Data & IT i Uppsala län
700
Kontrollerade
IT-firmor

Data & IT: Uppsala län

Kategorin Data och IT (Uppsala län) innehåller alla möjliga typer av tjänster som du kan tänkas behöva hjälp med. Via Offerta får du kontakt med lokala företag från Uppsala län som kan ge dig gratis offerter på den tjänst du söker, oavsett om det rör sig om sökmotoroptimering, systemutveckling, eller något annat inom fältet data och IT.


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort

Jag önskar få offerter på

Bifoga bilder och dokument (Valfritt)

Mina kontaktuppgifter

Läs våra användarvillkor

Dina uppgifter kan endast hämtas av sex anslutna företag.

Nyligen inkomna förfrågningar
Dessa förfrågningar bevakas av 344 företag.
Programmering åt företag i Uppsala

2015-03-06

Jag är intresserad av att få fram en protoyp och en teknisk beskrivning för att bilda mig en uppfattning om kostnad och tidsaspekter, utefter min idebeskrivning eller en eventuell presentation. Att tillägga utöver idebeskrivningen är att den ska vara molnbaserad. Programmeringspråk är vad som är bäst lämpat för plattformen. Se bifogad fil

Programmering åt företag i Uppsala

2014-12-17

Hej,

Vi bedriver en verksamhet inom telemarketing. Vi behöver hjälp av någon med att sätta upp inspelning av alla våra samtal. Varje samtal som vår personal gör ut till potentiella kunder skall alltså spelas in och sedan kunna administreras enkelt av oss. I dags läget finns det appar därute på nätet som är kostnadsfria där man kan spela in samtal, men administrationen sköts då av personen som ringer, det här är något vi inte vill.

Vi vill kunna admin allt och ha full kontroll. Administrationen ska också vara enkel. Samtalen kommer att göras från en telefon med vanligt sim kort.

Inte nått webbaserat. Vore tacksam om det finns någon som kan sätta upp en sån här applikation/lösning åt oss.

Skapa en app för apple enheter i Knivsta

2014-11-28

Skall skapa en app för Apple enheter, syftet med appen är att kunna infoga tex en bil eller en MC och sedan med hjälp av appen kunna ändra färg på den. Man ska infoga egna bilder från album eller ta kort och använda

Omdömen från våra användare

Mycket nöjd! Snabbt svar på min offertförfrågan, snabbt på plats för att titta och ge offert, bara några få dagars väntan för att få arbetet utfört. Mycket noggrann vid utförande av jobbet, bra pris! Tack från en mycket nöjd kund!
Britt-Marie Forsmark
Vi köpte en villa sommaren 2013 i juli månad och behövde med kort varsel hjälp att bredspackla och måla hela huset invändigt, inklusive kök, samtliga snickerier och tak. M-E Måleri utförde ett utmärkt arbete och vi är mycket nöjda med resultatet.
Simon Randahl
Västra Bygg och Fastighetsservice utförde målningsarbete på mitt plåttak och jag är verkligen jättenöjd med resultatet! Arbetet utfördes med största noggrannhet och omsorg. Trots närmare 30-gradig värme så utförde de tålmodigt sitt arbete och på gott humör. Dessutom till bra pris. Jag kommer definitivt att anlita de nästa gång jag behöver hjälp och jag rekommenderar dem till alla jag känner.
Marie Ahl
Vi anlitade Serpens Bygg & Fastigheter AB för en köksrenovering och kan varmt rekommendera firman. Snabb, noggrann och lyhörd för alla krav och funderingar. Inga problem med anpassningar/ändringar under projektets gång. Tidsplanen och budgeten enligt offerten hölls. Vi är supernöjda.
Björn Edvinsson
Skandinav Profil var proffsiga från början till slut. Allt från det första besöket, offerten, avtalet och inte minst jobbet. De hade 4 dagar på sig att måla hela vårt hus invändigt och de höll tiden. Vi lade till köket efteråt då vi såg att kontrasten till det nymålade annars hade blivit för stor. Vi är helt nöjda med resulatatet och skulle absolut anlita dem igen.
Christina Kronberg
Utfört flyttstädning i lägenhet, 52 kvm: Rekommenderas! Jag är mycket nöjd med allt. Bemötande, attityd, städningen - det finns inget att klaga på nånstans!
Helena Linder

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 4425 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största
tjänsteförmedling på nätet!

Intresseanmälan