Betelhem Adefris
Kontaktperson
user Betelhem Adefris
phone 073-670 93 92
Adress
pin
Kosmosgränd 70
175 66  Järfälla

Företagsbeskrivning

Vårt mål är naturligtvis nöjda kunder varför vi satsar på service och kvalitetstänkande i alla led, som ska leda till långa och stabila kundrelationer.Kundens behov och önskemål styr vårt arbete. Vi finns för att underlätta din vardag genom att hjälpa till med det du inte orkar eller kan utföra.

Tryggt val för dig som väljer oss på BA PRIMA CARE, 100% nöjd- kund- garanti från oss.
Naturligtvis kan Rut avdrag tillämpas.

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Hemstädning i Enskede, Stockholm

Jag känner fullt förtroende för BA prima care. Jag har valt hemstäd var 4e vecka och det är till ett förmånligt pris. Jag är supernöjd med städningen och hur lätt det är att få kontakt med Betty, man får snabbt svar. Samma städerska som kommer känns bra..

Hemstädning varannan vecka av 110kvm i Spånga, Stockholm

Allt bra!

Hemhjälp 79 kvm i Stockholm

Jag valde BA Primacare för att Betty var snabb och ringde upp mig gällande min förfrågan. Betty är mycket servicemedveten och kunde snabbt återkomma med offert samt namn på städerska. Vi var mycket nöjda med utfört arbete och kommer att återkomma som kunder igen!
Tusen tack! Ni är så välkommna tillbaka som kund!
BA Prima Care AB

2018-09-21


Löpande hemstädning 45 kvm i Solna

Väldigt prisvärt och bra kommunikation mellan mig och dem. Väldigt nöjd kund!!

Hemstädning 125kvm varannan vecka i Bro, Upplands-Bro

Bra dialog, väl utfört arbete.

Hemstädning varannan vecka av 75kvm i Stockholm

Efter första städningen. Mkt bra.

Hemstädning 80 kvm varannan vecka i Järfälla

mycket väl utfört arbete

Löpande hemstädning 150kvm i Järfälla

Vi är mycket nöjda!
Bra kommunikation med ägaren.
Proffsig, trevlig personal.
Mycket bra resultat! Topprent hemma varje gång! Känner oss trygga och nöjda med att ha anlitat BA PC AB för vår hemstädning.

Flyttstädning 30 kvm i Stockholm

Problemfritt och nöjda slutkunder (köparna)!

Storstädning 200 kvm i Stockholm

BA Prime Care gjorde jätte bra jobb hos oss. Vi är jätte nöjda med de och kan starkt rekommendera.

Flyttstädning 78m2 i Tumba, Botkyrka

Vilken service, vilket arbete och vilken kvalitet!!
Jag gick in i detta med en bild av att jag skulle få påpeka och argumentera om brister i utförandet, detta efter alla skräckhistorier jag hört om städfirmor generellt.
MEN mina förväntningar var ogrundade och helt felaktiga i detta fall. Jag blev glatt överraskad och imponerad över den kvalitet, noggrannhet och yrkesstolthet som personalen uppvisade. Personalen som var hos mig, var på plats enligt avtalad tid och väntade. Han bar upp sin utrustning och klev in i lägenheten och började jobba (som ett proffs). När han var färdig ringde han så att jag kunde kontrollera att jobbet var utfört. Jag gick igenom lägenheten och jag var IMPONERAD av resultatet. Jag letade men kunde inte hitta något att anmärka på. Allt från utrymmet bakom/under spisen till vattenlåsen i badrummet var rengjorda. Jag var så nöjd att jag rekommenderade företaget till en bekant, vilket jag sällan gör.

Jag är minst sagt mycket nöjd.

Flyttstädning 41 kvm i Solna

Bra service både från kontaktperson samt städare. Fick inga klagomål på städningen så jag är mycket nöjd med arbetet.

Storstädning av festlokal 80 kvm i Stockholm

Mycket trevliga

Trapphusstädning i Brf i Stockholm

Lätt att få kontakt med och väldigt kompetent personal. Trevligt bemötande från start, både beställning av städhjälp samt städaren på plats.

Allt gick som planerat på utsatt tid.

Rekommenderar starkt!
Tusen tack för ert omdöme.
BA Prima Care AB

2016-12-09


Hemstädning 40 kvm i Tullinge, Botkyrka

Kockrent

Veckostädning 160 kvm i Bålsta, Håbo (Bålsta)

Det är enkelt att få kontakt med företaget och jag upplever att de är lyhörda för våra önskemål och flexibla i sitt arbetssätt.
Det är en fröjd att komma hem till ett välstädat hus efter en lång arbetsdag.
Dessutom är det inga problem om man vill påpeka något som upplevs som en städmiss eller annat missförstånd, ägaren är mån om sina kunder. Vi är mycket nöjda.

