Renovering i Södermanland
3 500
Kontrollerade
byggföretag

Renovering: Södermanland

Letar du efter en byggfirma i Södermanland län som kan utföra din renovering? Första steget är att beskriva vad du ska renovera och de specifika behov och förutsättningar som finns. Sedan får du enkelt, tryggt och gratis offerter från upp till sex lokala byggfirmor i Södermanland län på vad din renovering kommer kosta. Du väljer sedan själv vilken av byggfirmorna du vill gå vidare med och anlita för att faktiskt genomföra renoveringen.


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort

Jag önskar få offerter på

(Ex. kvm, omfattning, material, befintligt skick, övriga önskemål)
Bifoga bilder och dokument (Valfritt)

Mina kontaktuppgifter

Läs våra användarvillkor

Dina uppgifter kan endast hämtas av sex anslutna företag.

Nyligen inkomna förfrågningar
Dessa förfrågningar bevakas av 223 företag.
Köksrenovering & golvläggning i Katrineholm

2015-05-22

Golvläggning ca 30 m2 ekplanka i kök plus hall.

Golvläggning klinker ca 10 m2 i hall
Justering, slipning, lack gammalt trägolv ca 30 m2 i vardagsrum.

Sammanhålla och ansvara för installation av nytt Ballingslöv kök inkl bänkskivor trä och granit samt installera samtliga vitvaror etc.

Renovering av sommarhus i Nyköping

2015-05-20

GÄSTSTUGA 9000 x 2800 mm
BADRUM 3900 x 1800 mm
GLASVERANDA 3900 x 3000 mm
ENTRE VERANDA 7800 x 2700 mm
ENTRE VERANDA UTBYGGNAD 2600 x 1200 mm
BADRUMS VERANDA 9200 x 2700 + 4900 x 1800 mm
Kort om våra idéer runt bygget.
Värnlund är för oss en sommarstuga som vi är mest på sommaren men även påsk och in på hösten, har även hänt att vi är där på jullov.
Vi vill höja standarden till sommarbekvämlighet, liten dusch och mulltoa inomhus, tvättmaskin.
Alltså inte villa standard, inte full isolering och fulltäta badrum, och inte fullt avlopp.
2 kammarbrunn med infiltrationsbädd finns så vi kan koppla tvätt o duschvatten direkt.
Om vi nu tittar på bilderna så går jag igenom en o en.

GÄSTSTUGA: platsen ligger i en lätt lutande slänt så man behöver väl gräva ut lite och sätta plint på lämpliga avstånd, skulle gärna ha lite form på plintarna lika bild för att skapa lite känsla av ”sten”. Isolerat bjälklag, mest för att det inte ska dra, uppvärmning på vintern inte nödvändig. Väggar hade jag tänkt ”friggebod”, isolerade men inte så tjocka typ 90-120 mm. En avdelande innervägg, isolerad. Tanken är att ha ett gästrum och resten snickeri/verkstad och förråd. Fönster o dörrar, typ träfönster från Bauhaus. Tak isolerat och skulle vara fint med lertegel men vet att det är dyrare.

BADRUM: huskroppen skall anslutas in i huset med en dörr, det är stående timmer i väggarna i det bef, huset så dörrhål behöver vägas av. Plintar, bjälklag, vägg o tak lika gäststugan förutom att jag vill ha ”fusk” shingel som takbeklädnad. Min tanke är att inte skapa ett våtutrymme med tätaväggar o golv utan att tänka om rummet redan fans anpassa det för en tvättmaskin o duschkabin och mulltoa. Avlopp skall kopplas in på bef, avlopp som kommer ut på gaveln. Vatten skall kopplas in via köket. Fönster o dörrar, typ träfönster från Bauhaus.

ENTRE VERANDA / UTBYGGNAD: Här rivs befintlig utbyggnad och byggs en ny lite mindre. Plintar, bjälklag, vägg o tak lika gäststugan, ”fusk” shingel som takbeklädnad. Altan, trycktvirke och lite snickardetaljer i pelare och takfötter, lika bifogad bilder. Fönster o dörrar, typ träfönster från Bauhaus.

