Nikita Kalashnov
Kontaktperson
user Nikita Kalashnov
phone 010-510 15 44
Adress
pin
Box 1252
164 29  Kista

Företagsbeskrivning

Adora Service Group är ett kedjeföretag som levererar alla typ av bygg -renovering tjänster inom Stor Stockholm. Vi alltid lämnar ett fast pris på önskade arbeten.

Entreprenörer:

Kapital Bygg Sverige AB / Allmän renovering
Nordic Quality Services AB / Allmän renovering
Huddinge Bygg Center HB / Allmän renovering
Saltsjökvarn Bygg AB / VVS
Älvsjö Kvalitetsbygg AB / VVS / Våtrum
Jobryan Bygg AB / Våtrum
Sergej Graciov / Elinstalatör

Trygg Hansa AB / Försäkring
Gar-Bo / Försäkring

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Tillbyggnad 15-20 kvm i Tyresö

Superbra service, snabbt svar inga krångligheter

Köksrenovering i Nacka

Vi har byggt om köket och dragit om en hel del av elen i köket.

Vi vart väldigt nöjda med arbetet och kan lämna våra rekommendationer.

Viktigt att vara medvetan att det är olika företag som genomför arbetet och lämnar offert. Adora är sammanhållande för flera olika byggföretag. Men det har inte varit något problem. Hos oss kom Nordic Quality Services. De flesta inblandade har varit mycket proffsiga och genomfört ett mycket bra och noga arbete.
MEN för att det ska bli ett bra arbete behöver man själv vara lite av en projektledare och förstå vad som behöver göras.
Det största problemet har varit språket, då ingen av de som gör själva arbetet kan svenska. För våran del har det funkat. Men de hade kunnat skapa problem.

Med det sagt vart vi väldigt nöjda med arbetet och hade väldigt små påpekande vid slutbesiktningen.

Totalrenovering av befintligt kök 10kvm i Stockholm

Vi är jätte nöjda med renoveringen av vårt kök - blev minst lika bra som vi hade hoppats. Kan varmt rekommendera Adora service!!

Renovering av lägenhet i Stockholm

Jättebra och trevlig service, framförallt gillade jag snabbheten i offertarbetet. Tyvärr var det ibland språkförbistringar då personalen inte kunde så bra svenska men vi löste det meste med google translate. Glada och tillmötesgående!

Köksrenovering 7 kvm i Sundbyberg

I det stora hela så har köket blivit ok men känslan för detaljer och finish är sämre. Små detaljer är lämnade och kommer aldrig bli åtgärdade trots att vi pratat om dem och de sagt att de skall fixa det. De är inga proffs utan gissar sig fram till en lösning. Men sen var dom också billiga...
Tack Cecilia för din feedback. Köksrenovering som ni hade beställt via Adora Bygg Service var godkänd och slutbetald från er sida i början av juli månad. De tillkommande extraarbeten som ni hade beställt via sms direkt från arbetaren Akmal har ingenting att göra med varken Adora Bygg Service eller Kapital Bygg som underleverantör. All kontakt skall alltid ske via projektledaren innan något skall utföras. Vi välkomnar inte när kunder beställer tillkommande arbetsmoment direkt från någon av våra anställda utan att meddela oss om detta. Med tanke på ovannämnda anser vi att din kommentar inte är objektiv.
Adora Service HB

2017-10-11


Renovering av kök i Stockholm

Utmärkt utfört. Vänlig och trevlig dialog under hela renoveringen. Njuter fullt ut av en nyrenoverad lägenhet! Tack Adora!

Målning ca 160+70m2 i Kungsängen, Upplands-Bro

Fasadmålning; Mycket bra och utförlig offert. Mycket bra utfört jobb. Kontroll av paneler, vindskivor och finsnickeri etc. Under jobbet genomfördes hela tiden avstämningar, samt kontrollmätning av fukt mm. innan målning skulle ske. Det professionella jobbet utfördes av EsTBel. Company Tak & Bygg AB.

