Data & IT i Västernorrland
700
Kontrollerade
IT-firmor

Data & IT: Västernorrland

Kategorin Data och IT (Västernorrland län) innehåller alla möjliga typer av tjänster som du kan tänkas behöva hjälp med. Via Offerta får du kontakt med lokala företag från Västernorrland län som kan ge dig gratis offerter på den tjänst du söker, oavsett om det rör sig om sökmotoroptimering, systemutveckling, eller något annat inom fältet data och IT.


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort

Jag önskar få offerter på

Bifoga bilder och dokument (Valfritt)

Mina kontaktuppgifter

Läs våra användarvillkor

Dina uppgifter kan endast hämtas av sex anslutna företag.

Nyligen inkomna förfrågningar
Dessa förfrågningar bevakas av 290 företag.
Koda en blogg till sajt i Timrå

2015-01-12

Kan du koda en Blogg till sajt.

På sidan ska användare besökare kunna bli medlem och logga in och dom ska kunna skapa sin egen blogg med sitt eget användarnamn dom ska även kunna skriva inlägg i sin blogg och kunna publicera bloggen kan du koda det ?

Det ska kodas i Asp Med MYSQL Databas

Webbutveckling i Timrå

2014-10-15

Kan Ni Koda En Blogg i ASP Och med MYSQL Databas Till Sajten ******
på ****** ska besökare , användare kunna skapa sin egen blogg med sitt eget användarnamn och med lösenord användare ska sedan kunna logga in och uppdatera skapa inlägg och publicera inlägg i sin blogg
Kan ni också koda en Admin Panel
admin ska kunna logga in och ändra inlägg
stänga av användare banna IP-nummer radera användare och
användarens blogg och kunna ställa in begränsa

Skapa Hemsida åt byggföretag i Sundsvall

2014-05-20

Vi ska hjälpa kunden att få sin produkt slipad på att professionellt sätt tack vare fantastisk maskinteknik och bra kunande av personalen , vi ska leverera produkten inom 5 arbetsdagar. Alla kunder är lika viktig för oss , vi hjälper lika gärna en privatperson som en företagare.

Slipexperten L.N AB kan erbjuda både slipning och säljande av nästan alla skärande produkter till både trä, metall,betong och berg , allt ifrån den minsta träborren till en 1500mm stor

sågklinga.

Vi vill ha en lätt administrerad hemsida, med möjlighet att sälja via webben.

Vi har inte så stor budget, utan vi vill ha en fräsch och proffsig sida.

Omdömen från våra användare

Mycket nöjd! Snabbt svar på min offertförfrågan, snabbt på plats för att titta och ge offert, bara några få dagars väntan för att få arbetet utfört. Mycket noggrann vid utförande av jobbet, bra pris! Tack från en mycket nöjd kund!
Britt-Marie Forsmark
Vi köpte en villa sommaren 2013 i juli månad och behövde med kort varsel hjälp att bredspackla och måla hela huset invändigt, inklusive kök, samtliga snickerier och tak. M-E Måleri utförde ett utmärkt arbete och vi är mycket nöjda med resultatet.
Simon Randahl
Västra Bygg och Fastighetsservice utförde målningsarbete på mitt plåttak och jag är verkligen jättenöjd med resultatet! Arbetet utfördes med största noggrannhet och omsorg. Trots närmare 30-gradig värme så utförde de tålmodigt sitt arbete och på gott humör. Dessutom till bra pris. Jag kommer definitivt att anlita de nästa gång jag behöver hjälp och jag rekommenderar dem till alla jag känner.
Marie Ahl
Vi anlitade Serpens Bygg & Fastigheter AB för en köksrenovering och kan varmt rekommendera firman. Snabb, noggrann och lyhörd för alla krav och funderingar. Inga problem med anpassningar/ändringar under projektets gång. Tidsplanen och budgeten enligt offerten hölls. Vi är supernöjda.
Björn Edvinsson
Skandinav Profil var proffsiga från början till slut. Allt från det första besöket, offerten, avtalet och inte minst jobbet. De hade 4 dagar på sig att måla hela vårt hus invändigt och de höll tiden. Vi lade till köket efteråt då vi såg att kontrasten till det nymålade annars hade blivit för stor. Vi är helt nöjda med resulatatet och skulle absolut anlita dem igen.
Christina Kronberg
Utfört flyttstädning i lägenhet, 52 kvm: Rekommenderas! Jag är mycket nöjd med allt. Bemötande, attityd, städningen - det finns inget att klaga på nånstans!
Helena Linder

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 4244 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största
tjänsteförmedling på nätet!

Intresseanmälan