”Offerta är offensiva och lockar kunder på rätt sätt”


”På Offerta kan du vara säker på att det är kunderna som lämnar omdömen och ingen annan”, konstaterar Hans Karlsson som driver flyttfirman Kvalitetsflytt.

”Offerta är offensiva och lockar kunder på rätt sätt”

Hans Karlsson har varit egenföretagare sedan han var 28 år gammal. För tolv år sedan gav han sig in i flyttbranschen, och skapade Kvalitetsflytt, ett företag som idag är väldigt framgångsrikt. Kvalitetsflytt finns på flera orter i södra Sverige och jobbar främst med flytt, men erbjuder även flyttstädning. Förutom att vara företagets grundare är Hans även transportledare och räknar på uppdragen.
– Våra ledord är kvalitet, professionalism och trygghet. Vi får väldigt bra feedback från våra kunder, som också uppskattar att vi är noga med att lösa eventuella problem som kan uppstå under en flytt, då allt faktiskt kan hända. Vi har bred erfarenhet och tillhandahåller alla försäkringar, så att kunden kan känna sig trygg hos oss. Våra anställda har bland annat packmästarutbildning och lastbilschaufförerna har Yrkeskompetensbevis.

Hans berättar att han valde Offerta av flera anledningar. Ska du koppla dig till en sajt är det viktigt att veta vad det är för företag som ligger bakom och om de har resurser att marknadsföra sig så att kunderna hittar dit, menar Hans.
– Vi gjorde själva en utvärdering för tre år sedan och kom fram till att Offerta är en av de största i Sverige inom sin bransch, och det företag som passade oss bäst. Det finns massor av konkurrenter, men hos Offerta är systemet bäst uppbyggt. Exempelvis är frågeformuläret som kunderna behöver fylla i innan de kan skicka en förfrågan väldigt bra för oss hantverkare, för då får vi fler seriösa kunder. Offerta är väldigt offensiva och lockar kunderna på rätt sätt.

Förutom att Offerta är offensiva gillar Hans även omdömesfunktionen.
– På Offerta kan du vara säker på att det bara är dina kunder som lämnar omdömen. På andra sajter finns det problem med konkurrenter som går in och lägger in falska omdömen, men på Offerta blir det inte så. I nuläget har vi cirka 100 omdömen, vilket i sin tur genererar väldigt många kunder.

Kvalitetsflytt anslöt sig till Offerta för tre år sedan och planerar att förlänga sitt avtal nästa år.
– Allt har fungerat jättebra, jag har haft samma kontaktperson under alla år och vi har en bra dialog. Offertas avtal är bra eftersom du kan skräddarsy och endast använda de tjänster som du vill ha. Det finns många olika paket och tilläggstjänster, som kan variera mellan olika län och städer.


Skribent Andrea Mogren
”Appen är lättöverskådlig, och enligt mig, perfekt”
”Appen är lättöverskådlig, och enligt mig, perfekt”
”Jag tycker verkligen Offerta ligger i framkant inom sin bransch”, berättar Mats Sondell, VD och grundare av byggfirman Perfektmåleri i Göteborg.
”Vi blev utsedda till Offerta-ambassadörer!”
”Vi blev utsedda till Offerta-ambassadörer!”
”Jag tycker det är bra att jag kan välja vilka uppdrag jag vill ha”, berättar Niklas Björkholm, ägare till Totalhus i Sverige, som är verksamma i byggbranschen.
“På Offerta kan alla lyckas”
“På Offerta kan alla lyckas”
Jonas Djurstedt är entreprenören som utan elkunskaper skapade ett framgångsrikt elföretag. Nyckeln har varit ett nära samarbete med Offerta och