kan rekommendera utan tveka.
Hej Robert.

Tack för ett gott omdöme, det glädjer oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i ert nya badrum.

Varmt välkommen åter!

Mvh
Tim Olsen
Rättsten Entreprenad AB

2014-12-03


Ombyggnad av badrum efter fuktskada 2,6 m2 i Stockholm

Anlita ALDRIG detta företag. De gjorde ett badrum efter vattenläcka till oss. Efter deras avslutade arbete läckte badrummet mer än det gjort innan de startade!!! De vägrade ta något som helst ansvar för detta. ANLITA ALDRIG DETTA FÖRETAG.
Hej Anders.

Jag måste minst sagt uttrycka vårt missnöje av ert förtal.

Vi har utfört renovering efter vattenskadat badrum enligt besiktningsprotokollets anvisningar, vårt tålamod med er hyresgäst har alltid varit hög vilket ni känner till.

Vattenskadan som du nämner kommer från köket, där köksavloppet anslutes till samma grenrör som badrummets.

Efter kontroller har det påvisats att läckan INTE kommer från från badrummet utan endast från köket. Något arbete har vi INTE gjort i kök vilket men enkelt kan se med blotta öga efter att vi har bilat upp ledningarna i undertaket nedan.
Er besiktningsmans nya utlåtande, Lars Rosell, påvisar inte att vi skulle vara vållande till skada.

Vi tar ansvar för alla våra utförande och ev. skador står vi alltid för oavsett omfattning, vi gör rätt för oss och smiter inte undan ansvaret.
Trots alla extratimmar som har lagts ner av den "nya" (gamla) skadan har vi inte debiterat ett öre.

Skulle det påvisa något annat står vi för våra fel.
/Tim
Rättsten Entreprenad AB

2014-12-03


Badrumsrenovering ca 3 m2 i Stockholm

La in en komplett beskrivning, av badrumsrenovering, på Offerta.se i maj 2014. Fick två offerter den ena från Rättsten Entreprenad AB, som ville ha 78.500:- och den andra från Kampakt bygg som ville ha 114.500:-. Kontaktade Rättsten och sa att jag vill beställa jobbet. De sa då att de först ville se badrummet. Efter platsbesök skickade de en ny offert på 95.000:-, detta trots att ingen ny information framkommit. Dock så valde jag ändå att beställa jobbet av Rättsten. Följande missar gjorde de sen under projektets gång.
Ställde in startmötet en timme före
Bilade söder väggen in till garderoben och vattenledning och ventilationskanal
Ställde in vattenavstängning samma dag.
Byggaren på plats kunde varken svenska eller engelska
Satte in plastavloppsrör istället för gjutjärn.
Missade att sätta in dimmer till taklampan.
Placerade toalettstolen för nära handfatet.
I övrigt så missade de en del andra saker också, men då de rättade till dessa så tar jag inte upp dem här.
Hej Anders.

Tråkigt att du upplevde det så, dock vill vi från Rättsten påtala följande för att reda ut ev. missförstånd.

Först togs offerten fram utan att haft möjlighet att besöka er innan dvs per distans, ökningen av offerten var dels inte komplett beskrivning från er sida och dels ökning i omfattningen när ni ville ha sänkt undertak bl.a.
Att vi ställde in första stormöte må hänt alla, detta är ingen förföljelse som upprepas.
Att vi bilade sönder en vägg händer ibland, det viktiga är att vi återställde skadan.
Att vi skulle sätta in gjutjärnsrör strider mot byggnormer för dagens standard.
Småmissar som du nämner har enkelt kunnat korrigeras vid påtal trots att vi alltid följer kundens skiss som vi ställer krav på att den tas fram, för att just undvika missförstånd samt att all kommunikation skall alltid ske med vår arbetsledare.

Vi strävar alltid att kunden känner sig nöjd och därför kan du gärna kontakta så att vi kan kompensera dig ytterligare för att du skall vara nöjd.
Rättsten Entreprenad AB

2014-12-03


Totalrenovering av badrum i Stockholm

Vi är mycket missnöjda över hur rättsen behandlade oss. Hade fått en offert som vi tackade ja till. Vi hade fått ett datum för byggstart men när arbetsledaren kommer för kontraktskrivning säger han att offerten inte stämmer överens med jobbet. Han meddelar att han måste prata med rörmokaren och ska återkomma dagen efter. Det dröjer en vecka efter påringning innan vi får en ny tid då rörmokaren ska komma och titta på jobbet. Efter detta så ska rättsten återkomma med uppdaterad offert fast än vi inte har ändrat våran beskrivning av jobbet. Efter ytterligare en tid så dimper en ny offert som är 80.000kr efter rot dyrare och när jag mailar tillbaka och ifrågasätter offerten så är det tyst. Har ännu inte hört av rättsten. Rättsten har varit mycket dåliga i sin kommunikation med oss. Vi känner oss besvikna.
Hej Mikael.