Bygga 75 kvm altan i Ekerö

Bra offert av Adora och jobb av GART

Stensättning 60-70 kvm i Täby

De höll inte utlovad tidplan i början av arbetet. Men när de väl kom igång ar de haft mycket skickliga hantverkare och gör ett gediget arbete. Jag är nöjd och har anlitat dem igen efter den första gången.

Målning 99 kvm i Stockholm

Very good professional service. Very quick. Done everything on time even one day in advance. Some small details lacking to get 5 star rating, but it was under time pressure.

//Ante

Bygga trall med trapp i Upplands Väsby

Slutresultatet blev mycket bra. Det var på plats varje dag och gjorde sitt arbete. Gart Bygg AB utförde arbetet av vår terass.

Utvändig målning ca 150m2 i Sollentuna

Arbetet blev bra till slut och budget hölls men vi var tvungna att övervaka hela tiden. Vissa felmålningar skedde som fick repareras i efterhand och målarna pratade inte svenska.

Målning 75 kvm i Stockholm

The contact with Nikita was great and he was checking and carefully listening my requests. About the work from company in charge: the final results is really nice, but there were some problems on the way (a little more care would have been appreciated).
The reason for Adora not to get 5 stars is only related to the fact that it was not clear that I could contact Adora to help for the problems encountered (in other words didn't have any contacts from Nikita asking the working progresses), but might have been also my mistake.
Other than that, I am satisfied with the service and the price is good.

Renovering av lägenhet 50 m2 i Stockholm

Totalrenovering av vår lägenhet.
Vi fick offert av Nikita som lämnade jobbet till Artur och hans killar. De gör ett toppenjobb. Allt stämde enligt offerterna. Vi är supernöjda.

Sanering & renovering av lgh 79m2 i Farsta, Stockholm

Använder sig av underleverantörer som är trevliga och snabba. Mycket nöjd med jobbet.

Köksrenovering 20 kvm i Lidingö

Vi är nöjda med uppdraget!

Målning av trappa,hall & tapetsering 60m2 i Sigtuna

Nöjda med arbetet, det var effektivt och utfördes med bra resultat. Trevligt bemötande från alla vi haft kontakt med inom företaget.

Riva bef & installera Kvik kök i Sollentuna

Mycket nöjd med slutresultatet. Skulle rekommendera!

Målning 116+30 kvm i Upplands Väsby

Förutom lite otydlighet kring vem som skulle måla då Adora bara förmedlar visade det sig att LPM Bygg var de som skull utföra arbetet. De utförde ett mycket bra arbete och målarna var jättetrevliga. Så bara man tidigt får veta vem utför arbetet har Adora mina varmaste rekommendationer. Mvh K-F Olsson Upp Väsby

Riva innervägg,målning av väggar ca 10-15m2 Stockholm

Adora Service HB/ Vavylon AB levererade ett jättebra resultat. Duktiga hantverkare och serviceinriktade. Arbetet utfördes snabbt och smidigt med gott slutresultat. Priset blev något högre än vad offerten sa, men de levererade ett mycket bra resultat. Vi är mycket nöjda.

Byggnation av innervägg & golvläggning i Solna

Arbetet utfördes snabbt och smidigt med gott slutresultat. Vi är nöjda.

Målning & snickeriarbete i lägenhet i Stockholm

Adora levererade ett jättebra resultat och stod för en strålande service (ingenting var något problem, allt utfördes bara med glada miner)

Enda anledningen till att det inte blir 5 stjärnor är att priset blev lite högre än vad offerten sa, men resultatet blev riktigt fint!

Tillbyggnation ca 25-30 m2 i Stockholm

Är mer än nöjd med utförd arbete riktigt duktiga hantverkare, är jätte nöjd med min utbygge. Kan definitivt varmt rekommendera denna företag.