Daglig hemstädning av 50m2 lägenhet i Stockholm

Kan bara skriva gott om BA prima care.
Alltid perfekt städning och trevlig personal.
//Ulf
Tusen Tack/Betty
BA Prima Care AB

2016-04-08


Flyttstädning 91+37 kvm i Nacka

Allt gick bra och
Tusen tack
Det ser ut som att du ville fortsätta skriva något?
BA Prima Care AB

2016-02-01


Sädning av frisörsalong 100 kvm i Stockholm

Jag är jättenöjd med städningen som är utförd i min frisörsalong! Vår städerska Är supergullig och noggrann. Tummen upp!

Månadsstädning av 60 kvm i Haninge

Kom i tid väldigt noggrann.

Hemstädning, 163 kvm i Täby

Vi har alltid varit nöjda i vår kontakt med BA prima Care AB. Betty är alltid väldigt serviceinriktad och tillmötesgående.

Boning av 100m2 matta på förskola i Norrtälje

Serviceminded, tillmötesgående och lämnade fina resultat! Rekommenderar

Hemstädning 143 m2 i Håbo (Bålsta)

Bra och trevligt bemötande. Fint städat. Följde även upp vad vi tyckte om resultatet. Rekommenderas! Mycket nöjda!
Kvalitetstänkande i alla led är våra mål, som ska leda till långa och stabila kundrelationer. Kundens behov och önskemål styr vårt arbete.Stort tack Sara
BA Prima Care AB

2015-01-21


Veckostädning av 79m2 i Steningehöjden

Vi är mycket nöjda med BA prima care hemtjänst då de verkligen lyssnar på kundens behov. Personalen är mycket trevlig och alltid tillmötesgående när det gäller det lilla extra.

Hemstädning ca 97 kvm i Solna

Proffsigt bemötande ! Oklanderligt utförd tjänst, flexibla och förstående till vårt behov. Helt underbart få komma hem till en nystädad lägenhet. Känner mig trygg att BA prima care uppfyller våra önskemål.

Hemstädning, 108m2 i Stockholm

Jag har haft städning via BA Prime care sen februari 2014 och är otroligt nöjd!! Vi har fått samma städerska varje gång, hon är noggrann, trevlig och följsam inför våra behov och helt tillförlitlig i sitt arbete. När jag behövt kontakta firman har de alltid svarat direkt. Jag kan därför VARMT REKOMENDERA BA PRIMECARE!!!

Frode Wendelboe
VD för Främja AB

Kontorsstädning ca 100 kvm i Stockholm

Vårt golv kändes som om det var utom räddning. Gråa gångar av smuts hade etsat sig in i golvet och det gick inte att få rent så vi hade inte så stora förhoppningar när vi fick kontakt med BA Primacare. Resultatet av golvslipning och storstädning blev dock otroligt bra, alla som idag kommer hit uppfattar att golvet är i stort sätt helt nytt och inte ett spår av den tidigare ingrodda smutsen. Ingen av oss trodde resultatet skulle bli så pass bra. Vi kan bara lyfta på hatten åt BA Primacare, ser fram mot fortsatt samarbete. Hälsningar Containertjänst.se Vi säljer och hyr ut förrådscontainer till alla riktiga byggare
Vi är vädigt stålta och glada över att ni är nöjda. Det är det vi vill. Vi är duktiga på golvvård okså som du skriver ovan inte bara på städning.Vi ser också framemot att ha ett fortsatt samarbete med er.
mvh/betty
BA Prima Care AB

2014-04-03


Hemstädning 70 kvm i Botkyrka

Ni har gjort ett fantastiskt arbete.Jag har sett foton före ert jobb och ni har gjort ett kanonjobb.Grannarna har också varit imponerade och tagna av er insats.Tyvärr har min mor inte förstått vad ni gjort och vad som hänt men hon har nu blivit väldigt dement men jag och mina två kusiner som sett allt kan verkligen rekomendera Er. Ni är verkligen värda en guldrosbukett :) Hör jag någon som behöver liknande hjälp kommer jag att rekomendera Er. Ha mej gärna som referens. Återigen: Jättestort TACk!! //Maggan
Hej maggan
vi är så glada över att kunna hjälpa till och för det fina orden. Ni är alltid välkomna att ringa oss om ni behöver något hjälp, tack för att du vill ställa upp som referensi.det uppskattar vi verkligen. Tack ännu en gång för omdömet. /betty
BA Prima Care AB

2014-03-07


Löpande hemstädning, 64 kvm i Järfälla

Supernöjd med min storstädning, trevligt bemötande vid beställning och utförande.
Tusen tack
BA Prima Care AB

2014-03-05


Hemstädning, 70m2 i Sundbyberg

Den trevlige Patrik lämnade precis oss efter första städningen. Jag kan bara tacka och säga att jag är oerhört nöjd!
Efter erfarenhet av städtjänster, för företagets räkning, kan jag med gott samvete påstå att det här är snäppet bättre. Utan att lämna ett för naivt omdöme känns det som att vi kommer att få lika bra hjälp varje gång.

