Arnito Bygg och Måleri AB

Arnas
Kontaktperson
user Arnas
phone 0155-60 60 38
Adress
pin
Aspa Gläntan 1
611 91  Nyköping

Företagsbeskrivning

Arnito Bygg och Måleri är ett byggföretag med bra rykte och ett stort antal nöjda kunder sedan 2011. Vi är erfarna och välutbildade yrkesmän och vi lämnar alltid nöjd kund-garanti. Företaget utför olika typer av renovering, nybyggnation samt ombyggnation och tillbyggnad. Vi är verksamma främst i Nyköping med omnejd. Hos oss jobbar proffsiga snickare och målare, som har många års erfarenhet i branschen. Vår personal ges fortlöpande utbildning och information om nyheter. Vi använder bara högsta kvalitet på material, vilket gör jobbet lättare, mer effektivt och ett fullgott resultat på utförandet.

Arnito har erfarenhet från totalentreprenad av både större och mindre byggprojekt. Som samarbetspartners har vi el, vvs, våtrums-firmor samt plåtslagare och andra som kan krävas för de olika projekten.

Vi har en glad och positiv inställning och med vår flexibilitet kan vi finna olika lösningar för att kunden ska bli nöjd med sitt projekt. Vi lägger så mycket tid som behövs till diskussioner och planering med kunden innan byggprojekt påbörjas för att allt ska bli rätt och göra arbetet effektivt redan från starten.

Vi håller alltid hög kvalitet på det arbete vi utför och engagerar oss i kundens situation med stor hänsyn till specifika önskemål. Vi försöker förstå hur kunden tänker för att kunna leverera det där lilla extra. Vi försöker alltid att lösa kundens specifika behov, och lever efter filosofin att ingenting är omöjligt. Vi lyssnar på kunden, håller det vi lovar och gläds alltid åt när en kund blir nöjd och glad. Vi på Arnito vet - en nöjd kund kommer alltid tillbaka.

Känn dig trygg hos Arnito bygg!

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Bygga 45 kvm altan i Nyköping

Arnito bygg byggde ihop två komplementhus med en fin altan och en trixig trappa. Lätta att ha att göra med!
Hej och tack för omdöme Ove!
Ha en fin dag!
Mvh
Arnas
Arnito Bygg och Måleri AB

2019-02-11


Takläggning 150 kvm tegel i Nyköping

Mycket väl utfört arbete, fantastisk service (kom tex mitt i natten när det blev problem), och mycket bra dokumentation av arbetet. ??
Hej och tack för omdöme Pia!
Ha en fin dag!
Mvh
Arnas
Arnito Bygg och Måleri AB

2019-02-11


Reparation av tak i Nyköping

Jag kan enbart ge omdöme om företagens offertförfarande. De tre som var och kollade objekten visade en bra attityd. Tyvärr var det endast två som lämnade offerter. På grund av att ett arbete krävde OK från försäkringsbolaget var det avgörande för mitt val.

Storstädning 130 kvm i Oxelösund

jätte nöjd bra utfört jobb

Hemstädning 100kvm varannan vecka i Oxelösund

Mycket nöjd. De är mycket noggranna. Inte varit så rent och fint på länge.

Målning av utbyggnad ink fönster i Gnesta

Vi är väldigt nöjda!

Flyttstädning 47kvm i Nyköping

Bra och lätt företag att ha att göra med

Altan 50 kvm i Södertälje

Mycket bra arbete, noggrant och snabbt. Bra bemötande, snabba svar och bra lösningar. Kan absolut rekommenderas :-)

Flyttstädning 65kvm i Nyköping

Flexibla och hjälpsamma

Altan 88m2 i Nyköping

Arnito AB har varit tillmötesgående sedan dag ett och har utfört ett exemplariskt arbete med vår nya altan. Det är andr gången som vi anlitar deras tjänster. Vi är mycket nöjda med deras arbete och kan varmt rekommendera dem till andra!

Flyttstädning 81 kvm i Nyköping

Väldigt trevlig tjej och riktigt snyggt städat! Varken jag eller nya ägaren till huset hade något att invända på. Mycket, mycket bra jobb

Hemstädning 81m2 i Nyköping

Trevliga och effektiva, snabb återkoppling på frågor och ett profetinellt bemötande.

Rekommenderas starkt för hemstäd

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Altan

Tryckimpregnerat

Kontakt
Flera

Hus målning

Faluröd

Kontakt
Flera

Hus målning

Hus fasad tvättades, skrapades. Platser där färg var borta grundmålades och sen hela fasaden målades två gånger med täckfärg.

Kontakt
Flera

Kök

Köksrenovering

Kontakt
Flera

Ny-byggnation

Mindre och större ny-byggnationer

Kontakt
Flera

Om-byggnation

Olika om-byggnationer och till-byggnationer.

Kontakt
Flera

Stensättning

Markstenar

Kontakt
Flera

Tapetsering

Olika typ av tapeter

Kontakt
Flera

Uteplats

Vi kan hjälpa er med byggnation av uterum, parasol, lusthus, växthus och m.m.

Kontakt
Flera

Yttertak

Betongpannor, lertegel, plåttak.

Kontakt
Flera

Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Länsförsäkringar*
Beloppsbegränsning: 20 000 000*
*Företagets egna uppgifter.


BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.


FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.


Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.


ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.


Motorsågskörkort

Ett motorsågskörkort finns i olika behörighetsnivåer och tilldelas den som har genomgått och blivit godkänd på utbildningarna som krävs för de olika nivåerna av körkortet.