Renovering i lägenhet 70m2 i Solna

Jag och min sambo var mycket nöjda med Adora Services! De hörde av sig löpande med frågor som behövde besvaras. De hjälpte oss med transport av material och att köpa material vi inte visste behövdes till renovering. Väldigt nöjda och kommer anlita dem igen!
//Helena

Renovering av 12 kvm innertak i kök & hall i Stockholm

Jag blev nöjd, slutresultatet blev bra. Snabbt slutfört och dessutom till mycket bra pris.

Köksrenovering 3 kvm i Stockholm

Gällande renovering av kök i etta på Kungsholmen. Jag kontaktade flera företag innan jag valde att anlita Ashot och hans medarbetare. Jag är väldigt tillfreds med mitt val då jag efter en vecka har fått ett resultat över förväntan. Ashot och hand medarbetare är lyhörda och lyssnar noga på de önskemål jag haft om olika detaljer för mitt kök. De arbetar hårt och effektivt och slösar ingen tid, detta utan att kompromissa med noggrannhet och resultat. När det uppkommit frågor under arbetets gång har de varit noga med att fråga hur jag vill ha det samt gjort allt för att se till att det blivit så. Dessutom mycket trevligt bemötande både från Ashot och hans medarbetare. Kan varmt rekommendera för liknande jobb!

Renovering i lgh 70 kvm i Stockholm

Mycket trevligt bemötande, professionella hantverkare som gjorde ett superjobb och allt blev klart i tid. tack så mycket!

Renoveringar i lgh på 56 kvm i Stockholm

Jag valde Adora Service HB ett val som jag absolut inte ångrar. Arbetsledaren Rai tillsammans med sina arbetare förändrade min över 100år gamla lägenhet till ett drömpalats i samma gamla 1900-tal. Man såg även hur Rai & co. var engagerade och gav tips samt alltid tillgängliga via telefon. Rekommenderas starkt!!

Köksrenovering 7m2 i Stockholm

Totalt sett mkt nöjd!
Bra kommunikation och väl utfört arbete. Kommer med all säkerhet anlita igen
/Peter

Renovera kök & badrum i Stockholm

Var snabba på att lämna en offert och hade en bra attityd. Inget säljsnack om att "då måste ni göra det här och det här också", utan tvärtom "inga problem, det löser vi så här...". Arbetet utfördes noggrant och bra av en underentreprenör. Det tog lite längre tid än beräknat, men faktura och offert stämde på öret. Vi är mycket nöjda med vårt nya kök, renoverade trappa och diverse arbete utanpå fastigheten.

Rivning & renovering lägenhet i Stockholm

Renovering av kök och hall. Arbetet startade snabbt och blev klart i rimlig tid. Faktureringen sköttes exemplariskt och alla kvitton redovisades. Är mycket nöjd med slutresultatet och kommer att anlita dom igen.

Bygg & Renovering - Övrigt i Stockholm

Överlag jättebra killar att ha att göra med. Service minded och snabba.
Lämnade lite att önska i vissa delar vad gäller att själva ta initiativ och ta hand om de problem som uppstår under ett projektets gång. Det blir sällan exakt som man planerat och hinder etc. uppstår längs vägen där det vissa bitar hade kunnat lösts enklare samt även en del kring dialogen mellan olika inblandade parter (el och VVS var separata bolag som inte alltid var 100% synkade med Adora). Overall är vi nöjda och resultated blev bra och kan absolut tänka oss att anlita dem igen.

Renovering av villa i Sollentuna

Bra pris. Det utförde det beställda arbetet i tid. Hade beställt enklare målning och golvläggning. Sedan tillkom både eljobb och platslagning vilket de löste mycket smidigt med att plocka in folk med den kunskapen. Mycket nöjd och kommer använda dem igen.

Byggnation altan i 2 nivåer i Lidingö

Adora service har byggt en altan i flera nivåer och ett föråd. De har lämnat mycket bra återkoppling på hur utformningen kan göras som bäst och har utfört arbetet mycket proffetionellt. Jag är mycket nöjd med deras arbete och kompetens och rekommenderar de varmt.