Skinande rent och luktar underbart när man kommer hem efter arbetet lagom till helgen.
Inte nog med att det är städat enligt önskemål. Patrik har även tagit sig tid att göra det lilla extra såsom att puffa upp kuddarna i soffan och vikt ihop en flik för toalettpappret (!) som på hotell.

Det känns helt enkelt superbra! Bra bemötande av Betty som äger firman också med ordentlig och utförlig genomgång innan uppdraget för att ge oss bästa tänkbara service.
Tusen tack för ert omdöme.
BA Prima Care AB

2014-03-01


Hemstädning ca 54 kvm i Stockholm

Jätte bra städservice, har bara positivt att säga!
Tusen tack
BA Prima Care AB

2014-02-27


Hemstädning av 97 m2 i Stockholm

Mycket nöjd. Främst med mottagandet från Betty. Enkelt och proffesionellt.
Tusen tack
BA Prima Care AB

2014-02-07


Hemstädning 120 kvm i Haninge

Hej!

Har haft några städbolag som jag ej har varit nöjd med. Är även en pedantisk person då jag har vuxit upp med en mamma som var hemma fru och städade mer eller mindre nästan varje dag så jag är uppvuxen med rent och fint.
Med BA prima städ så blir det städat med det där lilla extra. Flexibilitet står även med dom då jag är en krävande och ändrande kund då det gäller tider. Dom har sett till mina behov och anpassat sig där efter. Jag känner att jag tryggt kan lämna över ansvaret till dom med nycklar och städning. Sen att dom är mycket prisvärda gör inte saken sämre. Kan varmt rekommendera dom.

Mvh
Peo Boström

Hemstädning & stryckning ca 50 kvm i Stockholm

Flexibla och jätteduktiga. Trevlig personal och det blir rent och snyggt!
Tusen tack
BA Prima Care AB

2014-01-16


Trapphusstädning av 2 trapphus åt brf i Solna

Vi är mycket nöjda med resultat och bemötande!

Hemstädning, 195m2 i Stockholm

Trevligt företag med mycket god service.
Tusen tack
BA Prima Care AB

2014-01-10


Hemstädning ca 63 kvm i Stockholm

POSITIVT OCH TREVLIGT BEMÖTANDE, MYCKET MÅNA OM ATT GÖRA ETT BRA JOBB!
Tusen tack
BA Prima Care AB

2014-01-09


Trapphusstädning i Brf i Stockholm

Mycket nöjd med BA prima vare så här långt, både avseende kontakt och städ. Kan rekommenderas till andra.
Tusen tack. vi tar alltid om våra kunder.
BA Prima Care AB

2013-12-27


Hemstädning 1 gång/vecka 33 kvm i Stockholm

Nu har jag använt mig i utav Bettys personal och jag är väldigt nöjd. En gång var jag mindre nöjd och då kom de omgående tillbaks och gjorde om och gjorde rätt, det kallar jag bra service. Kan varmt rekommendera BA Prima care.
Tusen tack
BA Prima Care AB

2013-12-27


Veckostädning 72 kvm i Stockholm

Lyhörda för kundens önskemål.
Värnar om sina kunder.
Fixar till om något blivit tokigt.
Tusen tack
BA Prima Care AB

2013-12-14


Hemstädning 76-100 kvm i Stockholm

Supernöjd! Det luktade så gott när man kom in och det var så rent! Fönstrena var såå rena och fina att man såg allt väldigt klart! Skulle helt klart rekommendera detta företag! Väldigt bra service och bemötande av personal och ägaren Betty!
Tusen tack alexandra
BA Prima Care AB

2013-12-03


Hemstädning ca 70 kvm i Stockholm

Storstädningen var mycket väl genomförd. Grundligt och noga städat. De som kom var trevliga och förtroende ingivande. Proffsigt att kunna ställa upp med så kort varsel.
Tusen tack
BA Prima Care AB

2013-11-25


Hemstädning i lägenhet ca 61 kvm i Stockholm

Om städningen av min lägenhet fortsätter på samma sätt som de två första gångarna städningen har blivit utfört, så är min bedömning snarare att ge fem stjärnor i betyg. Städerskan B.... kommer på avtalat tid och städar de timmar vi har kommit överens om. B.... är mycket noga med städningen och dessutom en trevlig personlighet. Fortsätter det på samma sätt är jag helnöjd med arrangemanget. Att heta Prima Care förpliktar.

