Tjusiga idéer till nyår

2018-12-21


Nu är det inte långt kvar av 2018 och snart är det dags att välkomna år 2019. (Hur lång tid tror ni att det kommer ta innan vi lär oss att skriva 2019 istället för 2018 varje gång vi ska skriva ett datum?) Många planerar redan nyårsfesten: vilka de ska fira in det nya året med, vart detta ska göras, och vad som ska ätas och drickas.

Vi inser att december kan vara en väldigt upptagen månad för många och då kan det bli svårt att få till en sådan där stor och pampig nyårsfest som man kanske skulle velat ha. Men nyårsfesten behöver inte ta mycket tid och planering för att bli lyckad. Några få snygga dekorationer kan göra stor skillnad och kan gå snabbt att fixa.

Här får ni tips på några tjusiga idéer som ni kan använda er av då det är dags att planera nyårsfesten:

Ballonger

01-1
Foto: Urban Outfitters & Elle Decoration

Ballonger är inte bara till för barnkalas, även vuxna kan få till en härlig och rolig dekoration med ballonger, framför allt på nyår! Ballonger är definitivt snygga och festliga!

Placeringskort

02
Foto: Happy Wedd & Sköna Hem

En rolig detalj till nyårsfesten är att fixa placeringskort till alla gästerna. Det är inte så svårt att fixa själv heller och ger dukningen det där lilla extra.

Blommor

03
Foto: Året Runt & Interflora

Att dekorera med blommor på nyår känns väldigt härligt och fräscht. Kör på några eleganta vita blommor eller varför inte satsa på en färgbomb istället? Snyggt blir det iallafall!

Menyer

04
Foto: Happy Wedd & Leva & Bo

Fixa egna menyer för nyårsfesten. Detta är något dina nyårsgäster kommer tycka är väldigt häftigt och ger en lyxig restaurangkänsla över festen.

Girlanger

05
Foto: Året Runt & Lantliv

En snygg detalj för nyårsdukningen är att dekorera med girlanger, för en fräsch och stilig känsla. Grönt är skönt sägs det ju!

Guldigt

06
Foto: Elle Decoration & Happy Wedd

Guld är definitivt en färg som vi kopplar till nyårsfesten. Satsa antingen bara på några få gulddetaljer eller go all in med en stor snygg guldduk och gulddukning. Endast fantasin sätter gränser!


Har du något du vill få fixat hemma innan nyår? Kanske hemstädning, homestyling eller en enklare renovering? Hos Offerta hittar du experterna inom en mängd olika tjänster. Allt du behöver göra är att skicka iväg en förfrågan så tar experterna från våra anslutna företag kontakt med dig, smidigt och bra!

Ha ett riktigt trevligt avslut på 2018 och vi hoppas att ni får en väldigt bra start på det nya året!

Gott-Nytt--r-version-4

Emelie Söderlund Lärkfors
Dela den här artikeln


Vad behöver du hjälp med?

Offerta mig