Köksrenovering i Järfälla

Valde Adora pga de goda omdömen de fått och att de kom punktligt till offertbesöket. Offerten kom sedan som utlovat dagen efter. Nikita på Adora var bra att svara på de mail man sände. När sedan bygget ska börja är det en helt annan entreprenör som Adora skickat jobbet vidare till. I och med det faller ju hela idén med omdömen, vilket låg till grund för mitt beslut.
LPM bygg som skulle göra jobbet dök inte upp på bestämd dag och tid.?! Deras telefon var avstängd 'numret har ingen abonnent' möttes jag av då jag undrade var de höll hus. Satt och vänta en timme! Ringer då Nikita på Adora som inte heller når dem. Då Jag uttrycker mitt missnöje över situationen så får jag till svar 'vad arg du är, hitta nån annan då' och han slänger luren i örat på mig. Blir sen på eftermiddagen och kvällen uppringd och får sms av LPM bygg med pinsamma ursäkter och förklaringar som inte håller ihop. Valde såklart en annan lösning på mitt projekt.
Först och främst LPM Bygg AB är en av Adora Service fasta huvud entreprenörer som jobbar med oss för många år, dessutom mer än 50% av alla referenser hos oss på Offerta tillhör LPM Bygg AB.
Jessika har träffat mig och arbetsledaren från LPM Bygg två gånger och allting var spikat och klart. Situationen som Jessica beskrev brokar kallas för fors majuri och har en bra förklaring. Vi bede om ursäkt och har bjudit på rabatten men...Jessika bestämde att anlita en annan firma. Kunden alltid rätt.
Lycka till med bygget Jessica.
Hälsningar,
Nikita
Adora Service HB

2015-10-27


Målning Utvändigt 150 kvm i Stockholm

Jag valde Adora för att måla om huset utvändigt. Snabb respons, prisvärt och snyggt utfört!

Köksrenovering ca 6kvm inkl riva vägg i Solna

Jag anlitade Adora för att totalrenovera mitt kök. Jag valde dom dels för att de var snabba med att uppdatera offerten efter nya önskemål och för att de gav ett bra pris. I renoveringen ingick bla att riva befintligt kök, ta ner en vägg, kakla, lägga klinker samt att montera ihop ett IKEA-kök. Jag blev väldigt nöjd med resultatet.

Målning Invändigt ca 77kvm i Stockholm

Vi fick hjälp av arbetsledaren Ashot. Kort och gott: SNABBA, BILLIGA och NOGGRANNA! Vi är supernöjda!

Målning lgh ca 84kvm i Stockholm

Valde Adora för lägenhetsmålning ca 75 m2 inte för för att det var best offert utan för att de kunde börja det datumet som passade tidsplanen. Inte visste jag att Nikita bara gör offert för att sedan lägga ut jobbet på Vavylon bygg. Arbetet startade i tid och blev utfört i tid med god kvalité. Det som blev mindre bra är materialkostnaden som blev FYRA gånger högre mot det kostnaden från Nikitas ursprungliga offert. Pga tidspressen överlät jag inköp av material till Vavylon bygg som också gjorde det dock utan att kommunicera kostnaden tillbaka. Jag frågade inte heller så jag kan ju skylla mig själv. När jag sedan frågade Nikita hur det kan diffa 15000:- mot offerten fick jag noll respons. Men det blev fint....
Väldigt svårt att uppskatta materialförbrukningen om kunden ändrar sig efter att arbeten är redan påbörjat.Det är många som lägger till extra arbeten eller målar om väggarna för att få rätt kullor glans osv. Vi på Adora Servise Group sätter alltid kunder i fokus och arbetar med projekten tills allting ser ut perfekt och framför allt blivit godkänd av beställaren men… Alla ändringar kostar alltid extra. Vi kan satsa tid och kraft på detta men vi kan inte investera i materialet.
Adora Service HB

