Renovering i Skåne län
3 500
Kontrollerade
byggföretag

Renovering: Skåne län

Letar du efter en byggfirma i Skåne län som kan utföra din renovering? Första steget är att beskriva vad du ska renovera och de specifika behov och förutsättningar som finns. Sedan får du enkelt, tryggt och gratis offerter från upp till sex lokala byggfirmor i Skåne län på vad din renovering kommer kosta. Du väljer sedan själv vilken av byggfirmorna du vill gå vidare med och anlita för att faktiskt genomföra renoveringen.


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort

Jag önskar få offerter på

(Ex. kvm, omfattning, material, befintligt skick, övriga önskemål)
Bifoga bilder och dokument (Valfritt)

Mina kontaktuppgifter

Läs våra användarvillkor

Dina uppgifter kan endast hämtas av sex anslutna företag.

Nyligen inkomna förfrågningar
Dessa förfrågningar bevakas av 554 företag.
Ta ner icke bärande vägg & dra om elkabel i Malmö

2015-05-25

Ta ner en inte bärande vägg i garderob och finjustera skåp i kök.
Även bygga special över VVS i litet WC.
Behöver även hjälp med att lägga om elkablar rum.
Samt lösa inbyggnad vid tvättmaskin

Partiell renovering av badrum eller kök i 4 lägenheter pga fuktskador i Hässleholm

2015-05-25

I en bostadsrättsförening, där relining kommer utföras under 2015, behövs även i etapp 1 följande åtgärder i badrum och i förekommande fall andra rum:

Färegatan, Vån 2: Enligt besiktningsprotokoll bör följande åtgärdas: fuktindikation på vägg vid duschblandare.

Färegatan, Vån 3: Enligt besiktningsprotokoll bör följande åtgärdas. Kök: indikation på att fukt trängt in i vägg under blandare vid diskbänken. Bör åtgärdas.

Färegatan, vån 3: Enligt besiktningsprotokoll är läget följande: Badrum: förhöjt mätvärde vid fuktmätning under duschblandare och ut på golvet.

Sovrum: fönster är rötskadat

Färegatan, Vån 2. Enligt besiktningsprotokoll är läget följande: Badrum: fuktindikation på golvet vid duschen – klämring i golvbrunn är lös och vatten har trängt sidan om – Sovrum: indikation på att fukt har trängt in vid fönster och orsakat ”frostsprängning” i fasaden.

Detta gäller 4 olika lägenheter, delrenovering, ca 7 kvm.

Arbeten på fler lägenheter kommer att bli aktuellt under 2015/16, men detta är första etappen.

Mindre renoveringar i Lund

2015-05-25

Installation av ny diskmaskin.

Ett vägguttag siter löst. Detta bör tas bort och laga väggen bakom.

Dörrhandtag till toaletten trasigt. Dörr trasig runt handtaget. Utslitet. Dörren bör bytas ut alternativt lagning av dörr plus byte av handtagslåsmekanik. Gammalt udda mått på dörren.

Byta av vanlig strömbrytare/dimmer.

Installation av ringklocka till dörren på lägenheten. Ser ut som att allt redan finns (sladdar, knapp), behövs ljudenheten som sitter innanför dörren.

Omdömen från våra användare

Mycket nöjd! Snabbt svar på min offertförfrågan, snabbt på plats för att titta och ge offert, bara några få dagars väntan för att få arbetet utfört. Mycket noggrann vid utförande av jobbet, bra pris! Tack från en mycket nöjd kund!
Britt-Marie Forsmark
Vi köpte en villa sommaren 2013 i juli månad och behövde med kort varsel hjälp att bredspackla och måla hela huset invändigt, inklusive kök, samtliga snickerier och tak. M-E Måleri utförde ett utmärkt arbete och vi är mycket nöjda med resultatet.
Simon Randahl
Västra Bygg och Fastighetsservice utförde målningsarbete på mitt plåttak och jag är verkligen jättenöjd med resultatet! Arbetet utfördes med största noggrannhet och omsorg. Trots närmare 30-gradig värme så utförde de tålmodigt sitt arbete och på gott humör. Dessutom till bra pris. Jag kommer definitivt att anlita de nästa gång jag behöver hjälp och jag rekommenderar dem till alla jag känner.
Marie Ahl
Vi anlitade Serpens Bygg & Fastigheter AB för en köksrenovering och kan varmt rekommendera firman. Snabb, noggrann och lyhörd för alla krav och funderingar. Inga problem med anpassningar/ändringar under projektets gång. Tidsplanen och budgeten enligt offerten hölls. Vi är supernöjda.
Björn Edvinsson
Skandinav Profil var proffsiga från början till slut. Allt från det första besöket, offerten, avtalet och inte minst jobbet. De hade 4 dagar på sig att måla hela vårt hus invändigt och de höll tiden. Vi lade till köket efteråt då vi såg att kontrasten till det nymålade annars hade blivit för stor. Vi är helt nöjda med resulatatet och skulle absolut anlita dem igen.
Christina Kronberg
Utfört flyttstädning i lägenhet, 52 kvm: Rekommenderas! Jag är mycket nöjd med allt. Bemötande, attityd, städningen - det finns inget att klaga på nånstans!
Helena Linder

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 4322 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största
tjänsteförmedling på nätet!

Intresseanmälan