3 inredningstips som ger höstfint hemma

2021-09-20


Hösten har så smått smugit sig närmre och kyligare vindar gör oss sugna på att få höstmysa inomhus, äntligen! Men vad ska vi förändra i vår inredning för att få till den där murriga varma höstkänslan inne egentligen? Vi frågade inredningsexperten Martina Liljeroth som driver inredningsföretaget Pur Interiör om hjälp. Här kommer hennes tre inredningstips!

1. Länge leve torkat!

torkat

"Många blommor torkar på ett väldigt fint sätt. Spara godbitarna ur sommarens alla olika buketter till en stor pampig bukett att ha under en längre tid."

2. Mera mönster!

mo-nstrat2

"Nu vill jag ta in härliga mönster på gardiner och andra textilier i hemmet. Det skapar värme och mys i höst. Gardinerna på bilden hittar du på HMHome men ett hett tips är att leta på second hand!"

3. Ta med pastellerna in i hösten!

unnamed--2-

"Jag vill ha ljusa fina färger på mina inredningsdetaljer i höst, blanda upp dem med mörkt trä eller bruna detaljer för att skapa en fin kontrast. Även här kan man hitta fina unika detaljer på second hand!"

Hur inreder du hemma i höst? Behöver du ytterligare hjälp eller inspiration kan du alltid fråga en expert. Gör en förfrågan så kommer du i kontakt med våra anslutna inredningsföretag!

Offerta
Dela den här artikeln


Vad behöver du hjälp med?

Offerta mig