Hemstädning 86 kvm i Sundbyberg

Mycket nöjda med vår första erfarenhet av städhjälp, allt var skinande rent och det doftade underbart när vi kom hem. Vi uppskattar den flexibilitet och kommunikation som finns.Vi har bestämt oss för att fortsätta anlita prima care.

Hemstädning ca 110 kvm i Stockholm

Verkligen imponerande städning, Känns riktigt rent när man kommer hem. Kan varmt rekommendera BA prima care hemtjänst. Bra priser och nogrannt städat, Inte ett katthår när man kommer hem. Och min katt släpper verkligen hår.
Tusen tack för ditt omdöme.
BA Prima Care AB

2013-07-31


Hemstädning, 110m2 i Håbo (Bålsta)

Trevklig och nogrann personal. Jag var väldig nöjd.

Flyttstädning, 50 kvm i Stockholm

Mycket bra utfört arbete, mycket flexibla med tid för att få städningen utförd.

Flyttstädning, 60 kvm i Stockholm

Lättsinnig kontakt, spotless städning. Mycket nöjd!
Tusen tack
BA Prima Care AB

2013-06-30


Löpande hemstädning, 135 kvm i Vallentuna

Utmärkt städat. Betty är kanon att ha att göra med!
Tusen tack
BA Prima Care AB

2013-06-26


Hemstädning av 144 kvm i Upplands Väsby

Noggrannt och omsorgsfullt utfört uppdrag. Som kund är det dock viktigt att tydligt informera om vad man vill ha utfört.

som kund är det viktigt att tydligt ange vad som skall utföras

Flyttstädning, 71 kvm i Stockholm

Bra kontakt, städarna var punktliga och det blev rent.
Jag är mycket nöjd!

Hemstädning av 40m2 i Nacka

Oerhört bra bemötande av Betty som äger företaget. Städningen är super, det blir verkligen rent och snyggt och städerskan är jättetrevlig. Jag kan rekomendera detta företag varmt och jag ger det högst betyg på alla sätt!!

Hemstädning av 117m2 i Bålsta

BA prima care utför noggrann städning och är flexibla och lyhörda för våra önskemål. Vi är mycket nöjda! / Fam Jensen

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Golvvård före och

“Vårt golv kändes som om det var utom räddning. Gråa gångar av smuts hade etsat sig in i golvet och det gick inte att få rent så vi hade inte så stora förhoppningar när vi fick kontakt med BA Primacare. Resultatet av golvslipning och storstädning blev dock otroligt bra, alla som idag kommer hit uppfattar att golvet är i stort sätt helt nytt och inte ett spår av den tidigare ingrodda smutsen. Ingen av oss trodde resultatet skulle bli så pass bra. Vi kan bara lyfta på hatten åt BA Primacare, ser fram mot fortsatt samarbete. Hälsningar Containertjänst.se Vi säljer och hyr ut förrådscontainer till alla riktiga byggare

Kontakt
Thomas Johansson
thomas@containertjanst.se
070-647 45 82

Kontorsstädning Stockholm

Städning av kontor i Centrala Stockholm.


Några av våra olika projekt.

Vi städar i ditt hem, på kontoret , i trapphuset mm.
Miljövänligheten är en av våra viktiga nycklar.


Veckostädning 72 kvm i Stockholm

Supernöjd! Det luktade så gott när man kom in och det var så rent! Fönstrena var såå rena och fina att man såg allt väldigt klart! Skulle helt klart rekommendera detta företag! Väldigt bra service och bemötande av personal och ägaren Betty!


Våra Tjänster

Golv vård, Kontorstädning, Trappstädning, Hemstädning


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt


Almega

Medlem i Almega - Sveriges största arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag.


Almega Serviceentreprenörerna

Företaget är medlem i branschorganisationen Almega Serviceentreprenörerna.


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Trygg Hansa*
Beloppsbegränsning: 10000000*
*Företagets egna uppgifter.


Auktoriserad Serviceentreprenör

Auktoriserad av Almega Serviceentreprenörerna.


Fastighetsförbundet

Bildades 1936 och organiserar främst lokalvårdare och fastighetsskötare hos privata städfirmor eller olika fastighetsägare.


FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.


Företagarna

Medlem i Företagarna - Sveriges största företagarorganisation.


ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.


Kommunal

Förtaget är anslutet till Kommunals kollektivavtal.


UC - Kreditvärdig

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms vara kreditvärdiga och ha liten risk för obestånd.


Unionen

Företaget är medlem i Unionen.


Videopresentation