2015-08-21


Om-/nybyggnation av kök i Stockholm

Är nöjd med arbetet som utfördes i samband med ombyggnaden av vår lilla lägenhet. Den har blivit så fin. Projektledaren höll utlovad tid och hantverkaren jag träffade var trevlig och trots språksvårighet kunde vi förstå varandra. Kan verkligen rekommenderas. Hälsningar Marie Nordin

Målning av träfasader 2 kort sidor ca 120m2 i Stockholm

Byte fasad på vår villa c:a 120 kvadrat. Mycket nöjda med utförandet. Ray och Ashot var arbetsledare och kontaktperson. Fick bra med service av dem. Dök upp i tid och jobbade långa dagar för att få det klart i tid.

/Mats i Spånga

Målning av väggar & golvläggning i Stockholm

Jag anlitade Adora Service för att måla om väggarna och lägga nya trägolv i husets tre sovrum. Adora utförde renoveringen på ett professionellt och bra sätt och jag är mycket nöjd med slutresultatet. Jag har redan rekommenderat firman till goda vänner!

Målning av staket ca 50 m i Stockholm

Vi använde Adora bygg för att måla om vårt hus, en fristående villa på ca 200m2 och ca 50m staket. Hela jobbet flöt på mycket smidigt. Vi fick till punktliga och bra möten, offerten kom snabbt och var rimlig i pris, jag fick bra rekommendationer och förslag till hur arbetet skulle genomföras. Vi kunde vara delaktiga i processen och blev tillfrågade när dom hade frågetecken, problem kunde alltid lätt lösas i samråd med projektledaren Ray som var mycket bra och tillmötesgående. Efter slutfört uppdrag gick ekonomin igenom vid ett möte och allt stämde med de offerter vi fått. Inköp av material redovisades med kvitto i mötet. Hela arbetet påbörjades och avslutades i tid. Jag är med andra ord mycket nöjd och kan varmt rekommendera Adora för likartade arbeten.
Mats

Renovering av kök ca 10 m2 i Stockholm

De renoverade mitt kök. Jätte snabb och seriös offert i början. Tackar Nikita för det! Utmärkt och snabb utfört arbete. Jätte lätt kommunikation med Ray. Han är en väldigt engagerad projektledare som fixade alla detaljer och han var alltid i god tid att ringa och informera. Han ledar duktiga handverkarna. Jag rekommenderar honom till alla. Tack för jobbet :)

Köksrenovering i Stockholm

Flytt av kök och ny rumsindelning. Efter en snabb och bra offertfas satte arbetet i gång och löpte på bra. Det var viss språkförbistring med själva hantverkarna som utförde jobbet men efter kontakt med byggledaren så löste sig kommunikationen och allt blev utfört enligt önskemål. Byggledaren ringer alltid upp snabbt och tar hand om frågor som dyker upp under projektets gång. Verkligen service minded och lösningsorienterad. Resultatet blev en helt ny lägenhet där tilläggs jobben blev pricken över i.

Stensättning ca 20x3 m i Stockholm

Utmärkt utfört arbete med bra projektledning och kommunikation. Engagerad projektledare (Ray). Rekommenderas.

Montering av kök i Lidingö

Har fått hjälp med totalrenovering av både kök (25 kvm) och badrum (10 kvm) samt byte av altandörr, slipning av golv och trappa, gipssättning i tak samt målning av väggar och tak i kök och vardagsrum. Jag är mycket nöjd. Trevliga, hjälpsamma och duktiga hantverkare som ställt upp även utanför ordinarie arbetstid (både kvällar och helger) för att bli klara så snabbt som möjligt. Nästan daglig kontakt med arbetsledaren har känts tryggt och pålitligt. Mina varmaste rekommendationer. Susanne

Köksrenovering 4,3 kvm i Stockholm

Företaget hjälpte mig med köksrenovering, platsbyggd garderob och byte av elcentral. Duktiga och trevliga grabbar som var väldigt bra att bolla idéer med. Är väldigt nöjd med arbetet de utförde.