Tråkigt att höra er besvikelse, jag förstår att det inte känns kul att få en så pass dyrare offert, men vi var väldigt ärliga mot er då arbetsledaren upptäckte arbete som inte hade tagits upp i offerten då dessa VS arbeten inte diskuterades under vårt förta besök hos er.

Vi vill inte lura våra kunder och därför talade Jon om direkt och att vi återkom med en ny relevant offert utom som helst krav eller tvång till ÄTA arbete.

Att vi missade svara på ditt mail ber vi givetvis ursäkt om.

Jag hoppas att det gick bra för er renovering och att ni hittade en ny bra entreprenör.

/Tim Olsen
Rättsten Entreprenad AB

2014-12-03


Renovering av badrum & grovkök i Solna

Rättsten Entreprenad AB har renoverat mitt badrum och grovkök. Jag är mycket nöjd med resultatet av deras arbete, och med att de varit mycket snabba att svara på frågor som jag haft, och med små saker jag velat ha ordnat i slutskedet.. Väldigt trevliga killar som gjorde jobbet, likaså arbetsledare och projektledare. Jag är riktigt glad över resultatet och kan rekommendera dem med varm hand.
Hej Lena.

Tack för ett gott omdöme, det glädjer oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i ert nya badrum samt tvättstuga.

Varmt välkommen åter!

Mvh
Tim Olsen
Rättsten Entreprenad AB

2014-12-03


Färdigställande av husbyggnation i Upplands-Bro

Gjorde ett bra jobb, men det tog ett tag längre än sagt innan de kom igång och de lyckades inte hålla tidsplanen riktigt. Men när väl jobbet var gjort blev allt enligt min amatörmässiga åsikt bra gjort.
Hej Robert.

Tack för ett gott omdöme, det glädjer oss att ni blev nöjda med vår prestation trots att det drog ut lite med allt som kom emellan, vi på Rättsten hoppas att ni kommer trivas gott i ert nya hus.

Varmt välkomna åter!

Mvh
Tim Olsen
Rättsten Entreprenad AB

2014-12-03


Vindsrenovering ca 80 kvm i Danderyd

Vi blev oerhört nöjda med det arbete Rättsten utförde hos oss.
Vårt projekt var komplicerad med byggarna klarade av detta utan någon som helst problem.
Oerhört nöjda med deras insats och det lilla extra företaget bjöd oss på.
Tidsplanen och budgeten hölls.
Bra service från dag ett, snabba på att lösa dilemman, trevliga killar och duktig arbetsledare.
Dessutom låg de bra till i pris.

Vi rekommenderar Rättsten starkt.

Stor tack från Thomas och Anna

Totalrenovering av 2 badrum på Lidingö

Det stora arbetet som Rättsten utförde åt oss var en tillbyggnad för en "spa-avdelning"

Jag fick en god relation med killarna på företaget, Tim, Emil och Jon.

Jag kände mig trygg i deras professionalism från första början.

Tidsplanen hölls, det skede smärre ändringar som inte gick att förespå innan så jag känner mig nöjd med den information jag fick innan och under resans gång.

De mindre fel som skede under arbetet upptäcktes utav Rättsten och korrigerades omgående.

Mest nöjda, förutom slutresultatet, var hur pass noggranna och lyhörda byggarna och arbetsledningen var samt Emil och Jons närvaro.

Personligen tyckte vi att kommunikationen fungerade bra under byggtiden.

"Skulle Vi anlita dem igen"
-Ja.
Hej Erik.
Tack för ett gott omdöme, det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i ert nya badrum.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2015-11-27


Badrumsrenovering, 4.5 m2 på Ekerö

Vår första badrumsrenovering, och i valet mellan andra helentreprenörer eller att själva boka flertalet lokala hantverkare var Rättsten det bättre alternativet. Vi fick snabbt en offert, besök med Tim och sedan Jon vid start gav ett mycket gott och professionellt intryck. Renoveringen genomfördes i samband med att vi åkte på semester, men kontakten med firman var bra hela vägen. Tidsplanen höll, offerten stämde och vi fick bra rabatter hos utvalda kakel-/klinkeraffärer som "Rättsten-kund". Under Jons arbetsledning gjorde killarna ett mycket fint jobb och vi fick god hjälp med saker som tillkom längs vägen. Smärre ändringar vi inte planerat från början efterfakturerades inte av Rättsten, utan bjöd oss på detta vilket vi tackar mycket för. Vår uppfattning är att Rättsten bryr sig om de jobb man tar sig an, är pålitliga och gör det lilla extra för att göra kunden nöjd.
Hej Cecilia.
Tack för ett gott omdöme, det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i ert nya badrum.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2015-11-27


Badrumsrenovering, ca 2,25 kvm i Solna

Fina killar, gjorde ett jättebra jobb.
Hej Amin.
Tack för ett gott omdöme, det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i ert nya badrum.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2015-11-27


Stensättning ca 100 kvm i Nacka

Vi är mycket nöjda med det arbete som Rättsten entreprenad AB utfört hos oss.
De har lagt marksten och kantsten på parkering och gångar och det blev väldigt fint. De har alltid varit tillgängliga när vi haft frågor och visat ett mycket trevligt bemötande.