GLASVERANDA: här vet jag inte riktigt hur och vilken väg som är bäst, vi har en matkällare med ingång från gaveln, antingen gräver vi ut helt under glasverandan o bygger vägg men tror det kommer att spräcka budgeten… Markus föreslog att man kunde ha en lucka i golvet från glasverandans golv ner till matkällaren, jag vet inte men det kan jag o Claudio diskutera på plats. Annars tänkte jag mig lika med plintar, bjälklag, vägg o tak, ”fusk” shingel som takbeklädnad.
Vi har gamla fönster som vi tänkte använda, 2st trebågar och 1st tvåbågar, lika de vi precis har satt in, tänkte kanske bara ha sommar glas och använda de andra inner bågarna för att bygga resterande glas enligt bilderna. Dörrar, typ träfönster från Bauhaus.

BADRUMS VERANDA: Altan, trycktvirke, detta kommer sist av vår prio lista, i mån av budget.

Hoppas det har varit till någon hjälp, finns många frågor kvar  men vi får ta det från här!

Petter

Installera 3 PVC-fönster & mindre fasadarbeten i Katrineholm

2015-05-20

Önskar hjälp att installera nya PVC fönster och fönsterdörrar från Kronfönster samt även byta dåliga träpaneler på fasaden. Det rör sig om 3 fönster á 100x160 cm, 1 fönster á 126x136 cm, 2 fönster á 136x126 cm, 3 fönster á 100x40 cm, 5 fasta fönster á 100x40 cm och en fönsterdörr 120x210 cm. Ev. kan även en källardörr bytas ut.

Det gäller en souterrängvilla så det är inga höga höjder utan arbetet kan utföras från en trapp-pall. Fönstren som sitter är från både byggåret 1968 samt 1989 då huset renoverades.

Önskar snabbt svar så vi kan skriva under offerten från tillverkaren!

Helst per mail så vi har skriftliga uppgifter och kan jämföra!

Omdömen från våra användare

Mycket nöjd! Snabbt svar på min offertförfrågan, snabbt på plats för att titta och ge offert, bara några få dagars väntan för att få arbetet utfört. Mycket noggrann vid utförande av jobbet, bra pris! Tack från en mycket nöjd kund!
Britt-Marie Forsmark
Vi köpte en villa sommaren 2013 i juli månad och behövde med kort varsel hjälp att bredspackla och måla hela huset invändigt, inklusive kök, samtliga snickerier och tak. M-E Måleri utförde ett utmärkt arbete och vi är mycket nöjda med resultatet.
Simon Randahl
Västra Bygg och Fastighetsservice utförde målningsarbete på mitt plåttak och jag är verkligen jättenöjd med resultatet! Arbetet utfördes med största noggrannhet och omsorg. Trots närmare 30-gradig värme så utförde de tålmodigt sitt arbete och på gott humör. Dessutom till bra pris. Jag kommer definitivt att anlita de nästa gång jag behöver hjälp och jag rekommenderar dem till alla jag känner.
Marie Ahl
Vi anlitade Serpens Bygg & Fastigheter AB för en köksrenovering och kan varmt rekommendera firman. Snabb, noggrann och lyhörd för alla krav och funderingar. Inga problem med anpassningar/ändringar under projektets gång. Tidsplanen och budgeten enligt offerten hölls. Vi är supernöjda.
Björn Edvinsson
Skandinav Profil var proffsiga från början till slut. Allt från det första besöket, offerten, avtalet och inte minst jobbet. De hade 4 dagar på sig att måla hela vårt hus invändigt och de höll tiden. Vi lade till köket efteråt då vi såg att kontrasten till det nymålade annars hade blivit för stor. Vi är helt nöjda med resulatatet och skulle absolut anlita dem igen.
Christina Kronberg
Utfört flyttstädning i lägenhet, 52 kvm: Rekommenderas! Jag är mycket nöjd med allt. Bemötande, attityd, städningen - det finns inget att klaga på nånstans!
Helena Linder

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3978 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största
tjänsteförmedling på nätet!

Intresseanmälan