Målning av lägenhet 64 m2 i Stockholm

Jag anlitade Adora Service för en ommålning av en lägenhet på ca 60 kvm. Det var även lite tidspress, då de var tvungna att vara klara på 6 dagar. Summa sumarum är vi riktigt nöjda. Otroligt prisvärda och gjorde ett bra jobb. Samtliga inblandade var enkla att göra med, speciellt vid frågor och önskemål. Absolut inga konstigheter. Jag kan rekommendera företaget till andra.

Som en liten not kan jag säga att jag tog in ca 20 offerter innan jag gjorde mitt val. Totalt skiljde det upp till 40 000 kr mellan billigaste (inte Adora) och det dyraste. Jag valde Adora då det upplevdes mest prisvärt och jag blev inte besviken.

Vi behöver sätta upp en vägg, ta ned kakel i kök + målning i Stockholm

Bra och trevliga att arbeta med! Vet man hur man vill ha det och är tydlig med det blir resultatet bra!

Golvlggning,byte av dörrar & kakelsättning m.m i Stockholm

Golvläggning, byte av dörrar & kakelsättning m.m i radhus, Stockholm.
Adora gjorde två hembesök hos oss innan jobbet startade. Vi hann prata igenom vad som behövde göras. Arbetena utfördes proffsigt. Lite språkförbistring. Men med god vilja från båda håll förstod vi varandra. LIte bråttom i slutet, så det drog över någon dag. Fakturan var korrekt och som vi kommit överens om.
Trevliga människor som det var lätt att samverka med.

Målning 3rok ca 85 kvm i Stockholm

Välutfört målararbete och klart i tid. Snabba på att svara och trevliga, men lite svårt med kommunikationen. Skulle anlita dem igen.

Rivning & ombyggnation inför köksrenovering i Järfälla

Bra och seriös företag.

Renovering av kök ca 10 m2 i Stockholm

Inte att rekommendera. Billigt, men gör verkligen inte mer än ett halvdant jobb.
1. Saknar kompetens inom områden som de vid offert påstår sig ha, exempelvis gas och VVS. De orsakade en gasläcka i mitt kök som de själva påstod "gasen är gjord men fungerar sådär". När jag sen tog dit en riktig firma sa de att min spis med största sannolikhet hade exploderat om jag skulle försökt att använda den..
2.Det krävs att du är väldigt noga med att påpeka hur arbetet ska utföras, svårt då snickarna inte kan bra svenska. Mitt kök bygdes inte enligt instruktioner även fast jag muntligt och skriftligt förklarat flertalet gånger.
3.kunskaper inom VVS saknas, min diskmaskinsinstallstion höll i en vecka innan den slutade fungera och få vatten.
4. Nikita som lägger offert agerar endast som offerta inom offerta, dvs, han lämnar en offert och sen skickar han vidare jobbet till företag under sig och vill inte ha något med bygget att göra.
Jag avbröt jobbet i slutskedet och slutförde själv.
Jag förstår inte varför du skriver att arbetet har avbrutits och är inte klar om du har betalat entreprenörens fakturan för detta arbete?
P.S. Under processen, rekommenderar vi att inte stå bakom hantverkarna och inte lära de sina arbetsmetoder. Annars lämnar vi 6 årsgaranti på arbetet :)
Adora Service HB

2015-02-19


Köksrenovering ca 7 kvm i Stockholm

Trevliga, tillmötesgående och billiga!

Målning av lght 78 kvm i Stockholm

Vi blev jättenöjda med deras arbete.
De var punktliga, noggranna och trevliga.
Vi rekommenderar dem gärna och vi kommer anlita dem igen vid behov.
Michael och Theodora

Målning & tapetsering 99 kvm i Stockholm

Utförde arbetet efter offert och höll tidsramen. Vi är nöjda med resultatet.

