Renovering i Västernorrland
3 500
Kontrollerade
byggföretag

Renovering: Västernorrland

Letar du efter en byggfirma i Västernorrland län som kan utföra din renovering? Första steget är att beskriva vad du ska renovera och de specifika behov och förutsättningar som finns. Sedan får du enkelt, tryggt och gratis offerter från upp till sex lokala byggfirmor i Västernorrland län på vad din renovering kommer kosta. Du väljer sedan själv vilken av byggfirmorna du vill gå vidare med och anlita för att faktiskt genomföra renoveringen.


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort

Jag önskar få offerter på

(Ex. kvm, omfattning, material, befintligt skick, övriga önskemål)
Bifoga bilder och dokument (Valfritt)

Mina kontaktuppgifter

Läs våra användarvillkor

Dina uppgifter kan endast hämtas av sex anslutna företag.

Nyligen inkomna förfrågningar
Dessa förfrågningar bevakas av 42 företag.
Golvläggning,tapetsering 30m2 & bygga vägg i Sundsvall

2015-05-12

Har i möjlighet att komma hem till oss och göra en offert. Gärna start under 2015

Renovering av gäststuga & ekonomibyggnad i Sollefteå

2015-03-16

Jag skall under försommaren genomföra två separata projekt som är helt oberoende av varandra, varför det går bra att endast åta sig det ena.

Jag har ännu större projekt på gång till annat år, och hoppas på ett långsiktigt samarbete.

Totalrenovering av Ekonomibyggnad/förråd, samt gäststuga.

Nya fönster och dörrar/portar, Nya låssystem, nytt yttertag m avvattningssystem etc, ommålning, allmänna förbättringsåtgärder för s.k "nollställning".

Gäststugan omfattar även renovering invändigt.

Endera skall projekten vara slutförda veckan innan midsommar, alternativt starta tidigast 2:a veckan i Augusti.

Jag är öppen till förslag utifrån mina handlingar, på andra lösningar, och kan se att vissa delar i entreprenaden kan vara svåra att prissätta varför det på dessa kan krävas löpande räkning, men med ett takpris.

Kom med förslag.

/Anders

Reparation av vägg på friggebod i Sundsvall

2015-03-16

Vi har en friggebod köpt från bauhaus. Den har en dubbeldörr, och dörrarna är lite för tunga, så de hänger snett. Nu har boden blåst sönder lite, och dörren hänger ännu mer snett. Vi skulle behöva laga en vägg på boden som blåst sönder, och stabilisera den väggen, så den klarar vikten av dörren.

Omdömen från våra användare

Mycket nöjd! Snabbt svar på min offertförfrågan, snabbt på plats för att titta och ge offert, bara några få dagars väntan för att få arbetet utfört. Mycket noggrann vid utförande av jobbet, bra pris! Tack från en mycket nöjd kund!
Britt-Marie Forsmark
Vi köpte en villa sommaren 2013 i juli månad och behövde med kort varsel hjälp att bredspackla och måla hela huset invändigt, inklusive kök, samtliga snickerier och tak. M-E Måleri utförde ett utmärkt arbete och vi är mycket nöjda med resultatet.
Simon Randahl
Västra Bygg och Fastighetsservice utförde målningsarbete på mitt plåttak och jag är verkligen jättenöjd med resultatet! Arbetet utfördes med största noggrannhet och omsorg. Trots närmare 30-gradig värme så utförde de tålmodigt sitt arbete och på gott humör. Dessutom till bra pris. Jag kommer definitivt att anlita de nästa gång jag behöver hjälp och jag rekommenderar dem till alla jag känner.
Marie Ahl
Vi anlitade Serpens Bygg & Fastigheter AB för en köksrenovering och kan varmt rekommendera firman. Snabb, noggrann och lyhörd för alla krav och funderingar. Inga problem med anpassningar/ändringar under projektets gång. Tidsplanen och budgeten enligt offerten hölls. Vi är supernöjda.
Björn Edvinsson
Skandinav Profil var proffsiga från början till slut. Allt från det första besöket, offerten, avtalet och inte minst jobbet. De hade 4 dagar på sig att måla hela vårt hus invändigt och de höll tiden. Vi lade till köket efteråt då vi såg att kontrasten till det nymålade annars hade blivit för stor. Vi är helt nöjda med resulatatet och skulle absolut anlita dem igen.
Christina Kronberg
Utfört flyttstädning i lägenhet, 52 kvm: Rekommenderas! Jag är mycket nöjd med allt. Bemötande, attityd, städningen - det finns inget att klaga på nånstans!
Helena Linder

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 4707 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största
tjänsteförmedling på nätet!

Intresseanmälan