Louise Jonsson
Saltsjö-Boo
Hej.
Tack för ett gott omdöme, det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer njuta av er nya trädgård.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2015-11-27


Vindsrenovering ca 80 kvm i Stockholm

Anlitade Rättsten för renovering av rådvindslägenhet. De har varit väldigt snabba på att titta på lägenheten och kunde börja omgående. Väldigt punktliga och effektiva. Höll sig till överenskomna tiden för projektet. Rekommenderar företaget starkt. Även att jag på eget initiativ köpt material själv och strulade till det ibland var de profesionella och fick till det ändå. Kommer definitivt att vara min första kontakt för nästa projekt!
Hej Peter.
Tack för ett gott omdöme, det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i er nya vindsvåning.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2015-11-27


Renoveringsarbete i villa i Sollentuna

Rätt sten entreprenad AB levererade avtalad kvalitet på utsatt tid och jag är mycket nöjd. Min bedömning är att de dessutom är prisvärda.
Hej Robert.
Tack för ett gott omdöme, det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer njuta av er nya renovering.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2015-11-27


Badrumsrenovering i Haninge

Renovering av vårat badrum. Resultatet blev jättebra! Gick undan med toppenservice!
Mycket seriös firma med ambitioner att göra ett bra jobb, rekommenderar starkt.
Hej Alexander.
Tack för ett gott omdöme, det gläder oss att ni blev nöjda med vår prestation och hoppas att ni kommer trivas gott i ert nya badrum.
Varmt välkommen åter!
Mvh
Tim Olsen, Rättsten Entreprenad AB
Rättsten Entreprenad AB

2015-11-27


Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Större Tillbyggnad i trä om 140 kvm.

Totalentreprenad - Projektering, framtagning av K-handlingar till nyckelfärdig tillbyggnad.


Villa i murad lättbetong om 300 kvm.

Totalentreprenad - Projektering, framtagning av K-handlingar till nyckelfärdig villa.


Villa i murad lättbetong om 320 kvm.

Totalentreprenad - Projektering, framtagning av K-handlingar till nyckelfärdig villa.


Villa i prefab betongelement med putsad fasad om 240 kvm.

Totalentreprenad - Projektering, framtagning av K-handlingar till nyckelfärdig villa.


Villa i prefab betongelement om 280 kvm.

Deladentreprenad - Projektering, framtagning av K-handlingar till vädersäkert hus där beställare slutförde de mesta invändiga arbeten på egen hand.


Villa i prefab isolerad och delad betongelement som putsades om 260 kvm.

Totalentreprenad - Projektering av hela byggprocessen, från projektering, framtagning av A- och K-handlingar i CAD, till nyckelfärdig villa.


Villa i trä med putsad fasad om 260 kvm.

Totalentreprenad - Projektering av hela byggprocessen, från projektering, framtagning av A- och K-handlingar i CAD, rivning till nybyggnation


Villaproduktion Kvarter Jordlotten.

Utförande entreprenad - Omfattade nyproduktion där vi tog över för slutförande flera hus i området.


Vindsvåningsprojekt om 21 råvindar konverterad till bostäder.

Totalentreprenad - Projektering och hantering av hela byggprocessen, från projektering, framtagning av A- och K-handlingar i CAD, till färdig vind.


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: FORA*
Beloppsbegränsning: 10 000 000*
*Företagets egna uppgifter.


Auktoriserat PER-företag
Verifierad av Offerta 2018-07-20

Ett Auktoriserat PER-företag har genomgått en särskild vidareutbildning sedan de blev Behörigt PER-företag, som omfattar ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. Ett auktoriserat PER-företag har även en dokumenterad lång erfarenhet av stora och kvalificerade plattsättningsarbeten. Auktorisationen är vanligast hos större företag som också utför större uppdrag, på t.ex. bostadsrättsföreningar.


BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.


Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.


Byggvårdsföreningen

Medlem i Svenska byggvårdsföreningen.


FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.


GVK-auktoriserat företag

GVK-auktoriserat företag (AB Svensk Våtrumskontroll).


Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.


ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.


Målareförbundet

Medlem i Svenska målareförbundet


Måleriföretagen i Sverige

Medlem i Måleriföretagen i Sverige.


UC - God kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha god kreditvärdighet och liten risk för obestånd.


Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2018-07-20

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.


Videopresentation