Tillbyggnation i Stockholm

Duktiga och pålitliga. Jag rekommenderar varmt Adora Service.
Sirpa & Shanker Singh

Renovering av källare + byte av fönster i Täby

Snabb offert till vettigt pris. Arbetet gick bra men krävde endel styrning från min sida för att jag skulle bli nöjd. Jag rekomenderar bolaget .

Målning utvändigt av hus i Danderyd

Mkt dugliga hantverkare som utförde arbetet prickfritt inom givna tidsramar

Målning ca 60 kvm i Stockholm

Noggranna och lämnat allt rent

Målning i 2 lgh, 73m2 + 26m2 i Stockholm

Alla jag hade kontakt med var trevliga och proffsiga. Snyggt, rent och snabbt. Examplarisk målning till ett bra pris. Rekommenderas varmt. /Emil

Rivning, spackling & målning i Stockholm

Supersnabba och duktiga

Byggnation av ny ingång till hus i Stockholm

Vi är mycket nöjda med företaget. Arbetet utfördes enligt våra önskemål med mycket bra resultat. Bra kommunikation, duktiga, schyssta och kompetenta arbetare och jobbet utfördes inom tidsramen.

Badrumsrenovering ca 4 kvm i Stockholm

Supernöjd med jobbet i mitt badrum. Snabbt och välgjort!

Ommålning av lgh om 95m2 i Solna

Snabba och till bra priser

Målning & byggnation i lägenhet i Stockholm

Vi använde oss Adora Service och är nöjda med resultatet. Byggledaren Albert var mycket tillmötesgående och serviceminded, redo med förbättringar där vi hade synpunkter, vilket för oss är mycket viktigt.
Vi gillar resultatet och skulle gärna använda oss av dem igen.

Målning av nybyggt hus i Täby

Målning av 2 plans villa utförd utan anmärkning. Vi är mycket nöjda och har anlitat Adora för ytterligare uppdrag.

Plåtarbete på fasad i Täby

Snabb och effektiv hantering av offert. Arbetet utfört enligt ök och i tid med bra resultat.

Målning av lägenhet 59 m2 i Stockholm

Jag anlitade Adora för att måla hela min lägenhet, inklusive en del spackling, snickerier osv. Bemötandet var bra, jobbet utfördes korrekt och snabbt och priset var bättre än de andra offerterna jag fick in. Allt som allt, bara positivt. Tack!

Målning ca 99 m2 i Stockholm

det tog sin tid innan någon visade intresse

Målning 107 m2 i Täby

Trevliga och ambitiösa målare.
Hade en diskussion kring exakt vad som ingick i uppdraget i slutet då vi hade olika åsikter om det var klart eller ej. Så ett tips är att vara tydlig med detaljer vad som ingår och inte och att det framgår av den arbetsorder man skriver på. Vi kom dock överens och jag är nöjd med arbetet.

Byte av panel & målning i Stockholm

Väl genomförd fasadrenovering till ett bra pris. /niclas

Målning av vindslägenhet, 60m2 i Stockholm

Vi är mycket nöjda. De var noggranna och mycket sparsamma med tape och skyddspapper/plast. De var färdiga inom utlovad tid. Mycket prisvärda. Städning/fönsterputsning ingick i offerten.

Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt


Ansvarsförsäkring
Verifierad av Offerta 2014-09-02

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Trygghansa*
Beloppsbegränsning: 1 000 000 *
*Företagets egna uppgifter.


FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.


ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.


Miljöbyggnad

Miljöbyggnad är ett certifieringssystem som bygger på bl.a. svenska bygg- och myndighetsregler och visar på en byggnads kvaliteter vad gäller energi, inomhusmiljö och material. En certifierad miljöbyggsamordnare har genomgått utbildning i hur Miljöbyggnad fungerar.


Målareförbundet

Medlem i Svenska målareförbundet


UC - Högsta kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha högsta kreditvärdighet och liten risk för obestånd.