Renovering i Norrbotten län
3 500
Kontrollerade
byggföretag

Renovering: Norrbotten län

Letar du efter en byggfirma i Norrbotten län som kan utföra din renovering? Första steget är att beskriva vad du ska renovera och de specifika behov och förutsättningar som finns. Sedan får du enkelt, tryggt och gratis offerter från upp till sex lokala byggfirmor i Norrbotten län på vad din renovering kommer kosta. Du väljer sedan själv vilken av byggfirmorna du vill gå vidare med och anlita för att faktiskt genomföra renoveringen.


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort

Jag önskar få offerter på

(Ex. kvm, omfattning, material, befintligt skick, övriga önskemål)
Bifoga bilder och dokument (Valfritt)

Mina kontaktuppgifter

Läs våra användarvillkor

Dina uppgifter kan endast hämtas av sex anslutna företag.

Nyligen inkomna förfrågningar
Dessa förfrågningar bevakas av 29 företag.
Renovering av fastighet 100 kvm i Arvidsjaur

2015-05-19

Badrumsrenovering, Elinstallation, Flyttning av ytterväggar, Golvläggning eller Golvslipning, Håltagning, Handikappanpassning, Köksrenovering, Montering av möbler, Målning, Plattsättning, Rivning, Sanering (rök eller fukt), Snickeri, Uppsättning av innerväggar, VVS & rörarbeten
50-100kvm

Renovering av vardagsrum, 25 kvm i Luleå

2015-02-13

Renovering av vardagsrum nytt tak rot gips på väggar lister golv tak fönster samt en dörr

Utbyggnation & bygge av altan i Luleå

2015-01-20

Vi ska bygga ut 15 kvadrat (Attefall) och samtidigt göra en större altan med tak över. Jobbet ska göras i sommar. Jag gör gärna mycket själv, som att sätta plintar och skruva upp skivor men vill gärna ha en yrkesman som pekar ut färdvägen och gör de kritiska delarna av jobbet.

Har tagit in offerter på material och det ser ut att hamna på ca 75 000:-. Till det kommer ytskikten i våtrum och sovrum + vvs och badrumsinredning. Tittar du på skissen så ska du tänka bort nuvarande yttervägg i tillbyggnadsdelen. Det blir istället två större rum.

Platsen är Sandön i Luleå skärgård. Ön saknar landförbindelse men det är enkelt att ta sig med båt över ett 70 meter brett sund till ön. Vi kan också tillhandahålla ett rum för de dagar jobbet varar.

Omdömen från våra användare

Mycket nöjd! Snabbt svar på min offertförfrågan, snabbt på plats för att titta och ge offert, bara några få dagars väntan för att få arbetet utfört. Mycket noggrann vid utförande av jobbet, bra pris! Tack från en mycket nöjd kund!
Britt-Marie Forsmark
Vi köpte en villa sommaren 2013 i juli månad och behövde med kort varsel hjälp att bredspackla och måla hela huset invändigt, inklusive kök, samtliga snickerier och tak. M-E Måleri utförde ett utmärkt arbete och vi är mycket nöjda med resultatet.
Simon Randahl
Västra Bygg och Fastighetsservice utförde målningsarbete på mitt plåttak och jag är verkligen jättenöjd med resultatet! Arbetet utfördes med största noggrannhet och omsorg. Trots närmare 30-gradig värme så utförde de tålmodigt sitt arbete och på gott humör. Dessutom till bra pris. Jag kommer definitivt att anlita de nästa gång jag behöver hjälp och jag rekommenderar dem till alla jag känner.
Marie Ahl
Vi anlitade Serpens Bygg & Fastigheter AB för en köksrenovering och kan varmt rekommendera firman. Snabb, noggrann och lyhörd för alla krav och funderingar. Inga problem med anpassningar/ändringar under projektets gång. Tidsplanen och budgeten enligt offerten hölls. Vi är supernöjda.
Björn Edvinsson
Skandinav Profil var proffsiga från början till slut. Allt från det första besöket, offerten, avtalet och inte minst jobbet. De hade 4 dagar på sig att måla hela vårt hus invändigt och de höll tiden. Vi lade till köket efteråt då vi såg att kontrasten till det nymålade annars hade blivit för stor. Vi är helt nöjda med resulatatet och skulle absolut anlita dem igen.
Christina Kronberg
Utfört flyttstädning i lägenhet, 52 kvm: Rekommenderas! Jag är mycket nöjd med allt. Bemötande, attityd, städningen - det finns inget att klaga på nånstans!
Helena Linder

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3733 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största
tjänsteförmedling på nätet!

Intresseanmälan