Optimal Plattsättning i Stockholm

Jan Gustafsson
Kontaktperson
user Jan Gustafsson
phone 070-870 79 99
Adress
pin
Dalhemsvägen 21
141 46  Huddinge

Företagsbeskrivning

Med över 30-års erfarenhet i branschen utför vi allt förekommande inom plattsättning så som golvgjutning och värmegolv. Oss kan du anlita exempelvis då du ska renovera badrum.

Vi vänder oss till företag så väl som till privatpersoner och sätter alltid kvalitet och kundservice först. Vi vill att våra kunder ska bli nöjda. Tillsammans i företaget har vi en bred kompetens inom vårt område och vi åtar oss både större och mindre arbeten.

VI GÖR:
-Allt inom kakel, klinker, natursten
-Kompletta badrumsrenoveringar
-Golvavjämning
-Fallspackling
-Källarrenovering
-Fuktmätning
-Berg/sten spräckning
-Dränering

Optimal Plattsättning grundades år 1994 av Jan Gustafsson som har arbetat med plattsättning sedan år 1986. Idag har vi fyra anställda. Vi tar oss an totalentreprenader och har ett gott samarbete med andra i branschen.

Optimal Plattsättning har PER:s behörighet för våtrumsarbeten vilket innebär blandannat att våra arbeten utförs med godkända tätskiktssystem enligt tillhörande monteringsanvisningar och att våra utförda arbeten kontrolleras genom egenkontroll och dokumentation. Optimal Plattsättning arbetar enbart med kvalitetsprodukter från ledande tillverkare.

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Golvläggning på inglasad balkong i Skärholmen, Stockholm

Optimal plattsättning hjälpte mig att lägga klinkergolv på balkongen. Jag är ganska nöjd med arbetet! Chefen Janne har så gott bemötande. Fredrik som kom och gjorde arbetet var trevlig och professionell.
Tack för ditt omdöme! Vi hoppas att du kan njuta av balkongen mer nu. Hälsningar alla på Optimal Plattsättning i Stockholm AB.
Optimal Plattsättning i Stockholm

2018-08-26


Klinkersättning 6 kvm i Solna

Seriösa utförare med hög kvalitet på utfört arbete
Härligt att du blev nöjd!
Optimal Plattsättning i Stockholm

2018-08-23


Tillbyggnad av värmegolv 11kvm i Huddinge

Optimal är grymma!
Supernöjda!

Akut grävningsarbete i Enskede

Vi behövde byta ut delar av vår isolering under marken runt källarplanet, samt byta vårt huvudavlopp.

Janne kunde ställa upp på kort varsel, jobbade på bra och effektivt och höll allting han lovade. Vi har visserligen inte fått slutfakturan än, men jag har inget skäl att tro att vi blir besvikna på den heller.

När det uppstod svårigheter kunde vi diskutera oss fram till en bra lösning, och Janne kom med flera bra förslag som vi själva inte hade tänkt på från början. Klart i topp tre bland de hantverkare vi anlitat genom våra 17 år här på Enskedefältet, och de är ganska många.

Dränering källare 10m2 i Stockholm

Snabba, duktiga och bra pris

Schaktarbete & utgrävning ca 200m2 i Saltsjö-Boo

Mycket väl utfört arbete.

Bergsprängning 2-4 kvm i Järfälla

Behövde akut hjälp med bergspräckning. Janne blev räddaren i nöden. Väldigt bra service och väl utfört arbete.

Bergspräckning på tomt i Botkyrka

Vi hade en bra kommunikation under projektets gång och de var mycket lyhörda för att göra kunden nöjd. Tog lite lång tid men har respekt för komplexiteten att uppskatta tidsåtgången. Resultatet blev mycket bra och jag kan varmt rekommendera dem och kommer använda dem igen vid liknande arbetet.

Grävning ca 23m i Järfälla

Bra jobbat, ingen förstörelse runt grävningen, snabb och noggrann.
Med vänlig hälsning, Monica

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Spräckning av berg/sten

Spräckning av berg/sten vid en dränering i Älvsjö


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Nordeuropa Försäkring*
Beloppsbegränsning: 10 000 000*
*Företagets egna uppgifter.


BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.


Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis

Företagets hantverkare har Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis.


FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.


ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.


Isocert

Isocert är en certifiering för de entreprenörer som hanterar Isodrän-skivor, som är ett vanligt material för fuktskydd av husgrunder.


SÄK

Svensk Hantverkskontroll utför kontinuerliga kontroller av SÄK-Certifierade företag för att säkerställa kompetens och yrkeskunnande.


UC - Kreditvärdig

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms vara kreditvärdiga och ha liten risk för obestånd.


Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2018-07-20

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.


Videopresentation